Ekl: Úgy készültünk fel a párharc visszavágójára is, mint bármelyik másik mérkőzésre – Michael Boris

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Mol Fehérvár FC 2–1-re legyőzte idegenben a moldovai Petrocubot az Európa-konferencialiga 3. selejtezőkörének visszavágóján. A találkozót követően az edzők és a Vidi kapusa is értékelt. A székesfehérváriak 7–1-es összesítéssel jutottak a rájátszásba, amelyben a német Bundesligában szereplő 1. FC Kölnnel találkoznak majd. 

Zivzivadze duplázott, idegenben is nyert a Fehérvár

A Mol Fehérvár FC az Európa-konferencialigában, a selejtező 3. fordulójának visszavágóján is legyőzte a moldovai Petrocubot, ezúttal 2–1-re, összesítésben pedig 7–1-gyel jutott tovább a következő fordulóba, ahol az 1. FC Köln vár majd rá.

Ekl: Arra készülünk, hogy a Petrocub nekünk jön – Boris

Szerda délelőtt, tíz óra után húsz perccel szállt fel a Vidi különgépe, de már dél előtt landolt is Chisinauban. Az alig másfél órás repülést húszperces buszozás követte, helyi idő szerint 14 órakor (Moldovában egy órával előrébb járnak, mint Magyarországon) már a szállodában ebédelt a fehérvári küldöttség. A csapat kora este a mérkőzésnek otthont adó Zimbru Stadionban edzett, előtte Michael Boris vezetőedző beszélt a várakozásairól.

NB I: ha továbbjut az Ekl-ben, elhalasztja az Újpest elleni meccsét a Fehérvár

A Mol Fehérvár FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy ha továbbjut a moldovai Petrocub Hincesti ellen az Európa-konferencialiga selejtezőjének harmadik körében – amire a hazai 5–0-s siker után jó esély van –, akkor elhalasztja az Újpest FC elleni, augusztus 21-re kiírt NB I-es bajnokiját.

Ekl: A gólok miatt tűnt csak könnyű meccsnek – Stopira

A Fehérvár FC 5–0-s előnnyel várja a Petrocub Hincesti elleni Európa-konferencialiga-selejtező visszavágóját. A harmadik gólt szerző Stopira szerint csak akkor jelenthető ki, hogy továbbjutottak a playoffba, ha majd a párharc második mérkőzését is lejátszották. 

Ekl: Öt-nullás meccsben is lehet találni kivetnivalót – Michael Boris

A Fehérvár FC 5–0-s győzelmet aratott a Petrocub Hincesti ellen az Európa-konferencialiga selejtezőjének 3. fordulója első meccsén, amely után sajtótájékoztatón értékeltek az edzők. 

Ekl: a Fehérvár kiütötte moldovai ellenfelét

Az Európa-konferencialiga selejtezőjének 3. fordulója első mérkőzésén a Fehérvár FC hazai pályán ötgólos előnyt szerzett moldovai vetélytársa ellen a visszavágóra, ezzel szinte biztosan továbbjut.

Öt fehérvári gól a Petrocub hálójában, szinte biztos a továbbjutás

Az Európa-konferencialigában, a selejtező 3. fordulójának első mérkőzésén a Fehérvár FC hazai pályán ötgólos előnyt szerzett moldovai vetélytársa ellen a visszavágóra, ezzel szinte biztosan továbbjut. 

Ekl: izlandi játékvezető Fehérváron, északmacedón a Kisvárda meccsén

Megvan, kik vezetik a magyar csapatok mérkőzéseit az Európa-konferencialiga selejtezőjének 3. fordulójában. A Mol Fehérvár FC moldovai Petrocub Hincesti elleni mérkőzését izlandi, a Kisvárda moldei vendégjátékát északmacedón bíró vezeti – derült ki az UEFA honlapjáról.

Ekl: megvan, kivel játszik a Fehérvár a folytatásban

A moldovai Petrocub Hincesti lesz a Mol Fehérvár FC ellenfele a labdarúgó Európa-konferencialiga selejtezőjének 3. fordulójában.


Kézilabda Eb: Tudta-e?