Sznúker-vb: elsöprő játékkal kezdett a torna kínai favoritja

A sheffieldi sznúker-világbajnokság nagy esélyesének tartott Ting Csün-huj elsöprő játékkal 10–3-ra legyőzte a szintén kínai Hsziao Kuo-tungot a torna első fordulójában. Közben két kiemelt is elbúcsúzott: a 13. helyen rangsorolt belga Luca Brecel az angol Ricky Waldentől kapott ki, míg a 2015-ös világbajnok Stuart Bingham Jack Lisowski előtt hajolt meg.

Sznúker-vb: szuperlökés, de drámai O'Sullivan-vereség

Kialakult a negyeddöntő mezőnye a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. Az egész torna eddigi legjobb meccsén Barry Hawkins rendkívül színvonalas küzdelemben a mindent eldöntő frémben legyőzte az ötszörös világbajnok Ronnie O'Sullivant.

Sznúker: Walden nyerte meg a legfontosabb ázsiai tornát

Az angol Ricky Walden nyerte meg a sznúker International Championship tornát a kínai Csengtuban. A 31 éves játékos az északír mark Allent győzte le a fináléban 10–7-re.

Sznúker: Mark Selby lökte meg a történelmi maximumot - videó

A profi sznúker történetének századik hivatalos maximális brékjét érte el Mark Selby az Egyesült Királyság bajnokságán. Az angol játékos a Ricky Walden elleni elődöntőben süllyesztette el sorozatban az összes golyót a legnagyobb, 147-es pontértékkel.

Sznúker-vb: O'Sullivan remekel, három nyert frémre a döntőtől

Ronnie O'Sullivan tovább menetel újabb világbajnoki címe felé – már csak három nyert frém választja el attól, hogy a fináléba jusson a sheffieldi vb-n.

Sznúker-vb: O'Sullivan két frémmel vezet Trump ellen

Ronnie O'Sullivan 9:7-es vezetésre tett szert a sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjében Judd Trump ellen. A címvédő angol 5:3-ra nyerte meg a négy szakaszosra tervezett mérkőzés második részét.

Sznúker-vb: O'Sullivanék döntetlenje, Walden remekel

Lejátszották az elődöntő első szakaszát a sznúker-világbajnokságon a sheffieldi Crucible Színházban. A címvédő, első kiemelt Ronnie O'Sullivan 4:4-re áll Judd Trumppal nyolc frémet követően, míg a másik párban Ricky Walden nagy fölénnyel vezet Barry Hawkinsszal szemben.

Ronnie O’Sullivan az elődöntőben ismét ízelítőt adott zsenialitásából

Már csak két játékos nyerheti meg a sanghaji Mesterek Tornáját: Ronnie O’Sullivan és Ricky Walden. Az, hogy a világbajnok eljutott a döntőig, nem számít meglepetésnek, de a fiatal Walden bravúros szereplése annál inkább. Egy közös bennük: mindketten vert helyzetből felállva biztosították helyüket a fináléban.


Kézilabda Eb: Tudta-e?