-->
NFL: ez majd feldobja a nézettséget? Átalakul a Pro Bowl

Megújul a profi amerikaifutball-liga (NFL) All Star-gálájának számító Pro Bowl – számolt be róla az MTI. 

NFL: rengeteg pont, nagyon kevés amerikai futball – ez volt az idei Pro Bowl

A tengerentúli prof amerikaifutball-liga (NFL) idény végi gálamérkőzésén rengeteg pont, viszont nagyon kevés szerelés született: az AFC 41–35-re legyőzte az NFC-t.

NFL: Tom Brady újabb rekordja – 15. alkalommal a Pro Bowlon

AZ NFL nyilvánosságra hozta, kik kerültek be az idény végi gálamérkőzés, a Pro Bowl hivatalos kereteibe. A két főcsoport csapatait a szurkolók és a szakértők szavazatai alapján állították össze.

Koronavírus: ebben az idényben elmarad a Pro Bowl az NFL-ben

Ebben a szezonban nem rendezik meg a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) hagyományos gálamérkőzését, a Pro Bowlt.

NFL: Las Vegasban rendezik a 2021-es Pro Bowlt

Jövőre Las Vegasban rendezik a Pro Bowlt, a profi amerikaifutball-liga (NFL) hagyományos gálamérkőzését.

Pro Bowl: az NFL krémje is Kobe Bryantre emlékezett – videó

Az Amerikai Főcsoport (AFC) csapata nyerte meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) All Star-gálájának számító Pro Bowlt Orlandóban. Természetesen a futások, elkapások mellett itt is a helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant volt a középpontban.

NFL: fölényes AFC-diadal az orlandói Pro Bowl-on

Akárcsak tavaly és tavalyelőtt, az idén is AFC-diadalt hozott a Pro Bowl: a hétfő hajnali orlandói NFL-gálamérkőzésen az AFC-válogatott magabiztosan, 26–7-re legyőzte az NFC csapatát.

NFL: először a Pro Bowl-keretben draftolatlan újonc támadó

Az NFL-ben először került be elsőéves draftolatlan támadójátékos az idény végi All Star-gála, azaz Pro Bowl keretében. A bravúr a Denver Broncos futójának, Phil Lindsaynek sikerült, akit a közönség szavazott be a január 27-i gálamérkőzésre.

NFL: a 20–3 az új 28–3 – óriási fordítás a Pro Bowlon

Az AFC 24–23-ra legyőzte az NFC csapatát az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2017-es Pro Bowl-gáláján.

NFL: a Steelers adja a legtöbb játékost – a Pro Bowl-keretek

Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) kihirdette, a szavazatok alapján mely játékosok vehetnek részt a január 28-i Pro Bowlon.

NFL: Beckham megint elemében volt, a kabalacsikóval táncolt – videó

Mint ismert, az AFC 20–13-ra legyőzte az NFC-t a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) gáláján, a Pro Bowlon. A show-t ezúttal is a Giants kiváló elkapója, Odell Beckham Jr. vitte el, az alábbi táncikálásával.

NFL: Beckham-show és AFC-győzelem a Pro Bowlon

Az AFC 20–13-ra legyőzte az NFC csapatát észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os Pro Bowl-gáláján.

NFL: 7 oaklandi, dallasi újoncok, Brady 12-edszer – Pro Bowl

Hét oaklandi játékos is bekerült a Pro Bowl-keretekbe a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL).

NFL: hosszabbított a Jax-sztár, változások a Pro Bowl-gálán

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Jacksonville Jaguars négy évvel meghosszabbította kiváló elkapója, Allen Hurns szerződését.

NFL: Wilson parádézott, Beckham védőnek állt, megint Irvinék nyertek

Michael Irvin csapata 49–27-re legyőzte Jerry Rice együttesét az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Pro Bowl-gáláján.

NFL: Wilson lett az 1/1-es, brutális támadósort kapott

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) két elkapólegendája, Jerry Rice és Michael Irvin kiválasztotta csapatát a 2015–2016-os szezon gálamérkőzésére, a 2016-os Pro Bowlra.

NFL: íme, a Pro Bowl-keret! Közülük draftolnak a legendák

Az NFL nyilvánosságra hozta, hogy a szurkolók, az edzők és a játékosok szavazatai alapján mely játékosok vehetnek részt a szezonvégi hagyományos gálamérkőzésen, a januári 31-i Pro Bowlon. Akárcsak az előző idényben, ezúttal is két legenda, Jerry Rice és Deion Sanders választ magának csapatot.

NFL: Beckham szárnyalt, Watt táncolt, Graham zsákolt a Pro Bowlon

Magyar idő szerint hétfőn hajnalban lezajlott az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Pro Bowl-gálája. A végig jó hangulatú, rengeteg trükkös megoldást mutató találkozó végül az Irvin-csapat győzelmével zárult.

NFL: Luck az 1/1-es, megvannak a Pro Bowl-csapatok

Megtartották a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) gálamérkőzésének játékosbörzéjét.

Bikinis szupernő rohant a pályára a Pro Bowlon - videó

Érdekes jelenség ez a Prow Bowl. Szeretjük, mert az NFL legnagyobb alakjai és figurái gyűlnek össze évről évre, de picit értelmetlennek is tartjuk, hiszen pont az hiányzik belőle, ami az elképesztő taktikai és stratégiai mélységek mellett igazán élvezetessé teszi az amerikai futballt: a nyers brutalitás, a kőkemény ütközések és a mindent elsöprő győzni akarás. Ezért is fordulhat elő, hogy a vasárnap Hawaii szigetén rendezett soros sörmeccsen egy a pályára berohanó bikinis szuperhős volt az egyik legizgalmasabb esemény.


Kézilabda Eb: Tudta-e?