Ökölvívás: Pribojszki és Gálos is kikapott Párizsban

Pribojszki Kata és Gálos Roland is kikapott hétfőn a Párizsban zajló európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán, így előbbi a női 60 kilogrammos súlycsoportban lemaradt a tokiói ötkarikás játékokról, míg utóbbi nem jutott be a férfi 57 kilogrammosok döntőjébe – számolt be róla a Magyar Távirati iroda.

Ökölvívás: Pribojszki még nem szerzett olimpiai kvótát

Pribojszki Kata kikapott a nők 60 kilogrammos súlycsoportjának negyeddöntőjében, így nem szerzett olimpiai kvótát a Párizsban zajló európai kvalifikációs ökölvívótornán.

Ökölvívás: Pribojszki Kata nyert, egy győzelemre van Tokiótól

Pribojszki Kata jobbnak bizonyult a spanyol Melissa Noemi González Tudgénél a nők 60 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntőjében, így egy győzelemre került a kvótaszerzéstől a párizsi európai olimpiai kvalifikációs boksztornán.

Ökölvívás: Párizsban folytatják az európai olimpiai selejtezőt

Tavaly Londonban kezdték el, az idén június 4. és 8. között Párizsban fejezik be az ökölvívók európai olimpiai selejtezőtornáját.

Ökölvívás: Pribojszki Kata nyert, Tarnóczy Tamara kikapott

A 60 kilogrammosok súlycsoportjában szereplő Pribojszki Kata győzött, az 51 kilósok kategóriájában indult Tarnóczy Tamara pedig kikapott szombati mérkőzésén a londoni európai ökölvívó olimpiai selejtezőtornán.