Kisvárda: a sportigazgató újra a futballistafeleségek szerepéről

A Rádió 1 Balázsék című műsorában kedden a Kisvárda labdarúgócsapatának sportigazgatója, Révész Attila volt a vendég annak kapcsán, hogy a minap rendhagyó beszélgetésre invitálta a játékosok feleségeit: többek között azt is kérte tőlük, ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez.

Kisvárda: nincs edzőkérdés, Supka Attila marad a tréner

Révész Attila, a Kisvárda labdarúgócsapatának sportigazgatója az M4 Sport Góóól!2 című műsorában elmondta, nincs edzőkérdés a klubnál, vagyis Supka Attila marad az utóbbi időben gyengélkedő gárda vezetőedzője. Az elöljáró arról is beszélt, a játékosok feleségei és barátnői is hozzá tudnának járulni ahhoz, hogy az együttes újból sikerese(bbe)n szerepeljen...

NB I: a létszámemeléstől a videobíróig – klubreakciók Csányi Sándor felvetéseire

Csányi Sándor felvetései kapcsán három témában körkérdést intéztünk NB I-es klubok vezetőihez.

Kisvárda: újabb pozitív tesztek, Supka visszatér a kispadra

A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda hivatalos honlapján jelezte, újabb játékosok, valamint egy stábtag koronatesztje lett pozitív. Jó hír viszont, hogy Supka Attila vezetőedző negatív mintát adott.

NB I: „Büszkék vagyunk, hogy magunk mögött tudtuk tartani a Puskást”

A Puskás Akadémia gól nélküli döntetlent játszott a koronavírus-járvány által is sújtott Kisvárdával a labdarúgó NB I 13. fordulójában. A mérkőzés után Hornyák Zsolt és a Supka Attilát helyettesítő Révész Attila értékelt.

NB I: a Fehérvár hétvégi meccsét is elhalasztották – hivatalos

Nemcsak a Molde elleni Bajnokok Ligája-playoffpárharc visszavágójára készülő Ferencváros, hanem az Európa-liga negyedik selejtezőkörében érdekelt Mol Fehérvár FC hétvégi bajnoki mérkőzését is elhalasztotta a Magyar Labdarúgó-szövetség.

Kisvárda: a szerdai teszt nem mutatott ki vírusfertőzést

Mint arról beszámoltunk, koronavírus-fertőzés gyanúja miatt elmaradt a Kisvárda erre a hétre tervezett, Újpest elleni edzőmérkőzése. A szerdai teszt ugyanakkor nem mutatott ki megbetegedést a labdarúgóknál, pénteken újabb vizsgálat vár a kerettagokra.

NB I: Supka Attila arra készül, ami Kisvárdán még senkinek sem sikerült

Egyelőre a kisvárdaiak meccsfelvételeit tanulmányozza Supka Attila, aki egy idény után ismét NB I-es csapatot kapott – egyebek mellett George F. Hemingway ajánlásával.

NB I: Supka Attila a Kisvárda új vezetőedzője – hivatalos

Supka Attila lett a Kisvárda vezetőedzője – jelentette be szerda délelőtt az NB I-es labdarúgóklub.

Kisvárda: rengeteg a pályázó a vezetőedzői állásra

Rengetegen pályáznak a Kisvárda Master Good vezetőedzői állására, Révész Attila sportigazgató azonban pontosan tudja, milyen szakembert akar – már csak meg kell találnia.  

Kisvárda: már nem Bódog Tamás a vezetőedző – hivatalos

Véget ért Bódog Tamás és a Kisvárda együttműködése – jelentette be a labdarúgó NB I-ben szereplő klub a hivatalos honlapján.

A 19-ből négy megyeszékhelynek maradt hely az NB I-ben

A labdarúgó NB I 33. fordulóját követő visszapillantónk fókuszában a DVSC NB I-es búcsúja, illetve a Paksi FC és a Kisvárda bennmaradása, de szó lesz Babati Benjamin (ZTE FC) Puskás-díjra esélyes góljáról is.

Kisvárda: Gosztonyi szerződést hosszabbított – hivatalos

Szerződést hosszabbított a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda Gosztonyi Andrással – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Kisvárda: Biztosra veszem, néhány labdarúgó elkapja a vírust – Révész Attila

Az NB I-es csapatnál nem bánnák, ha az MLSZ anyagi segítséget nyújtana a közelgő mérkőzések megrendezéséhez, melyek 30-35 millió forintos terhet jelentenek az egyesületeknek. Révész Attila sportigazgató attól tart, mi van, ha mind a két kapusa elkapja a vírust.

NB I: Nincs értelme csökkenteni a játékosok fizetését – Révész

A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda sportigazgatója, Révész Attila szerint nincs értelme csökkenteni a futballisták fizetését – mondta a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. Hozzátette: a koronavírus-járvány következményeként új időszámítás kezdődhet a magyar labdarúgásban.

Kisvárda: Grozav és honfitársa hazament Romániába, szerződést bontottak velük

Azonnali hatállyal szerződést bontott két román játékosával, Gheorghe Grozavval és Iasmin Latovlevici-csel az NB I-es kisvárdai labdarúgóklub, mert a két légiós engedély nélkül hazatért Romániába, ezzel súlyos szerződésszegést követett el – olvasható az egyesület hivatalos honlapján.

Kisvárda: Felipe fizetett azért, hogy távozhasson

Bár a brazil kapus, Felipe már hónapokkal ezelőtt elhagyta Kisvárdát, a távozási ügye – ami úgy indult, hogy befejezi a pályafutását – csak kedden zárult le azzal, hogy hazájába, a harmadosztályú Botafogo PB-be szerződött. Révész Attila sportigazgató a Nemzeti Sportnak elmondta, a játékos fizetett a Kisvárdának, hogy elengedjék...  

Kisvárda: Felipével még nem bontottak szerződést, máshol nem játszhat

Nem zárható ki, hogy Felipe mégsem hagy fel a játékkal, igaz, a kisvárdai labdarúgócsapat volt kapusának egyelőre nincs módja máshova átigazolni. 

NB I: Szentes Lázár a Kisvárdánál vállalt munkát

Szentes Lázár lett a Várda Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója – jelentette be csütörtökön hivatalos honlapján az NB I-es kisvárdai labdarúgóklub.

Kisvárda: Az igazi okokat nem fogom elmondani – Révész Miriuta távozásáról

Mint arról beszámoltunk, Miriuta László a román Digi Sportnak adott interjújában beszélt a Kisvárdáról való távozása körülményeiről. Révész Attila sportigazgató pénteken a Reggeli Startban reagált a szakember szavaira.