Eb 2020: négy forgatókönyvet dolgoztak ki a szurkolóknak

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) négy forgatókönyvet dolgoz ki arra vonatkozóan, hogy az idénről jövőre halasztott Európa-bajnokság mérkőzéseit hányan nézhetik meg a helyszínen.

Eb 2020: lesznek nézők az Eb-n? – az UEFA márciusban dönthet

Az Európai Labdarúgó-szövetség pénteken egybehangzó francia lapértesülések szerint újra megerősítette: biztosan a korábbi terveknek megfelelően, 12 város rendezi a jövő nyári Európa-bajnokságot, emellett azt is bejelentették, négy forgatókönyvet vizsgálnak a szurkolók beengedésével kapcsolatban.

Puskás Aréna: a Magyar Posta bélyeget bocsátott ki a stadion születésnapjára

A Magyar Posta bélyeget bocsátott ki a 2019. november 15-én átadott Puskás Aréna első születésnapjára – írta Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára a Twitteren.

Futball Eb: rendezők fent és lent

Először is, amit nem lehet elégszer ismételni: gratulálok és köszönöm a magyar labdarúgó-válogatott minden tagjának az Európa-bajnokságra való kijutást! Vessünk most egy pillantást az Eb végleges mezőnyére és a rendezők helyzetére is.

Eb 2020: Király Gábor szerint az eufória megrázza majd Magyarországot

Az erős csoportellenfelekkel együtt is bízik a magyar labdarúgó-válogatott jó Európa-bajnoki szereplésében Király Gábor, aki a Hertha BSC korábbi kapusaként adott interjút a Kickernek.

Eb 2020: újabb vészterv – az Egyesült Királyságban lehet a torna?

Brit sajtóértesülések szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) tárgyalásba kezdett az angol szövetséggel, aminek az apropója, hogy ha a körülmények úgy hozzák, akkor jövőre az Egyesült Királyság adhasson otthont az Európa-bajnokság összes mérkőzésének.

Eb 2020: idén már nem lehet jegyeket vásárolni a kontinensviadalra

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott csütörtök este kijutott a 2021-re halasztott Európa-bajnokságra, így joggal merülhet fel a kérdés a szurkolókban, mikortól lehet ismét jegyeket venni.

Válogatott: Augsburgban készülnek az izlandiak – képek, videó

A németországi Augsburgban készül Izland a csütörtöki Európa-bajnoki pótselejtezőre, amelyre a Puskás Arénában kerül sor.

Magyar–izlandi: „Nagyon szerettünk volna nézőket, de meg kell értenünk a döntést” – Csányi Sándor az NSO-nak

A járvány számait látva az MLSZ elnöke azonosul a kormány korlátozásaival, és bízik Szoboszlai Dominik játékában. A miniszterelnök bejelentésének értelmében leáll a teljes amatőr futball, azaz a férfi NB I és NB II, illetve a női NB I kivételével minden bajnokság. 

Eb 2020: az UEFA közleményt küldött, nem változtatna a helyszíneken

A Magyar Labdarúgó-szövetség megnyugtató levelet kapott az UEFA-tól, amely közölte, a 2021-es Európa-bajnokságot a korábban jóváhagyott helyszíneken kívánja megrendezi – számolt be róla az mlsz.hu.

BL: Mutassuk meg Európának – Kubatov üzent a szurkolóknak

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a Facebookon üzent a csapat szurkolóinak a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán. Az elöljáró az Orbán Viktor miniszterelnök által kedd este bejelentett szigorítások miatt fordult azokhoz, akik a Puskás Arénában tekintik meg a szerdán 21 órakor kezdődő FTC–Juventus mérkőzést.

NL: szerdától árulják a jegyeket az Eb-pótselejtezőre

Szerda 10 órától indul a jegyértékesítés a magyar–izlandi labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőre.

Eb 2020: mégsem összeurópai lesz a torna, hanem az oroszok rendezik?

A francia Le Parisien forrásai szerint elképzelhető, hogy mégsem 12 ország rendezi meg a 2021-re halasztott labdarúgó Európa-bajnokságot. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) dolgozik a koronavírus-járvány miatt veszélyben lévő torna megmentésén, és a lap úgy tudja, hogy a logikus megoldás az egy helyszínes rendezés lehet – Oroszországban.

Eb 2020: a Puskás Arénában rendezhetik meg az egyik negyeddöntőt is! – NS-infó

Az eredeti tervek szerint a 2021-re halasztott labdarúgó Európa-bajnokságon Azerbajdzsán három csoportmérkőzésnek és egy negyeddöntős találkozónak ad otthont, csakhogy az azeriek és az örmények határvidékén, a Hegyi-Karabahban zajló fegyveres harcok miatt elképzelhető, hogy az UEFA nem engedélyezi, hogy Bakiban játsszák le a meccseket. A Nemzeti Sport információi szerint az egyik negyeddöntős ütközet megrendezésére a Puskás Aréna is esélyes lehet!

Magyar–izlandi: október 30-án indul a jegyértékesítés

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint október 30-án 10 órától indul a jegyértékesítés a magyar válogatott soron következő három hazai mérkőzésére. Az MLSZ beszámolója szerint első körben a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre, valamint a Szerbia és a Törökország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló kombinált belépőjüket.

BL: a Puskás Arénában fogadja az FTC a Juvét és a Barcát – hivatalos

Ha hinni lehet az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján már most elérhető „meccsfüzetnek” – márpedig ennél hivatalosabb felülete nincs az UEFA-nak –, akkor a Ferencváros a Juventust és az FC Barcelonát is a Puskás Arénában fogadja majd a Bajnokok Ligája csoportkörében. Ezt nem sokkal később az FTC a hivatalos honlapján megerősítette!

BL: az FTC a Puskás Arénában fogadhatja a Juventust és a Barcelonát

Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár az Indexnek adott exkluzív interjújában elárulta, a korábbi hírekkel ellentétben a Ferencváros két Bajnokok Ligája-mérkőzését, a Juventus és az FC Barcelona ellenit is a Puskás Arénában játszhatja le.

BL: mégis a Puskás Arénában játszhat a Ferencváros?

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntésén múlhat, hogy a Bajnokok Ligája hazai mérkőzései közül a második és a harmadik meccset a Puskás Arénában játszhatja-e le a Ferencváros – tájékoztatta a Puskás Arénát működtető Nemzeti Sportközpontok a Magyar Távirati Irodát.

BL: a csoportmeccseket is a Groupamában játssza az FTC

Biztossá vált, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörében is a Groupama Arénában játssza hazai mérkőzéseit a Ferencváros – adta hírül a zöld-fehérek hivatalos oldala.

Európai Szuperkupa: „A szurkolók fegyelmezetten viselkedtek”

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője szerint a szurkolók fegyelmezetten viselkedtek a Puskás Arénában az Európai Szuperkupa-mérkőzésen, ezért az esemény rendben lezajlott.