Videó: Ronda Rouseyn viccelődött, eltörte négy bordáját

Ronda Rousey nevét ma már szinte mindenki ismeri, és pontosan tudjuk, nem érdemes szórakozni a korábbi ketrecharcossal. Nem mindig volt ez így azonban…

Nagyon furcsára sikeredett Ronda Rousey bemutatkozása pankrátorként

Mint arról korábban beszámoltunk, csaknem egy év szünet után újra Ronda Rousey került a címlapokra. Igaz, nem ketrecharcosként, hanem pankrátorként, az amerikai harcos ugyanis a WWE-vel írt alá szerződést. És most be is mutatkozott…

MMA: váratlan visszatérés, sportágat váltott Ronda Rousey

Csaknem egy éve nem nagyon lehetett hallani Ronda Rouseyról. A UFC-ben a csúcsra érő, majd onnan letaszított amerikai harcos most visszatért. Igaz, nem ott, ahol vártuk volna…

UFC: történelmi bunyóban verték meg Ronda Rousey legyőzőjét

Az amerikai Holly Holm egyhangú pontozásos vereséget szenvedett a holland Germaine de Randamie ellen az UFC 208 nevű gálán.

Kép: Ronda Rouseyt először fotózták le az újabb veresége óta

Mint arról beszámoltunk, 2016 decemberének végén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey óriási meglepetésre 48 másodperc alatt kikapott Amanda Nunestől. A ketrecharcost először fotózták le a megsemmisítő veresége óta. Rouseyról a lesifotósok a képeket a Venice Beach-i házánál készítették, amelyet a minap graffitikkel rongáltak meg.

Szelepcsajok 2016, idén rájuk kattantak leginkább olvasóink!

Ismét eltelt egy év, és természetesen a komolyabb lélegzetvételű anyagok mellett ezúttal is kitérünk a könnyedebb tartalmakra év végi visszatekintésünk során. Ahogyan az utóbbi esztendőkben tettük (a 2013-as válogatás itt, a 2014-es itt, a 2015-ös pedig itt), ismét meglestük, kik voltak a tizenkét hónap legszebb sportolónői, sportbarátnői/feleségei, -fanatikusai, esetleg televíziós személyiségei. Jöjjenek tehát az idei legnépszerűbb szelepcsajok, és ne feledjék, ez a lista ezúttal is az önök „szavazatai” (mire kattintottak a legtöbben) alapján állt össze, így az önök ízlését tükrözi!

UFC: nem fogta vissza magát, ezzel a képpel „végezte ki” Rouseyt

Mint arról beszámoltunk, a UFC évzáró, Las Vegas-i gálájának főmeccsén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey óriási meglepetésre 48 másodperc alatt vereséget szenvedett Amanda Nunestől. Ráadásul a győztes nem elég, hogy esélyt sem adott Rouseynak a ringben, utána még a közösségi oldalán is odaszúrt ellenfelének az alábbi képpel.

MMA: most már tényleg vége? 48 mp-ig tartott Rousey visszatérése – videó

A világ első számú MMA-szervezete, a mérkőzéseket nyolcszögalakú ketrecben rendező UFC évzáró, Las Vegas-i gálájának főmeccsén az egy év után visszatérő amerikai Ronda Rousey csapott össze a harmatsúlyú világbajnoki övért a címvédő brazil Amanda Nunesszel. Rousey számára finoman szólva sem alakult valami fényesen az összecsapás, már 48 másodperc után le kellett állítani – technikai KO-val az ellenfelét hirdették ki győztesnek.

MMA: ez nem PS! Ronda Rousey teste sokkolóan átváltozott - kép

Kemény hónapokat élt át Ronda Rousey, korábbi MMA-bajnok, aki még novemberben szenvedett emlékezetes vereséget Holly Holmtól a UFC harmatsúlyú övéért vívott címmeccsen.

Kép: az MMA-s szépség durván beszólt a férfiaknak

Ronda Rousey nem éppen kellemes üzenetet osztott meg Instagram-oldalán a március 8-i nemzetközi nőnap alkalmából. Az MMA-s szépség durván beszólt a férfiaknak.

MMA: Az öngyilkosságot fontolgattam – Ronda Rousey

Ronda Rousey, a UFC korábbi harmatsúlyú világbajnok MMA-harcosa elismerte, a Holly Holm ellen elveszített mérkőzése után – amely első veresége volt – komolyan foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata, de mostanra túl van a mélyponton, és revánsra készül.

Irina félmeztelenül, sportolók és egy magyar lány – az év legjobban várt képei!

Az év legjobban várt képei – az amerikaiak csak így jellemzik a Sports Illustrated magazin fürdőruhás kiadását. A „Swimsuit Edition” 2016-os kiadása, amelyben a világ legszebb modelljei és sportolói kapnak helyet, most megjelent, benne Irina Sejkkel, Lindsey Vonn-nal, Ronda Rouseyval és egy magyar lánnyal, Palvin Barbarával!

MMA: Ronda Rouseyt ismét ruha nélkül fotózták – képek

Nagy várakozás előzi meg Ronda Rousey 2016-os szereplését (visszatérését) a Sports Illustrated fürdőruhás különkiadásában. Az MMA óriási rajongásnak örvendő királynője pár hete már részt vett egy fotózáson, de akkor fürdőruha helyett csak testfestéket viselt. A fotózásról kiszivárgott képeknek akkora volt a visszhangja, hogy a szerkesztők elcsábították Ronda Rouseyt egy újabb egzotikus helyszínre, ahol szintén ő és a testfesték volt a két főszereplő. A paparazzik természetesen innen sem hiányozhattak, de a Sports Illustrated jóvoltából is láthatunk ízelítő képeket.

Kiszivárgott! Az MMA-s szépség meztelenül pózolt – képek

Mint arról beszámoltunk, javában készül a Sports Illustrated aktuális fürdőruhás magazinja, sőt, már egy kép is kiszivárgott, amelyen az MMA bukott királynője, Ronda Rousey szerepel. Sokáig nem sikerült titkolózni a fotózást követően, most újabb képek láttak közösségi oldalakat, az amerikai szépség pedig továbbra is csak testfestést visel…

Nem így tervezték – megmutatták Ronda Rousey meztelen hátsóját

Javában készül a Sports Illustrated aktuális fürdőruhás magazinja. A kiadványon dolgozó fotósok, szerkesztők előszeretettel osztanak meg képeket a munkálatokról, de arcok nélkül. M.J. Day, a Sports Illustrated munkatársa is így tett az Instagramon, de az árulkodó tetoválások miatt pillanatokon belül kiderült, hogy az MMA királynője, Ronda Rousey van azon a képen, amelyen egy testfestett hölgy hátsója látható.

MMA: Rousey akkora K. O.-t kapott, fél évig almát sem ehet

Először nyilatkozott Ronda Rousey amerikai MMA-harcos, a UFC korábbi harmatsúly világbajnoka azóta, hogy elveszítette veretlenségét Holly Holm ellen még novemberben.

MMA: miért sárga és lila a brutálisan kiütött Ronda Rousey talpa?

Érdekes diskurzus alakult ki a Reddit közösségi oldalon a bő egy héttel ezelőtt, karrierje során először legyőzött és brutálisan kiütött Ronda Rousey talpáról.

MMA: „A királynő halott” – brutális K.O., Ronda Rousey összecsuklott – videó

Ezt senki sem várta. Ronda Rousey, napjaink egyik legjobb női MMA-harcosa meglepő vereséget szenvedett a Holly Holm elleni meccsén az UFC világbajnoki címéért.

MMA: ennyire „rémítő” a veretlen szépség? – KÉP

Az UFC (Ultimate Fighting Championship) legismertebb, eddig veretlen női bajnoka ihletett meg egy kislányt, aki elhatározta, hogy nem a klasszikus rémítő jelmezek közül választ, hanem Ronda Rouseynak öltözik Halloween estéjén. Júliusban az elképesztő népszerűségnek örvendő MMA-s szépség elnyerte az Év harcosa díjat, többek között Floyd Mayweathert megelőzve. Bár a kislánynak még biztosan nincsen akkora ütése, mint Rouseynak, a jellegzetes hajviselet és a harcos póz minket meggyőzött, vitathatatlanul ő a képzeletbeli jelmezverseny bajnoka.

Boksz: Mayweather keményen visszaszólt az MMA-s szépségnek

Bár sokan már a ringben is szívesen látnák őket együtt, továbbra is csak szóban zajlik a boksz Floyd Mayweather és Ronda Rousey között.