Jégkorong: Rajna a következő idényt is a DVTK-nál tölti

A következő hokiidényt is a DVTK Jegesmedvéknél tölti Rajna Miklós, a magyar válogatott kapusa – jelentette be a klub honlapja.

Jégkorong: Biztosan elég magas pulzusszámmal védtem – Rajna

A 97.92 százalékos védési arány nem akármilyen teljesítményre vall, Rajna Miklós megérdemelte, hogy Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány is a meccs emberének nevezze. A magyar jégkorong-válogatott britek felett aratott 4–1-es olimpiai selejtezős győzelme után adódott a kérdés: mekkora pulzusszámmal védett a kapusunk? 

Jégkorong: Figyelek hátrafelé is, hátha valaki kiugrik egy habtortával – Papp Kristóf

Élményként éli meg Papp Kristóf azt, hogy debütálhatott a magyar jégkorong-válogatottban az észtek ellen 4–1-re megnyert olimpiai előselejtezőn. Nem volt még beavatási szertartása, de fel van készülve annak minden lehetséges módjára. Az észtek ellen védő Rajna Miklós is beszélt a mérkőzésről az NSO Tv-nek. 

Jégkorong: Rajna Miklós pótolja Vay Ádámot a DVTK-nál

A múlt hét végén jelentette be a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata, hogy kapusa, Vay Ádám a svéd másodosztályban folytatja szereplését. Hétfőre aztán kiderült az is, hogy ki pótolja: a távozó kapushoz hasonlóan magyar válogatott Rajna Miklós, aki csak csapatot vált, osztályt nem: a szintén a szlovák Tipsport Ligában szereplő MAC Újbudától érkezik Miskolcra.

Jégkorong: eldőlt, ki lesz a magyar válogatott vészkapusa a vb-n

Rajna Miklós lesz a magyar férfi jégkorong-válogatott vészkapusa a nurszultani divízió 1/A világbajnokságon.

Jégkorong: Rajna Miklós a MAC-ban folytatja

Rajna Miklós a szlovák Extraligában induló MAC Budapestben folytatja a pályafutását. A magyar jégkorong-válogatott kapusa az elmúlt szezonban Carruth MacMillan mögött kevés lehetőséget kapott a Fehérvár AV19 EBEL-csapatában.

Jégkorong: Szirányi és Rajna is távozott Fehérvárról

Alapemberét veszíti el a Fehérvár AV19, amely így csak ebben az átigazolási idényben már hat magyar távozónál jár – miközben a légiósok csőstül jönnek.

Jégkorong: „Őrültek vagyunk, de nem annyira, mint egy kézilabdakapus”

A hazai rendezésű divízió 1/A-világbajnokságra készül a magyar jégkorong-válogatott. A múlt héten a Tüskecsarnokban látogatta meg a csapatot az NSO Tv stábja, most pedig a Vasas Jégcentrumban. Az Egyesült Államokban légióskodó Gőz Balázs mellett két kapussal, Rajna Miklóssal és Bálizs Bencével beszélgettünk az őrültségről, és az egymással való rivalizálásról a szűkített kerettagságért.

Hoki-vb: kulcsember nélkül Dél-Korea ellen, váltás a kapuban

A magyar válogatott támadója, Vas János bordasérülés miatt nem léphet pályára a dél-koreaiak elleni kedd délutáni mérkőzésen a kijevi divízió I/A-s jégkorong-világbajnokság harmadik fordulójában.

Hoki-vb: a Sport Tv már gőzerővel készül – kisfilm

Április 22. és 28. között Kijevben rendezik meg a divízió I/A jégkorong-világbajnokságot, amelyen a magyar válogatott 2008 és 2015 után immár harmadszor vívhatja ki a feljutást a legnagyobbak közé.

Jégkorong: Rajna és Dudás kikerült a válogatott keretből

Sérülés miatt kikerült a magyar jégkorong-válogatott keretéből a Fehérvár AV19 kapusa, Rajna Miklós, illetve a Debreceni HK bekkje, a hétfői Mol Liga-fordulóban azért még jégre lépő Jesse Dudás.

Jégkorong: a magyar válogatott kapus hosszabbított Fehérváron

Rajna Miklós válogatott jégkorongkapus két évvel meghosszabbította a szerződését a Fehérvár AV19 csapatánál.

Jégkorong ol. sel.: A csalódottságot el kell felejteni – Rajna

Nagy Gergő önkritikusan értékelt a budapesti olimpiai selejtezőt követően, ahonnan a házigazda magyar jégkorong-válogatottnak a lengyelektől szétlövés után elszenvedett vereség miatt nem sikerült továbbjutnia. A fiatal Stipsicz Bence az elpuskázott lehetőségeket hiányolta, a rutinos Rajna Miklós ugyanakkor figyelmeztetett: a mostani csalódottságunkat nem szabad magunkkal vinnünk, mert az hatással lehet a vb-felkészülésünkre, de még a szentpétervári teljesítményünkre is.

Jégkorong: négy válogatott marad, aláírt a fehérváriakhoz

A két kapus, Hetényi Zoltán és Rajna Miklós, továbbá a hátvéd Varga Arnold és a csatár Kovács Csaba is szerződést hosszabbított az osztrák jégkorongligában (EBEL) érdekelt Fehérvár AV 19 csapatánál.

Videó: Még nem hiszem el, hogy Oroszországba megyünk - Rajna

A Sport1 Tv szombaton 12 órától tekint vissza a vb-re a „krakkói csoda” résztvevőivel. A műsorban játékosok, a csapat és a Magyar Jégkorongszövetség vezetői beszélnek a bravúros feljutásról.

Hoki-vb: Mindenki odatette a csontot száz százalékig - Sofron

A magyar jégkorong-válogatott 4–1-re legyőzte Olaszországot a divízió I/A-s világbajnokságon. Az NSO Tv interjúi a mérkőzés után.