Ifjúsági és U23-as kajak-kenu vb: újabb öt magyar érem Szegeden

A magyar versenyzők öt érmet, közte két aranyat szereztek a Szeged melletti Maty-éren zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokság vasárnapi záró napjának délelőttjén – írja az MTI.

Multisport Eb, kajak-kenu: „Óriási fegyvertény, hogy a fiatal csapat az éremtábla élén végzett”

A magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya, Hüttner Csaba elégedett volt csapata teljesítményével a müncheni multisport Európa-bajnokságon, amely kulcsfontosságú számokban lépett előre a két héttel korábbi világbajnokság óta. Viszont már most előrevetítette, elképzelhető, hogy a jövő évi duisburgi vébén a lehető legjobb szereplést fel kell áldozni az olimpiai kvótaszerzés oltárán.

Multisport Eb, kajak-kenu: Rendessy Eszter és Kőhalmi Emese aranyérmes!

A magyar válogatott egy aranyéremmel, egy ezüsttel, valamint két bronzéremmel zárta a Münchenben zajló multisport Európa-bajnokság kajak-kenu versenyének első döntős napját.

Kajak-kenu vb: Maradt bennem hiányérzet – Hüttner Csaba

A magyar csapatot vezető Hüttner Csabának sok oka volt bosszankodni a kanadai világbajnokság alatt, akár a mieink szereplése, akár a szervezők és a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség döntései miatt.

Kajak-kenu vb: Kopasz és Rendessy is döntős a királyszámokban

Kopasz Bálint és Rendessy Eszter bejutott a szombati döntőbe a királyszámban, K–1 1000, illetve K–1 500 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon – írja az MTI.

Maratoni kajak-kenu vb: Csay hihetetlen sorozata megszakadt, de a fia győzött

Sorozatban hetedszer nyert magyar női kajakpáros a maratoni kajak-kenu világbajnokságon, az idei, romániai Pitesti-ben rendezett viadal záró napján Kőhalmi Emese, Rendessy Eszter bizonyult a legjobbnak.

Kajak-kenu: három magyar aranyérem a szegedi vk-versenyen

A magyar versenyzők három arany-, két ezüst- és két bronzérmet szereztek a szegedi kajak-kenu világkupa szombati döntőiben.

Ifi olimpia: Milák és Késely is megszerezte a 3. aranyát!

Megvan Milák Kristóf harmadik aranyérme a Buenos Airesben zajló ifjúsági olimpián! Az érdiek 18 éves úszója a 200 m és 400 m gyors után fő számában, 200 m pillangón is győzött. 1:54.89-es idejével több mint egy testhossznyi előnnyel ért célba a második helyezett ukrán Denisz Keszil előtt magyar idő szerint szombatra virradóra.


Kézilabda Eb: Tudta-e?