NFL: rákkal diagnosztizálták a Washington vezetőedzőjét

Laphámsejtes rákot diagnosztizáltak Ron Riveránál, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Washington Football Team vezetőedzőjénél.

NFL: a Carolina megvált a klubot Super Bowlig vezető edzőjétől

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Carolina Panthers megvált vezetőedzőjétől, Ron Riverától.

Videó: a sztár szabályt szegett, az edző a busznál büntette

A Carolina Panthers amerikaifutball-csapata kiütéses, 40–7-es vereséget szenvedett a Seattle Seahawks otthonában az alapszakasz 13. fordulójában. A mérkőzés érdekessége volt, hogy az előző szezonban Super Bowlt játszó Panthers sztárirányítója, Cam Newton csak a kispadon kezdett. Állítólag azért, mert megszegte az előírásokat.

NFL: felejtsük el a két irányítót – miattuk is nézni kell!

Egy nap múlva Super Bowl! A San Franciscó-i Carolina–Denver meccs előtt természetesen a két irányító, az MVP-cím-várományos Cam Newton és a talán az NFL-búcsúja előtt álló Peyton Manning áll a figyelem középpontjában, de rajtuk kívül is több játékos, edző és csapattag van a Panthers és a Broncos oldalán, akinek megvan a maga története. Közülük szemezgettünk.

NFL: CaMVP Newton, ezúttal nem Watt az Év védője nálunk

Már csak négyet kell aludnunk, és kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös szezonjának nagydöntője, az 50. Super Bowl. A Denver Broncos Carolina Panthers elleni összecsapását felvezető írássorozatunkban most visszatekintünk kicsit az alapszakaszra, és szubjektív díjkiosztót tartunk! Elöljáróban, tarolt a Nemzeti főcsoport Déli divíziója, hét díjunkból négyet is elvitt.

NFL: Peyton Manning az MVP, két díjat is behúzott a Panthers

A papírformának megfelelően a Denver Broncost irányító Peyton Manninget választották meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013-as alapszakaszának legértékesebb játékosának (MVP).

NFL: megmenekült a Panthers edzője, Kelly közel a Brownshoz

A szezon hajrájában szerzett négy sikerrel megmenekült Ron Rivera, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Carolina Panthers főedzője.

NFL: Rivera lesz az alapszakasz-utolsó Carolina új vezetőedzője

Ron Rivera lesz a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Carolina Panthers új vezetőedzője.


Kézilabda Eb: Tudta-e?