Szerb Szuperliga: győzelemmel zárta az évet a Topolya

A szerb Szuperliga 19. fordulójában a TSC 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Radnicskit, és harmadik helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Magabiztosan nyerte meg idei utolsó meccsét a Topolya

A szerb Szuperliga 19. fordulójában a TSC 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Radnicskit, és a harmadik helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Szerb Szuperliga: Tomiszlav Szivics két hónappal a kinevezése után lemondott posztjáról

A Novi Pazar elleni mérkőzést (3–1-es vereség) követő sajtótájékoztatón lemondott a Radnicski Nis vezetőedzői posztjáról a korábban négy NB I-es csapatot is irányító szerb szakember, Tomiszlav Szivics.

Játékossors: egy nappal az érettségije után próbajátékra ment a Vasas fiatalja

Csütörtökön érettségizett, és hamarosan a Szlovéniában edzőtáborozó Radnicski Nishez utazik próbajátékra a Vasas Kubala Akadémia labdarúgója, a 19 éves Puska Péter.

Edzősors: Újra és újra történelmet akarok írni – Tomiszlav Szivics

Tomiszlav Szivics megint csodát tett a jószerével reménytelen helyzetben átvett Novi Pazart élvonalban tartásával. A bennmaradás kiharcolása után csapatot váltó, a patinás Radnicski Nis élére kinevezett 55 éves szakember a rá jellemző nyíltsággal nyilatkozott lapunknak.

Szerbia: európai kupainduló csapott le Tomiszlav Szivicsre

A korábban sokáig Magyarországon dolgozó Tomiszlav Szivics a Radnicski Nis új vezetőedzője – adta hírül pénteken hivatalos honlapján a szerb labdarúgó-bajnokság legutóbbi negyedik helyezettje.

Szerb Szuperliga: idegenben veszített rangadót a Topolyai SC

A Radnicski Nis otthonában szenvedett 2–0-s vereséget a Topolyai SC a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) rájátszásának 6. fordulójában.

Nem jöttek a nagy helyzetek – kikapott a rangadón a Topolyai SC

Érvényes gólt csak a Radnicski Nis szerzett, amely 2–0-ra legyőzte a Topolyai SC-t a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) rájátszásának hatodik fordulójában.

A 95. percben egyenlített a Nis ellen a TSC

A szerb labdarúgó Szuperliga 19. fordulójában a Topolya 1–1-et játszott odahaza a Radnicski Nissel.

Szerb Szuperliga: a Radnicski otthonában győzött a TSC

A Topolyai SC 2–1-re legyőzte a Radnicski Nist a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 4. fordulójában.

A Radnicskit is legyőzte, továbbra is százszázalékos a Topolya!

A Topolyai SC 2–1-re legyőzte a Radnicski Nist a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 4. fordulójában.

Szuperliga: ezúttal kikapott idegenben a Topolya

Két győzelem és egy döntetlen után elszenvedte idei első idegenbeli vereségét a bajnokságban a TSC. A TSC a 26. forduló után a 8. helyen áll, s legközelebb csütörtökön lép pályára, amikor a Szerb Kupa negyeddöntőjében a szurdulicai Radnikot fogadja a zentai Városi Stadionban.

Megtört a jó sorozat, nem ment most idegenben a Topolyának

A szerb Szuperliga 26. fordulójában a Radnicski Nis otthonába látogatott, és 2–0-ra kikapott a Topolya.  A TSC a nyolcadik helyen áll harmincnyolc ponttal, és legközelebb csütörtökön lép pályára, amikor a Szerb Kupa negyeddöntőjében a szurdulicai Radnikot fogadja a zentai Városi Stadionban.

Szerb Szuperliga: a Radnicski Nis legyőzte a Topolyát

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 7. fordulójában a Topolyai SC 3–1-re kikapott a Radnicski Nistől Zentán.

A Topolya egymás után harmadszor kapott ki a szerb Szuperligában

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 7. fordulójában a Topolyai SC 3–1-re kikapott a Radnicski Nistől Zentán.

El: szerb ellenfél vár a Fradi-meccs továbbjutójára

A szerb Radicski Nis 1–0-s győzelmet aratott Máltán a Gzira United otthonában, így az első meccs 4–0-s sikere után várhatja a Ferencváros–Maccabi Tel-Aviv párharc továbbjutóját, amellyel az Európa-liga 2. selejtezőkörében küzd majd meg.

Szerbia: gyűrűzik a szabadkai botrány, letartóztatták a bírót

A Szerbiai Belügyminisztérium munkatársai az Újvidéki Felső Ügyészség meghagyása alapján letartóztatta Szrdjan Obradovics labdarúgó-játékvezetőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy visszaélt hivatalos helyzetével, s ezért bűnügyi eljárást indítanak ellene.

DVTK: nem vált alapemberré, hazatér a távozó légiós

Az átigazolási időszak utolsó napján csapatot talált magának a tavasszal Diósgyőrben futballozó szerb támadó középpályás, Milos Krsztics.

Játékossors: az ETO figyelte, parádézott a Pool ellen, Szerbiába igazolt

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Radnicski Nis vasárnap egyéves szerződést kötött Milan Borjannal.


Kézilabda Eb: Tudta-e?