Öttusa-vb: ötödik lett a magyar páros férfi váltóban

Az ötödik helyen végzett szerdán a Regős Gergely, Szép Balázs páros férfi váltóban a kairói öttusa-világbajnokságon – írja az MTI.

Öttusa: remekeltek a fiatalok a fedett pályás nyílt versenyen

Tizenhárom férfi öttusázónk kvalifikálta magát a keddi döntőre, az utánpótlás kitett magáért.

Öttusa-vb: megviselte a galoppon történt baleset a magyarokat

Regős Gergely lovaglásán látszott, hogy valami nincs rendben, s mint később kiderült, Kovács Saroltával – akivel a vegyes váltó versenyében a 15. helyen végeztek a budapesti öttusa-világbajnokságon – végignézték, ahogy a Kincsem park szomszédos pályáján zajló galoppversenyen az egyik ló megbotlott, s eltörte mindkét lábát, a zsokéját pedig mentő vitte el. Ez mindkettejüket nagyon megviselte lelkileg.

Öttusa-vb: csak felvillanásokra futotta vegyes váltóinktól

Tapasztalatszerzés gyanánt rajtolhatott a fiatal Gulyás Michelle, Kardos Bence páros a záró napi vegyes váltóban a budapesti öttusa-világbajnokságon, és Kovács Saroltáékat is megelőzve a 12. helyen végzett.

Öttusa-vb: Két-három napon belül kétszer meghalni már nem tudok – Marosi

A magyar férficsapat (Kasza Róbert, Marosi Ádám, Demeter Bence) ezüstérmet szerzett, míg egyéniben az ötödik helyen végző Kasza Róbert volt a legjobb magyar a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság szombat délutáni férfidöntőjében. A verseny után az NSO Tv kamerája előtt értékelt az ezüstérmes csapat.

Öttusa-vb: a magyar csapat ezüstérmes, Kasza ötödik lett

A magyar férficsapat (Kasza Róbert, Marosi Ádám, Demeter Bence) ezüstérmet szerzett, míg egyéniben az ötödik helyen végző Kasza Róbert volt a legjobb magyar a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság szombat délutáni férfidöntőjében. Az aranyérmet a francia Valentin Belaud szerezte meg a brit Joseph Choong és a dél-koreai Dzsun Vung Te előtt.

Öttusa-vb: Marosi és Kasza nehezen, Demeter és Regős könnyen jutott döntőbe

Marosi Ádám és Kasza Róbert élet-halál laser runnal jutott be a döntőbe a férfiak versenyében, amelyben ott lesz a vívásban parádézó Demeter Bence, valamint Regős Gergely is a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.

Öttusa-vb: Messi, Hosszú, Vettel – egy napra a bőrükbe bújnának

Szeptember 2-án kezdődik a budapesti öttusa-világbajnokság, amely előtt a magyar szövetség közösségi oldalán rövid videókban igyekezett közelebb hozni a hazai versenyzőket a közönséghez. Az egyik kérdés az volt a Kincsem park főszereplőihez, hogy ha egy napra más sportoló bőrébe bújhatnának, ki lenne az.

Öttusa-vk: 13. lett a magyar vegyes váltó Prágában

A 13. helyen végzett Regős Gergely és Réti Kamilla vegyes váltóban az öttusázók világkupa-sorozatának prágai állomásán.

Öttusa-vk: Regős Gergely harmincadik Prágában

Regős Gergely a 30. helyen végzett az öttusázók világkupa-sorozatának prágai állomásán. A pénteki selejtezőben négy magyar indult a 88 fős mezőnyben, de Bereczki Richárdnak, Málits Istvánnak és Fröhlich Tamásnak nem sikerült továbbjutnia.

Öttusa-vk: Regős Gergely döntős Prágában

Regős Gergely stabil teljesítménnyel, jó befejező számmal bejutott a férfiak döntőjébe a prágai öttusa-világkupán.

Öttusa: hét magyar indul a prágai világkupaversenyen

Hét magyar vesz részt az öttusázók világkupa-sorozatának negyedik versenyén, Prágában.

Öttusa-vk: ezüstérmes a Guzi, Kardos páros Székesfehérváron

Ezüstérmet nyert vasárnap a Guzi Blanka, Kardos Bence páros vegyes váltóban a székesfehérvári öttusa-világkupán.

Öttusa-vk: Regős a döntős mezőny második felében Szófiában

Regős Gergely a 26. helyen végzett az öttusázók idei második világkupaversenyén, Szófiában.

Öttusa: egyiptomi győzelem, a legjobb magyar a 10. lett

Az egyiptomi Ahmed Elgendi nyerte meg a férfiak versenyét, a legjobb magyar, Regős Gergely pedig tizedik lett a budapesti nemzetközi fedett pályás öttusaviadalon.

Öttusa-vb: Demeter a 12., Regős a 13. a férfiaknál

Demeter Bence a 12., Regős Gergely pedig a 13. helyen végzett a mexikóvárosi öttusa-világbajnokság férfi hagyományos versenyében.

Öttusa-vb: két magyar döntős a férfiaknál Mexikóban

A négy magyar induló közül kettő – Demeter Bence és Regős Gergely – jutott be a férfiak hagyományos versenyének csütörtöki döntőjébe a mexikóvárosi öttusa-világbajnokságon.

Öttusa: Marosi Ádám nem indul a világbajnokságon

Van esély rá, hogy Kasza Róbert, aki a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokságot sérülés miatt kihagyta, ott legyen a mexikóvárosi világbajnokságon, az Eb-n egyéniben és csapatban is ezüstérmes Marosi Ádám ugyanakkor nem indul a szeptember 7. és 13. közötti vb-n.