NFL: Henry a 8. 2000-es, Watson keserű királysága, megtört a Cleveland átka is

Véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2020-as idényének alapszakasz, a hétvégén már a rájátszás küzdelmeivel folytatódik a liga. Az utolsó forduló után is összeszedtük a kör és az idény legérdekesebb statisztikáit, és tippelünk az új szakaszra is.

NFL: Randy Moss után fia is együtt játszhat Adrian Petersonnal

A legendás Randy Moss fia, Thaddeus kisebb meglepetésre nem kelt el az NFL játékosbörzéjén, és draftolatlan szabadügynökként a Washington Redskinsnél kötött ki.

NFL: gyilkossági ügy, balhék – a Hírességek Csarnokának legújabb tagjai

A Hírességek Csarnokába idén beválasztott Ray Lewis, Randy Moss, Terrell Owens hármas ugyan a pályán mindent megtett azért, hogy kiérdemelje a megtiszteltetést, de azon kívül nem mindig az egyenes utat járta.

NFL: öltönyben oktatta a bénázó rúgókat a korábbi sztárelkapó

Az Arizona és a Seattle hétfő hajnalban elképesztő végjáték után végződött 6–6-ra. Randy Moss korábbi NFL-sztárelkapó új „munkaruhájában”, öltönyben mutatta meg, hogyan kellett volna. Kétszer is.

NFL: Peterson Moss útján; mégis megállíthatatlan Aaron Rodgers

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság 11. fordulójának vasárnap esti rangadóján a Green Bay Packers három vereség után a Minnesota Vikings elleni rangadón talált vissza a győzelmi útra.

NFL: Flacco garantált bére „csak” 52 millió dollár lesz

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi idényét megnyerő Baltimore Ravens irányítója, Joe Flacco hétfőn este aláírta hatéves szerződését, így minden idők legjobban kereső játékosává vált.

Randy Moss most a Tennessee-nél tehet próbát

Randy Moss néhány héten belül már a harmadik csapatában szerepelhet, az őt egy harmadik körös draftjogért elcserélő New England, majd a fegyelmezetlensége miatt elbocsátó Minnesota után a Tennessee alkalmazza. Az átigazolás terén mozgalmas napon Shawne Merriman a Buffalo Billshez szerződött.

NFL: a Titans, a Rams és a Dolphins is érdeklődik Moss iránt

A Tennessee Titans, a St. Louis Rams, a Seattle Seahawks és a Miami Dolphins is azon csapatok között van, amelyek érdeklődnek a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) egyik legjobb elkapója, a Minnesota Vikingstől kiebrudalt Randy Moss iránt.

Randy Moss négy hét után távozik a Vikingstől

Mindössze négy héttel azt követően, hogy a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings megszerezte Randy Mosst a New England Patriotstól, a liga egyik legjobb elkapója távozik a minneapolisi csapattól.

NFL: Moss mindössze négy hétig volt ismét Vikings-játékos

Mindössze négy héttel azt követően, hogy a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings megszerezte Randy Mosst a New England Patriotstól, a liga egyik legjobb elkapója távozik a minneapolisi csapattól.

NFL: Randy Moss lesz Brett Favre új sztárelkapója

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) hivatalos honlapja már tényként közli, hogy a New England Patriots elcserélte Randy Mosst a Minnesota Vikingshez egy 2011-es harmadik körös draftjogért.

Randy Moss távozik New Englandből

Korábban beszámoltunk róla, hogy sajtóértesülések szerint a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots közel áll ahhoz, hogy elcserélje a liga egyik legjobb elkapóját, Randy Mosst a Minnesota Vikingshez. Az elkapó klubváltását azóta az NFL hivatalos honlapja tényként közli.

NFL: Randy Moss a Vikingshez távozhat New Englandből

Sajtóértesülések szerint a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots közel áll ahhoz, hogy elcserélje a liga egyik legjobb elkapóját, Randy Mosst a Minnesota Vikingshez.

Egy elkapta, két gól Debrecenben, három meg Berbatovtól – vasárnapi videók

A hét utolsó napján többek között láthattuk a Chelsea könnyed sikerét, a Manchester győzelmét a Liverpool ellen, Debrecentől Rióig rangadókat és nem utolsó sorban a Barcelona madridi diadalát. Maradva a gyepen, de egy kicsit másmilyen csíkozásúra áttérve, az amerikaifutball ligában (NFL) a New England Patriots játékosa, Randy Moss elképesztő elkapása és a német bokszoló, Alexander Frenkel brutális kiütése sem maradhat ki a sorból.

Randy Moss hosszabbított, még három évig a New Englandnél marad

A New England meg tudta tartani elsőszámú elkapóját, Randy Mosst. Az előző szezonban huszonhárom touchdown-elkapásával a legendás Jerry Rice rekordját megdöntő játékost a rengeteg kérő ellenére is rátudta venni az új szerződés aláírására a Patriots. Moss három év alatt huszonhét millió dollárt kereshet.

Tom Brady és Randy Moss nélkül rendezik meg a 2008-as Pro Bowlt

Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban szereplő New England két sztárjátékosa, Tom Brady és Randy Moss nem lesz ott a február 10-én rendezendő Pro Bowlon. A két játékost Derek Anderson és Chad Johnson pótolhatja.

Micsoda meglepetés! Tom Brady az alapszakasz legjobb támadójátékosa

Tom Brady, a New England Patriots irányítója lett az alapszakasz legjobb támadójátékosa az észak-amerikai amerikai futball-bajnokság (NFL) 2007-es alapszakaszában. Bradyn kívül mindössze három másik játékos kapott szavazatot a díjat odaítélő szakíróktól.

Makulátlan New England, Tom Brady és Randy Moss történelmet írt

A New England Patriots rendkívül izgalmas mérkőzésen 38-35-re győzött a New York Giants otthonában, így veretlenül fejezte be az alapszakaszt a profi amerikaifutball-ligában (NFL), erre 1972 óta nem volt példa. Tom Brady quarterback 50 TD-passzal, Randy Moss elkapó pedig 23 TD-vel döntött rekordot.

NFL: a New England Patriots megszerezte tizenötödik győzelmét

Az Észak-Amerikai Amerikaifutball-bajnokság (NFL) utolsó előtti, tizenhatodik fordulójában újra nyert a New England Patriots, így már csak egy meccsre van attól, hogy száz százalékos alapszakaszt zárjon. A Miami Dolphins elleni hazai mérkőzésen nem pihent sem Tom Brady, sem Randy Moss, akik így egyre közelebb kerültek a touchdown-rekordokhoz.

Szenzációs New England: Brady, Moss és a Patriots megállíthatatlan

Imponáló, 34-13-as győzelmet aratott a New England csapata a Cincinnati otthonában az északamerikai amerikaifutball-bajnokság negyedik fordulójában. A hagyományos hétfő esti rangadón (Monday Night Football) Tom Brady, a Patriots irányítója három toucdown-passzal járult hozzá csapata idénybeli negyedik sikeréhez.


Kézilabda Eb: Tudta-e?