Férfi vízi: megható videót készített a Rai Sport Benedekről

Megható videót készített a június 18-án elhunyt Benedek Tiborról az olasz Rai Sport. A hatperces kisfilmben megszólal Maurizio Felugo, a Pro Recco jelenlegi elnöke, Eraldo Pizzo, az 1960-as olimpia bajnoka, továbbá Pietro Figlioli, Federico Lapenna és Sandrone Calcaterra is.

A Szolnok új csillagának, a szerb Filip Filipovicsnak Kásás Tamás a kedvence

A pezsgő olaszországi esztendők után még szoknia kell a kisvárosi életet Filip Filipovicsnak, a szolnoki vízilabdacsapat legújabb szerzeményének. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok balkezes pólós tinédzserként csöppent a profik világába, később több magyar csapattársát is őszintén csodálta, a jövő generációjának tagjaiból viszont a szenvedélyt hiányolja.

Képek: gyertyagyújtás Reccóban Benedek Tibor emlékére

Gyertyagyújtást szerveztek Reccóban a csütörtökön elhunyt Benedek Tibor emlékére. A háromszoros olimpiai bajnok klasszis 2001 és 2004 között volt a Pro Recco játékosa, ahová aztán 2007-ben visszatért és 2012-es visszavonulásáig ott is maradt. A vasárnap esti gyertyagyújtáson a Pro Recco közösségi oldalának beszámolója szerint ott volt többek között Maurizio Felugo, a Pro Recco elnöke, a város polgármestere, Carlo Gandolfo, valamint Csiszár Jenő milánói konzul, aki Benedek feleségének üzenetét tolmácsolta.

Vízilabda: vasárnap Reccóban is megemlékeznek Benedekről

A Pro Recco vízilabdacsapat honlapján olvasható, hogy a klub vasárnap este 20.30-tól megemlékezést tart a legendás Punta Sant’Anna uszodánál a csütörtök hajnalban elhunyt Benedek Tibor tiszteletére.

Férfi vízilabda ob I: a Pro Reccótól távozó szerb Szolnokra tart

A Pro Reccót elhagyó Filip Filipovics a Szolnoki Dózsában folytathatja pályafutását – írja a total-waterpolo.com. Az olimpiai bajnok és világbajnok, hatszoros Eb-győztes pólós megerősítette, közel állnak a megállapodáshoz.

Férfi vízi BL: a Pro Recco legyőzte az OSC-t Újbudán

Az OSC hazai pályán 14–10-es vereséget szenvedett a Pro Reccótól a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 6. fordulójában. Az újbudai együttes ezzel négy győzelem mellett két vereséggel áll a B-csoportban, és visszacsúszott az olasz rivális mögé.

Tiszteli és csodálja a magyar vízilabdázókat – mi meg őt

Már 15 évesen világbajnokságon szerepelt a brazil-spanyol vízilabdázó, Felipe Perrone, aki Kvangdzsuban kilencedszer játszott a sportág csúcseseményén. A közvetlen, laza, ugyanakkor a vízben roppant sokoldalú és munkás játékos megkapó tisztelettel beszélt a magyar pólósokról, arról, milyen feladatot vállalt magára, amikor spanyolból ismét brazil válogatott lett a riói olimpia miatt, és miként tudja 183 centijével felvenni a versenyt a modern kori vízilabda gladiátoraival.

Férfi vízi BL: a Fradi simán nyert, az Eger nagyon kikapott

A Szolnoki Dózsa végig vezetve, magabiztos győzelmet aratott a Waspo Hannover otthonában, 13–9-es győzelmével pedig őrzi a továbbjutást érő harmadik helyet a férfi vízilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában.

Vízilabda: a Fradi ellen térhet vissza az eltiltását letöltő olimpiai bajnok

Az olasz Pro Recco férfi vízilabdacsapata hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Niksa Dobud olimpiai és Európa-bajnok horvát vízilabdázót.

Férfi vízilabda BL: kikapott az FTC és a Szolnok is

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában az A-csoportban szereplő FTC a Pro Recco, a B-ben érintett Szolnok a Jug Dubrovnik otthonába látogatott, és mindkét magyar csapat vereséget szenvedett.

Férfi vízilabda: legendás sztáredzőt igazolt a Pro Recco

Két év elteltével véget ért Vladimir Vujaszinovics kalandja a Pro Recco kispadján, az olasz vízilabdacsapat ugyanis nem vele képzelte el a folytatást. A lapok négy olasz szakembert emlegettek lehetséges utódként, de Alberto Angelini, Carlo Silipo, Pino Porzio és Alessandro Bovo helyett végül a legendás Ratko Rudic lett a befutó.

Férfi vízi BL: 16 év után újra az Olympiakoszé a trófea

Az Olympiakosz 9–7-re legyőzte a Pro Reccót a férfi vízilabda Bajnokok Ligája döntőjében, ezzel 2002 után másodszor lett Európa legjobb klubcsapata.

Férfi vízilabda BL: görög–olasz csata lesz a fináléban

A legutóbb bronzérmes olasz Pro Recco és a görög Olympiakosz játssza a férfi vízilabda Bajnokok Ligája döntőjét Genovában.

Vízilabda: zsinórban 13. bajnoki címét szerezte a Pro Recco

Sorozatban tizenharmadik olasz bajnoki címét szerezte meg a Pro Recco férfi vízilabdacsapata, amely a döntőben 8–5-re múlta felül a Bresciát.

Férfi vízi BL: az OSC az utolsó másodpercekben döntött

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 2. fordulójában a címvédő Szolnok otthon 15–3-ra legyőzte a Steaua Bucuresti gárdáját, így második meccsét is megnyerte.

Férfi vízi BL: a Pro Recco simán megverte az Egert a bronzmeccsen

Az olasz Pro Recco végzett a férfi vízilabda Bajnokok Ligája harmadik helyén, mivel a budapesti hatos döntőjének helyosztóján 15–6-ra kiütötte az Egert.

Férfi vízi BL: Mitrovics szerint nincs negyeddöntő-fóbiája az Egernek

A csütörtöktől szombatig tartó budapesti férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjének sajtótájékoztatóján többek között kiderült, hogy az egriek és a szolnokiak is készen állnak a harcra, és hogy a szombati döntőn akár telt ház is lehet.

Vízilabda: sorozatban 12. alkalommal bajnok a Pro Recco

A Pro Recco nyerte meg az olasz vízilabda-bajnokságot, a döntőben 13–6-ra kiütötte a Bresciát. A genovai együttes sorozatban 12. alkalommal, összességében 31-edszer lett olasz bajnok. Mindkét döntős érdekelt a BL budapesti hatos fináléjában – adta hírül a waterpolo.hu.

Férfi vízi BL: az Eger 2–2-ig tartotta a lépést a Pro Reccóval

Az Eger férfi vízilabdacsapata 11–7-re kikapott hazai környezetben a Pro Reccótól a Bajnokok Ligája B-csoportjában.

Férfi vízi BL: a Szolnok győzni tudott Olaszországban

A Szolnok 10–9-re győzött a Brescia vendégeként, míg az OSC 10–6-ra verte meg idegenben a berlini Spandaut a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 3. fordulójában. A B-csoportban az Eger hazai környezetben nem bírt a Pro Reccóval.