Sznúker: Williams nagy rangadót nyert meg O'Sullivan ellen

Döntő frémben dőlt el Mark Williams és Ronnie O'Sullivan rangadója a sznúker Masters negyeddöntőjében a londoni Alexandra Palace-ban. A háromszoros világbajnok walesi jó játékkal búcsúztatta a hétszeres világbajnok angolt.

Sznúker: mind a két világbajnok bejutott a negyeddöntőbe

A sznúker Masters nyolcaddöntőjének utolsó játéknapján a két világbajnok, Judd Trump és Stuart Bingham is győzött és bejutott a negyeddöntőbe.

Sznúker: jön a Williams–O’Sullivan rangadó a Mastersen

A londoni Alexandra Palace-ban a sznúker Masters első fordulójának szerdai játéknapján Mark Williams 6–2-re legyőzte David Gilbertet, míg Barry Hawkins meglepetésre 6–0-ra nyert Mark Allen ellen.

Sznúker: O'Sullivan kiütötte Brecelt, de hullottak a nagy nevek a Mastersen

A sznúker Masters első körében Ronnie O’Sullivan remek játékkal 6–1-re kiütötte Luca Brecelt. Kiesett a címvédő Neil Robertson, és búcsúzott John Higgins is.

Sznúker: Wilson a meglepetésembert kiütve lett skót bajnok

Gary Wilson élete első pontszerző sznúkertornáját nyerte meg Edinburgh-ban, a döntőben 9:2-re legyőzve Joe O'Connort.

Sznúker: Mark Allen megvédte címét a belfasti tornán

Az északír Mark Allen 9–4-re legyőzte a kínai Csou Jüe-lungot a vasárnapi döntőben, így megvédte címét a sznúker északír bajnokságon Belfastban.

Sznúker: szenzáció! Ronnie O'Sullivan is ott lesz a VI. Magyar Snooker Gálán

Budapestre jön a hétszeres világbajnok, 46 esztendős sznúkerlegenda, Ronnie O'Sullivan, aki az északír Mark Allennel karöltve elfogadta a szervezők meghívását a VI. Magyar Snooker Gálára.

Alkohol, drog, disznóól-takarítás – Ronnie O’Sullivan útja a hetedik világbajnoki címig

Ronnie O’Sullivan hetedik világbajnoki címe minden kétséget kizáróan igazolta, hogy ő minden idők legjobb játékosa sznúkerben. Lehet beszélni Stephen Hendryről vagy Steve Davisról, de a Wordsley-ben született klasszis sokkal keményebb megpróbáltatások közepette van a világ tetején immár több évtizede. Függőségeit, démonait legyőzte, balhés énje néha még megjelenik, de minden eltörpül amellett, amit tett ezért a sportágért. Portré.

Sznúker-vb: Csak próbáltam élvezni a játékot – O'Sullivan

Mint arról beszámoltunk, a sznúker-világbajnokság döntőjében Sheffieldben Ronnie O'Sullivan 18:13-ra legyőzte Judd Trumpot, ezzel megszerezte pályafutása hetedik világbajnoki címét. A döntő után a két főszereplő BBC-nek is értékelte látottakat.

O’Sullivan megszerezte a hetedik világbajnoki címét!

A sznúker-világbajnokság döntőjében Sheffieldben Ronnie O’Sullivan 18:13-ra legyőzte Judd Trumpont, ezzel megszerezte pályafutása hetedik világbajnoki címét.

Sznúker-vb: Trump felzárkózott, de még O’Sullivan vezet

A sheffieldi Crucible színházban zajló sznúker-világbajnokság döntőjében a harmadik szakasz után Ronnie O'Sullivan 14:11-re vezet Judd Trumppal szemben.

Sznúker-vb: O’Sullivan magabiztosan vezet a döntőben

Ronnie O'Sullivan a két vasárnapi szakaszt követően magabiztosan, 12:5-re vezet Judd Trump ellen a sheffieldi sznúker-világbajnokság döntőjében.

Sznúker-vb: O'Sullivan beindult, átvette a vezetést Higginstől

Ronnie O'Sullivan 10:6-ra vezet John Higgins ellen a sznúker-világbajnokság elődöntőjében. A másik ágon Judd Trump továbbra is hatfrémes előnyben van Mark Williamsszel szemben a péntek délelőtti és délutáni szakasz után.

Sznúker: O’Sullivanék ikszre állnak; Trump hatalmas előnyre tett szert

Kezdetét vette az első elődöntő a sheffieldi Crucible színházban zajló sznúker-világbajnokságon: az egyszeres világbajnok Judd Trump nyolc frémet követően 7:1-re vezet a háromszoros vb-győztes Mark Williams ellen, míg Ronnie O'Sullivan 4:4-re áll John Higgins ellen.

Sznúker-vb: O'Sullivan csúcsot döntött, bombaerős elődöntő jön

Elsőként Ronnie O'Sullivan jutott be az elődöntőbe a sheffieldi Crucible színházban zajló sznúker-világbajnokságon, miután 13:5-re legyőzte Stephen Maguire-t. A legjobb négy közé csak korábbi világbajnok jutott.

Sznúker-vb: O’Sullivan fél lábbal az elődöntőben

Ronnie O’Sullivan magabiztos előnyből várja a negyeddöntő szerdai záró szakaszát a sznúker-világbajnokságon Stephen Maguire ellen.

Sznúker-vb: O’Sullivan vb-rekorder, huszadszor a nyolc között

Ronnie O’Sullivan szombat délután egyetlen frém erejéig tért vissza Mark Allen ellen a nyolcaddöntőben, 12:4-es vezetésnél csak egy játékra volt szüksége a továbbjutáshoz, és gyorsan lezárta a mérkőzést.

Sznúker-vb: O'Sullivan egy frémre a rekordoktól

A sheffieldi Crucible színházban zajló sznúker-világbajnokság nyolcaddöntőjében Ronnie O’Sullivan 12:4-re vezet Mark Allen ellen, így már csak egyetlen frémre van szüksége, hogy bejusson a negyeddöntőbe.

Sznúker-vb: a háromszoros bajnok fantasztikus játékkal a 8 között

Mark Williams nagyon magas színvonalú játékkal, 13:3-ra legyőzte honfitársát, a hozzá hasonlóan walesi Jackson Page-et a sheffieldi sznúker-világbajnokság második fordulójában. Ronnie O’Sullivan az első etap után 6:2-re vezet Mark Allen ellen.

Sznúker: O'Sullivan 25 éve kápráztatta el a világot – videó

Pontosan ma 25 éve, hogy a sznúkersport történtének egyik legnagyobb játékosa, Ronnie O'Sullivan az 1997-es világbajnokságon meglökte a valaha volt leggyorsabb maximum bréket.


Kézilabda Eb: Tudta-e?