Női kézi: Vjahireva után a Rosztov edzője is a BL-címvédőhöz távozott

A szlovákiai magyar Hlavaty Tamás távozott az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról, s a BL-címvédő norvég Vipers Kristiansand másodedzője lett – számolt be róla a Rosztov Facebook-oldala.

Női kézi: Vjahireva a Vipersben folytatja a pályafutását

Anna Vjahireva elhagyja a Rosztov-Dont, és a Vipers Kristiansandban folytatja pályafutását – derül ki az orosz együttes Facebook-posztjából. A 27 éves jobbátlövő 2016-ban érkezett a Rosztovhoz, az ott töltött ideje alatt ötször nyert bajnokságot, valamint 2019-ben a Bajnokok Ligája döntőjében is szerepelt.

Női kézi: „Árulók” – az orosz bajnok sztárja üzent Amoriméknak

A Rosztov-Don nyerte meg az orosz női kézilabda-bajnokságot, mivel a döntőben jobbnak bizonyult a CSZKA Moszkvánál. Julija Managarova az ünneplés után keményen beszólt a klubot az orosz–ukrán háború miatt az idény közben elhagyó játékosoknak és edzőnek – hívta fel rá a figyelmet a svéd Aftonbladet.

Női kézi: fordulat – Amorim szerződést bontott a Rosztovval

Az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján adta hírül, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Eduarda Amorimmal.

Női kézilabda: vége a BL-álomnak – ezért döntött úgy Amorim, hogy marad Rosztovban

Kemény hetek vannak Eduarda Amorim mögött. A Rosztov-Don női kézilabdacsapatának átlövője mindent megtett azért, hogy a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában érdekelt klubban fejezhesse be a karrierjét, voltak is érdeklődők, azonban nem jött össze az átigazolás.

Női kézi: Rosztovból erősített a Fradi BL-ellenfele

A 23 éves montenegrói válogatott beálló, Tatjana Brnovics a szlovén Krim Ljubljana női kézilabdacsapatához került kölcsönbe az idény végéig – írja klubja, az orosz Rosztov-Don Facebook-oldala.

Női kézi: Vjahireva 11 góllal tért vissza a Rosztovba

A Rosztov-Don női kézilabdacsapatának klasszis jobbátlövője, Anna Vjahireva tavaly szeptemberben jelentette be, hogy szünetet tart a pályafutásában. A 27 éves sztár kedden visszatért, s 11 gólt szerzett a CSZKA Moszkva ellen.

Női kézi: szlovákiai magyar szakember a Rosztov-Don új edzője

A szlovákiai magyar Hlavaty Tamást nevezték ki a Rosztov-Don női kézilabdacsapatának megbízott vezetőedzőjévé – írja az MTI.

Női kézi: a Rosztov-Don edzője nem tér vissza Oroszországba

Közös megegyezéssel távozik Per Johansson, az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatának vezetőedzője. 

Női kézi: kilenc év után távozik a Rosztov ukrán szélsője

Az ukrán válogatott balszélső, Viktorija Borscsenko saját elhatározásából elhagyta az orosz női kézilabda-bajnokságban szereplő Rosztov-Dont – írja a klub honlapja.

Női kézi: montenegrói válogatottal erősített a Rosztov

A Buducsnoszt montenegrói beállója, Tatjana Brnovics a Rosztov-Don női kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását. A 23 éves játékos két és fél évre írt alá az orosz együtteshez – írja a klub honlapja.

Női kézi BL: a Rosztov-Don játék nélkül megkapta a CSM elleni két pontot

Az Európai Kézilabda-szövetség a hivatalos oldalán jelezte, nem pótolják be a koronavírusos megbetegedések miatt elmaradt Rosztov Don–CSM Bucuresti női Bajnokok Ligája-mérkőzést.

Női kézi BL: az FTC az utolsó másodpercben egyenlített

A női kézilabda Bajnokok Ligájában a Ferencváros Érden 25–25-re végzett a Rosztov-Donnal.

Bombagólok, idegőrlő hajrá: a legvégén egyenlített a Rosztov ellen a Fradi

A női kézilabda Bajnokok Ligájában a Ferencváros Érden 25–25-re végzett a Rosztov-Donnal. A Fradi közel állt a bravúrgyőzelemhez, végül egy pontot megmentett a hajrában.

Női kézi: közte 22 – a CSZKA Moszkva kiütötte a Rosztovot

A CSZKA Moszkva 39–17-re legyőzte idegenben a Rosztov-Dont az orosz női kézilabda-bajnokság rangadóján. Az eredmény nem meglepő, hiszen a rengeteg koronavírusos eset miatt a Rosztov ifjúsági játékosai léptek pályára a felnőttcsapat néhány tagjával kiegészülve.

Női kézi BL: győzött a Rosztov, és átvette a vezetést az A-csoportban

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában a Rosztov-Don 30–20-ra legyőzte hazai pályán a Buducsnoszt Podgoricát, és ezzel átvette a vezetést az A-csoportban.

Női kézi BL: a Bucuresti és a Rosztov is nyert idegenben

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában a CSM Bucuresti és a Rosztov-Don is magabiztos győzelmet aratott.

Női kézi: Franciaországban folytatja a Rosztov svéd beállója

A Rosztov-Don svéd válogatott beállója, Anna Lagerquist a következő idénytől a francia női kézilabda-bajnokságban szereplő Les Neptunes de Nantes-ban folytatja a pályafutását – írja a klub honlapja.

Női kézi BL: a Brest ellen győzött először a Buducsnoszt

A Buducsnoszt Podgorica 30–28-ra legyőzte az előző évad ezüstérmesét, a Brest Bretagne-t. A Rosztov-Don a Podravka, a Krim Ljubljana a CSZKA Moszkva, a Vipers Kristiansand pedig az Odense ellen nyert.

Női kézilabda: gyermeket vár a Rosztov-Don klasszisa

Gyermeket vár Kszenyija Makejeva, az orosz női kézilabda-bajnokságban szereplő Rosztov-Don klasszis beállója – számolt be a hírről a klub honlapja.


Kézilabda Eb: Tudta-e?