Légiósok: A Leipzig vagy a Dortmund ideális lenne Szoboszlai számára – Petry

Petry Zsolt, a Hertha BSC kapusedzője és a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusa volt a Sport TV Mai Helyzet című műsorának vendége, melyben elmondta, hogy szerinte Szoboszlai Dominik számára az lenne a legjobb döntés, ha a Red Bull Salzburg után Lipcsében, vagy a Dortmundban folytatná karrierjét. 

Válogatott: Rég nem volt ennyire elismert a magyar futball – Petry Zsolt

Petry Zsolt szerint a magyar labdarúgás hosszú évek óta nem volt szakmailag olyan elismert helyzetben, mint most – számolt be a Bundesligában dolgozó kapusedző tapasztalatairól az MTI.

MLS: Jonathan Klinsmann három évre aláírt a Galaxyhez

Az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy szerződtette Jonathan Klinsmann kapust, Jürgen Klinsmann fiát, aki a Hertha BSC-nél kapta meg első profi szerződését.

Hertha: Petry szerint ezért nem reális az NB I-ből a Bundesligába szerződni

Ha minden jól alakul, két hét múlva újraindul az élet a német labdarúgó Bundesligában. A 18 csapatos bajnokságban 13. helyezett Hertha BSC idei harmadik edzőjével készül a szezonzárásra; Petry Zsolt kapusedző a Digi Sport híradójának azt mondta: szerinte Bruno Labbadiával újra elindulhat felfelé a csapat.

Hertha: járványügyi biztos felügyeli Petry Zsolték edzéseit

Majd három hete elkezdődtek az edzések a német élvonalbeli Hertha BSC-nél, amely nemrég Bruno Labbadiát nevezte ki a csapat élére. Petry Zsolt kapusedző elmondta, hogyan zajlanak a koronavírus-járvány miatt kis létszámú tréningek Berlinben.

Hertha: Bruno Labbadia az új vezetőedző – hivatalos

A német élvonalbeli Hertha BSC bejelentette, az 54 esztendős Bruno Labbadia veszi át az együttes irányítását.

Hertha: Ijedtségről nem beszéltünk – Petry hazatért Berlinből

Petry Zsolton is elvégezték a vírustesztet, miután a Hertha BSC egyik játékosánál megállapították a fertőzöttséget.

Petry Zsolt: Megnyugodtam, hogy mégiscsak tudok valamit

Petry Zsolt, a Hertha BSC kapusedzője a Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjúban beszélt visszatéréséről a felnőttcsapathoz, az elmaradt találkozóról Jürgen Klinsmann-nal, és arról is, miért nem éri meg a tetővel kezdeni az építkezést.

Hertha: „Nincs eufória” – megszólalt az első csapathoz visszatérő Petry

„Nincs rossz hangulat, de eufória sem” – nyilatkozta a Hertha első csapatához visszakerülő kapusedző a szerdai tréninget követően. Petry Zsoltot, aki 2015 óta dolgozik a berlinieknél, Jürgen Klinsmann őszi kinevezése után irányították az utánpótláscsapatokhoz, a német tréner távozásával viszont visszatérhetett az első kerethez.

Hertha: ismét Petry Zsolt a felnőttcsapat kapusedzője

Mint arról korábban beszámoltunk, Jürgen Klinsmann kedden lemondott a Hertha BSC vezetőedzői posztjáról, Petry Zsoltra így ismét számítanak az első csapatnál. A hírt szerdán a klub hivatalos honlapján is megerősítette.

Edzősors: Nem hiszem, hogy bujkálnom kellene – Petry Zsolt

A magyar kapusedző, Petry Zsolt szerint a Hertha BSC élére novemberben kinevezett Jürgen Klinsmann egy korábbi személyes sérelem miatt nem számít rá az első csapat szakmai stábjában.

Hertha: a magyar kapusedző marad, de nem az első keretnél

Amint arról beszámoltunk, Ante Covicot a korábbi német szövetségi kapitány Jürgen Klinsmann váltotta a Hertha Berlin kispadján. Az edzőváltás az eddigi kapusedzőt, Petry Zsoltot is érinti, akinek helyét a német válogatott trénere, Andreas Köpke veszi át Klinsmann szakmai stábjában – a tervek szerint ideiglenesen.  

Szombathely: a Hertha delegációja látogatott a Király Sportlétesítménybe

A Hertha labdarúgócsapatának delegációja, Michael Preetz sportigazgató, Nello Di Martino segédedző, valamint Petry Zsolt kapusedző meglátogatta a szombathelyi Király Sportlétesítményt.

Német Kupa: Gulácsiék klubja Osnabrückbe látogat

Németországban már el is készült a 2019–2020-as kupaidény első fordulójának sorsolása. A címvédő Bayern München a szebb napokat is megélt, tavasszal a harmadosztályból kieső Energie Cottbus otthonában kezd, Gulácsi Péter és Willi Orbán együttese, a 2018–2019-es kiírásban döntőig menetelő RB Leipzig pedig a harmadosztályú bajnok VfL Osnabrückhöz látogat.

Puskás Akadémia: A nevelés és az egyéni képzés a legfontosabb – Petry

Petry Zsolt, a Hertha BSC kapusedzője a Puskás Akadémia hivatalos honlapjának adott interjúban hasonlította össze a berlini és a felcsúti utánpótlás-nevelést.

Hertha: A kispad szilárd alattam, a szerződésem fut – Petry

Petry Zsolt, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha kapusedzője a Borsnak elmondta, az ő helye Dárdai Pál távozása után is szilárd a gárdánál.

Hertha: Dárdai távozásával is marad magyar a szakmai stábban

Mint arról beszámoltunk, a Hertha BSC hivatalosan is bejelentette Dárdai Pál utódját, aki az U23-as csapattól érkező Ante Covic lett. A horvát szakember kinevezése után az is eldőlt, hogy a Dárdaival dolgozó kapusedző, Petry Zsolt marad az első csapatnál.

Hertha: „Nem fúrják a játékosai Dárdai Pált”

Váratlan sérülések és formahanyatlások is okozzák a Hertha gyenge tavaszi szereplését, a probléma összetett – véli Petry Zsolt, a sorozatban négy bajnoki mérkőzést elveszítő berlini labdarúgócsapat kapusedzője, akit a Bors szólaltatott meg.

Petry: Ha a körülmények Európa-szintűek, miért nem termelünk minőséget?

A Bundesliga legjobb kapusairól, a magasra tett lécről, az eredendő bűnről, valamint az ellenőrzés hiányának következményeiről is beszélt lapunknak a Hertha BSC kapusedzője, Petry Zsolt.

Hertha: Dárdai dicsér, Petry tanácsát megfogadták

Két forduló után egyedül a Hertha BSC nem kapott gólt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga), ami abból a szempontból feltétlenül meglepő, hogy Rune Jarstein kapus a felkészülés során korántsem volt magabiztos – emlékeztet a BZ Berlin.