Női kézi-vb: Hollandia második nekifutásra már megdöntötte a magyar gólcsúcsot

Svédország és Hollandia is fölényes győzelmet aratott a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság csoportkörének második fordulójában. A franciák a vártnál simábban nyertek Szlovénia ellen. Norvégia „csak” 32 góllal győzte le Iránt.

Női kézi-vb: 55 holland gól, nem dőlt meg a mieink csúcsa

Hollandia 55–15-re győzte le Puerto Ricót a spanyolországi női kézilabda-világbajnokság csoportkörének első fordulójában, ezzel a szerzett gólok számának tekintetében majdnem beállította a magyar válogatott 2005-ös, Ausztrália elleni csúcsát (57–9). A román csapat 28, az orosz 22 gólos győzelmet aratott, hozzájuk képest a franciák szoros meccset játszottak Angolával (30–20). Az esti programban Norvégia és Svédország is 46 gólt dobva nyert, míg a Dragan Adzsics által irányított szlovén együttes simán megverte Montenegrót (28–18).

Puerto Rico: új kapitány került a válogatott élére

David Sarachan lett a Puerto Ricó-i labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – számolt be róla az Magyar Távirati Iroda.

Férfi kosár-vb: Argentína könnyedén győzött Venezuela ellen

Lengyelország 79–74-re legyőzte az orosz válogatottat a Kínában zajló férfi kosárlabda-világbajnokság második csoportkörében. A lengyelek mellett Argentína, Szerbia és Spanyolország is megőrizte száz százalékos mérlegét.

Férfi kosár-vb: Szerbia és Spanyolország is hibátlan teljesítménnyel ment tovább

Lengyelország, Spanyolország, Szerbia és Argentína is három győzelemmel teljesítette az első csoportkört, így magabiztosan lépett a legjobb tizenhat közé a Kínában zajló férfi kosárlabda-világbajnokságon. A házigazda nem jutott tovább.

Férfi kosár-vb: szerb henger; hibátlan maradt Spanyolország

Lengyelország, Argentína, Oroszország, Spanyolország, Szerbia és Olaszország is veretlen két fordulót követően a férfi kosárlabda-világbajnokságon – a hat együttes ezzel tovább is jutott a csoportkörből.

Női kézi-vb: nem a videobírós baki volt az egyetlen Dániában

Nagy bakival kezdődött a Norvégia–Puerto Rico mérkőzés a női kézilabda-vb-n. A jól megszokott dallamok helyett ugyanis az orosz himnusz akkordjai hasítottak bele a csendbe.

Vb 2018: „török” góllal diadalmaskodott Puerto Rico

Puerto Rico labdarúgó-válogatottja 1–0-ra nyert hazai pályán a török származású Deniz Bozkurt góljával Grenada ellen a világbajnoki selejtezők CONCACAF-zónájának 2. körében, a párharc első mérkőzésén. A Guatemala–Bermuda találkozón nem született gól.

Kosár: az egyik legjobb egyetemi edző célba veszi az olimpiát

Minden idők egyik legsikeresebb egyetemi edzője, Rick Pitino irányítja a Puerto Ricó-i férfi kosárlabda-válogatottat az együttes két idei nagy tornáján.

Ökölvívás: élet-halál között lebeg a bokszlegenda

Élet-halál között lebeg Héctor „Macho" Camacho Puerto Ricó-i bokszlegenda, akire ismeretlenek nyitottak tüzet Bayamónban.


Kézilabda Eb: Tudta-e?