Kézilabda: a Szeged korábbi játékosa távozik a válogatott éléről

Roberto García Parrondo, az egyiptomi válogatott szövetségi kapitánya, a Pick Szeged korábbi kézilabdázója, távozik posztjáról, ugyanis a szakvezető szerződését nem hosszabbítja meg a szövetség.

Francia után spanyol hatalomátvétel: a Veszprém a final four kakukktojása

Köln varázsa biztosan megmarad: bár a final four még el sem kezdődött, az már most biztos, hogy ebben az évben sem lesz címvédés a férfi kézilabdázók legrangosabb klubsorozatában. A Montpellier már a Bajnokok Ligája csoportkörében elhullott, ám a legutóbbi négy győztesből így is tiszteletét teszi három a német városban, és az izgalmakat tovább fűszerezi, hogy az elődöntő résztvevői ezekben a párosításokban (Veszprém–Kielce és Barcelona–Vardar Szkopje) már vívtak egy-egy emlékezetes mérkőzést Kölnben.   

Férfi kézi BL: vizsgálatot indított az EHF a szegedi botrány miatt

Az Európai Kézilabda-szövetség vizsgálatot indított a vasárnapi Mol-Pick Szeged–Vardar Szkopje férfi Bajnokok Ligája-negyeddöntő utolsó percében kialakult tömegjelenet miatt.

Férfi kézi BL: a meccs után sem volt béke Pastor és Skube között – videó

Mint beszámoltunk róla, balhés véget ért a Mol-Pick Szeged és a Vardar Szkopje negyeddöntős visszavágója a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A meccset követő sajtótájékoztató végén is szóba került a két edző, Juan Carlos Pastor és Roberto Parrondo nézeteltérése.

Férfi kézi: Parrondót műtik, Källman bemutatkozott

Bemutatkozott a Pick Szegednél Jonas Källman, a Tisza-parti férfi kézilabdacsapata új balszélsője. A delmagyar.hu tudósításából kiderül az is, hogy Roberto Parrondót megműtik.


Kézilabda Eb: Tudta-e?