Férfi vízilabda BL: Hollandiában játszik selejtezőtornát a Vasas

Hollandiában játszik selejtezőtornát a magyar bajnoki bronzérmes A-Híd VasasPlaket a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

Férfi vízi Ek: csoportelsőként jutott tovább a Miskolc

A házigazda Miskolc szombaton előbb reggel a harmadik mérkőzését megnyerve a továbbjutást, majd este a negyedik mérkőzésén diadalmaskodva a csoportelsőséget is bebiztosította a férfi vízilabda Eurokupa első selejtezőkörében.

A Szeged „kiKotorta” a gesztenyét a Vasasnak

A Vasas a Komjádiban 12–8-as vereséget szenvedett a montenegrói Herceg Novitól a férfi vízilabda Euroliga A-csoportjában. Úgy tűnt, hogy az angyalföldi csapat ezzel igen nehéz, szinte reménytelen helyzetbe került a továbbjutást illetően. A későbbi mérkőzésen azonban a Szeged a forduló előtt listavezető Primorac Kotor otthonában 9–9-es döntetlent ért el, így a piros-kékeknek megmaradt a reális esélyük a nyolc közé jutásra.

Kállay Márkkal pótolja Kiss Gergelyt a Primorac

Kállay Márk a montenegrói Primorac Kotorban folytatja pályafutását. A 24 éves pólós így csapattársa lesz a szintén magyar Steinmetz Ádámnak.

Férfi vízilabda: Steinmetz Ádám nem igazol a Vasashoz

A Nemzeti Sport információi szerint Steinmetz Ádám mégsem lesz a Vasas játékosa a nyártól.

A hősöket, Kiss Gergelyt és Steinmetz Ádámot ünnepelték a kotoriak

Magyar hősökkel Euroliga-győzelem: Kiss Gergely és Steinmetz Ádám összesen négy (közte a sorsdöntő nyolcadik) góllal járult hozzá ahhoz, hogy a montenegrói Primorac Kotor csapata felüljön Európa vízilabdatrónjára. A vesztes Pro Reccónál négy honfitársunk ezúttal sikerélmény nélkül maradt, azaz ahogy egy horvát lap megfogalmazta a finálé után: a montenegrói Dávid nagyon csúnyán kibabrált az olasz Góliáttal.

A Vasas és a Honvéd sztárjait Montenegróba, a Kotorhoz csábítják

Szemet vetett a Primorac Kotor három magyar válogatott pólósra. A szándék olyannyira komoly, hogy a Nemzeti Sport információi szerint Kiss Gergely, Steinmetz Ádám és Szivós Márton kedden elutazik a montenegrói csapathoz, hogy meghallgassa ajánlatukat.

Vízilabda: a Primorac Kotort kapta a Vasas az Euroligában

A montenegrói Primorac Kotor lesz a TEVA-VasasPlaket ellenfele a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjében.

A Kotor lesz a Vasas ellenfele a vízilabda Euroligában

Szerencsésnek mondhatja magát a TEVA-VasasPlaket férfi vízilabdacsapata, mivel a három lehetséges ellenfél közül a legkönnyebbet kapta az Euroliga negyeddöntőjében. A Posillipo Napoli és a Mladost Zagreb nagyobb falat lett volna, de azért a Kotort sem szabad félvállról venniük Varga Dánieléknek.


Kézilabda Eb: Tudta-e?