Férfi kézi: a Veszprém korábbi klasszisa mégis folytatja

Bár úgy volt, hogy visszavonul, egyelőre mégsem fejezi be: pénteken hivatalosan bejelentették, hogy Renato Sulic, a Veszprém korábbi kézilabdázója az RK Zamet kötelékében folytatja pályafutását.

Férfi kézi: Sulic a nyáron valószínűleg visszavonul

A korábbi veszprémi Renato Sulic az idény végén elhagyja a lengyel Wisla Plock férfi kézilabdacsapatát, és valószínűleg be is fejezi a pályafutását.

Férfi kézi BL: Szitáék nagy lépést tettek a Veszprém felé

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája C- és D-csoportjának playoffjában Szita Zoltán együttese, a Wisla Plock otthon 32–25-re legyőzte a Bidasoa Irúnt.

Férfi kézi BL: a Barcelona 24-et vert a Celjére

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában a 2018-as győztes Montpellier idegenben 27–25-re legyőzte a Meskov Bresztet. A házigazda többször is vezetett már három góllal is, még a 44. percben is 19–16-ot mutatott az eredményjelző, de a végjátékban a franciák akarata érvényesült.

Férfi kézi BL: a Porto mínusz 7-ről, a PSG nyolc góllal nyert

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 1. fordulójában a Csehovszkije Medvegyi otthon 25–23-ra legyőzte a Wisla Plockot.

Férfi kézi BL: az EHF lesújtott az ellenfelét hasba vágó Sulicra

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) két mérkőzésre eltiltotta Renato Sulicot, a Wisla Plock beállóját, aki hasba vágta a Silkeborg játékosát, Klaus Thomsent a két csapat múlt szombati Bajnokok Ligája-találkozóján. A volt veszprémi légiós 500 eurós pénzbüntetést is kapott.

Férfi kézi BL: Renato Sulic hasba vágta ellenfelét, eltilthatják – videó

Nem túl sportszerű viselkedésről tett tanúbizonyságot Renato Sulic: a Wisla Plock kézilabdázója hasba vágta Klaus Thomsent, a Silkeborg játékosát a két csapat Bajnokok Ligája-meccsén.

Férfi kézi: Schuch elárulta, mikor derül ki, hol folytatja

A férfi kézilabda-bajnokság döntője után négy játékos is búcsút intett a Veszprémnek. Közülük Schuch Timuzsin beszélt az NSO Tv-nek, üzent azoknak a szurkolóknak, akiknek leveleire eddig még nem tudott válaszolni. Továbbá elárulta, mikor derül ki, hol folytatja a pályafutását. Kilenc évet követően Renato Sulic ugyancsak könnyes búcsút vett a Veszprémtől.

Férfi kézi: Nem én döntöttem a jövőmről, de... – Sulic

Négy játékosától köszön el vasárnap a bajnoki cím sorsát eldöntő MOL-Pick Szeged elleni örökrangadón a címvédő Telekom Veszprém: Mirko Alilovic, Schuch Timuzsin és Cristian Ugalde mellett a csapat rangidősétől, a Rijekában született Renato Sulictól is. A beállós poszt 38 esztendős nagymesterétől, akitől egy dolgot soha nem lehetett számon kérni: a szívét-lelkét beleadó játékot...

Férfi kézi: a Veszprém nem hosszabbít Suliccsal – hivatalos

A Telekom Veszprém kézilabdacsapata bejelentette, nem hosszabbítja meg Renato Sulic szezon végén lejáró megállapodását.

Férfi kézi BL: A final fourban nincs favorit – Sabaté

Xavier Sabaté, az MVM Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzője a Bajnokok Ligája négyes döntőjének sorsolását követően elmondta, minden csapat nagyon erős, így nincs favoritja a final fournak. Mint ismert, a magyar együttes a német Kiellel találkozik az elődöntőben. 

Férfi kézi: a Veszprém horvát beállója magyar állampolgár lett

Az MVM Veszprém horvát származású beállója, a 36 esztendős Renato Sulic állampolgársági esküt tett, így immáron Magyarország állampolgárának is vallhatja magát. A horvát válogatott tagjaként világbajnok és Európa-bajnoki ezüstérmes kézilabdázó Porga Gyula polgármester társaságában tette le az esküt.

SEHA-liga: a Veszprém–Vardar párharc Varasdon is összejöhet

A tavalyi nagy SEHA-négyes – a győztes Veszprém, a második Breszt, a bronzérmes Zagreb és a Vardar Szkopje – jutott be az idén is a rangos és immár hagyományos nemzetközi sorozat négyes döntőjébe. Ezt egy éve Veszprémben rendezték, az idén pedig a horvátországi Varasdon csatáznak a legjobbak. A magyar együttes a fehéroroszok ellen játssza az elődöntőt.

Férfi kézi BL: Iváncsik hát mögötti gólja csak a negyedik legszebb

Az EHF Tv megválasztotta a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének legszebb jeleneteit és álomcsapatát. Az MVM Veszprémből Iváncsik Gergő és Renato Sulic került be az összefoglalókba.

Videó: csukott szemmel is játszhatna a Veszprém klasszisa

Könnyen elképzelhető, hogy a forduló legszebb találatai közé is bekerül az MVM Veszprém egyik akciója, amelyet a Flensburg elleni idegenbeli meccsen láthattunk a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Nem Renato Sulic gólt érő dobása, hanem az azt megelőző passz Aron Pálmarssontól teszi különlegessé az akciót.

Férfi kézi: Sulic három év múlva Veszprémben búcsúzna

Négy gólnál hetek óta nem adja alább Renato Sulic, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának horvát beállója, és ezzel a teljesítményével továbbra is kulcsszerepet tölt be a magyar bajnok kötelékében. Sulic három év múlva Veszprémben búcsúzna az aktív játéktól.

Videó: bámulatos gólt dobott a veszprémi kéziklasszis

Renato Sulic az MVM Veszprém talán legszebb gólját szerezte a 2015–2016-os idényben a Nexe elleni idegenbeli kézilabda-mérkőzésen a SEHA-ligában.

Férfi kézi BL: két veszprémi az idény álomcsapatában

Mikler Roland és Renato Sulic személyében két veszprémi játékost is beválasztottak a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2014–2015-ös idényének álomcsapatába.

Férfi kézi: a Veszprém 2018-ig hosszabbított kulcsemberével

Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata 2018. június 30-ig szerződést hosszabbított horvát beállójával, Renato Suliccsal.