Edzősors: Paulo Sousát menesztette brazil csapata, távozik a Flamengótól

A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Flamengo menesztette Paulo Sousa vezetőedzőt.

Lengyel válogatott: megvan Paulo Sousa utódja

Czeslaw Michniewiczet nevezték ki a lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának – írja a Magyar Távirati Iroda.

Lengyelország: Paulo Sousa középszerű kapitány volt – Michal Listkiewicz

Paulo Sousa mellett Ricardo Sá Pinto is botrányosan viselkedett, Andrij Sevcsenko is jelölt a kapitányi posztra – mondta lapunknak adott interjújában a korábbi neves FIFA-játékvezető, a Lengyel Labdarúgó-szövetség volt elnöke, jelenlegi tiszteletbeli elnöke.

Lengyelország: Sevcsenko is a kapitányjelöltek között

Andrij Sevcsenko is felkerült a lengyel labdarúgó-válogatott lehetséges szövetségi kapitányainak listájára – adta hírül a Przeglad Sportowy.

Lengyelország: „Ez rettenetes viselkedés” – Podolski Paulo Sousáról

Robert Lewandowski és Lukas Podolski is nagyot csalódott Paulo Sousában, aki a világbajnoki pótselejtezős lengyel válogatott kispadját szerződése lejárta előtt elhagyva a brazil Flamengo edzője lett.

Lengyelország: Sousa már nem kapitány, aláírt Brazíliában

Paulo Sousa és a Lengyel Labdarúgó-szövetség szerdán felbontotta a szövetségi kapitány szerződését, majd nem sokkal ezt követően a brazil Flamengo bejelentette: a portugál szakember lett a patinás klub vezetőedzője.

Lengyelország: Sousa távozna, felelőtlen magatartással vádolják

Távozna Paulo Sousa a lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Sajtóinformációk szerint brazil klubtól kapott állásajánlatot – adta hírül az MTI.

Edzősors: Paulo Sousa Brazíliában kaphat kispadot

Paulo Sousát, a lengyel labdarúgó-válogatott portugál vezetőedzőjét szeretné szerződtetni a brazil élvonalban szereplő Internacional vezetősége – számolt be helyi sajtóhírek alapján a Magyar Távirati Iroda.

Vb 2022: Sousa hisz a csapatában; Santos nem beszél az olaszokról

Mint ismert, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) pénteken elkészítette a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság pótselejtezőjének sorsolását. Paulo Sousa, a lengyel válogatott szövetségi kapitánya szerint ebben a szakaszban már minden csapatnak ugyanannyi esélye van arra, hogy kvalifikálja magát a tornára.

Vb 2022: Lewandowski bocsánatot kért, amiért nem játszott ellenünk

Lengyelországban heves reakciókat váltott ki az, hogy Robert Lewandowski nem lépett pályára a Magyarország ellen 2–1-re elbukott vb-selejtezőn és az eredmény következtében az ország válogatottja nem lesz kiemelt a pótselejtezőn. A Bayern München klasszis labdarúgója szerdán közleményben kért elnézést szurkolóktól – a kommünikét a sport.pl szemlézte.

Rossi köszönetet mondott a lengyeleknek; Sousa hisz a vb-részvételben

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re nyert Varsóban, Lengyelország vendégeként – ezzel zárva a 2022-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjének küzdelmeit. A találkozót követő sajtótájékoztatón a két válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi és Paulo Sousa értékelte az eseményeket.

Válogatott: Rossi szerint óvatos, precíz és okos volt a magyar csapat

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re nyert Varsóban, Lengyelország vendégeként – ezzel zárva a 2022-es labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjének küzdelmeit. A találkozót követő sajtótájékoztatón a két válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi és Paulo Sousa értékelte az eseményeket.

Paulo Sousa – Nagyon ott kell lennünk fejben a magyarok ellen

Vasárnap megtartotta utolsó edzését a mieink elleni világbajnoki selejtezőre készülő lengyel válogatott, amelynek szövetségi kapitánya, Paulo Sousa sajtótájékoztatón osztotta meg a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásait.

Válogatott: Nagyon ott kell lennünk fejben a magyarok ellen – Sousa

Vasárnap megtartotta utolsó edzését a mieink elleni világbajnoki selejtezőre készülő lengyel válogatott, amelynek szövetségi kapitánya, Paulo Sousa sajtótájékoztatón osztotta meg a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásait.

Vb 2022: Sousa felfedezettje nem játszhat a mieink ellen

Sérülés miatt nem számíthat Adam Buksára a lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Paulo Sousa. A kieső támadó helyére nem terveznek senkit sem behívni az Andorra és Magyarország elleni vb-selejtezőre.

Vb 2022: koronavírusos lett Paulo Sousa

A lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Paulo Sousa pozitív koronavírustesztet produkált, így karanténba kellett vonulnia, melyet portugáliai otthonában tölt – közölte a lengyel szövetség hivatalos oldala.

Vb 2022: a lengyelek újítanak a novemberi selejtezőkre – sajtóhír

A lengyel labdarúgó-válogatott november 15-én a magyarok ellen zárja a világbajnoki selejtezősorozatot Varsóban, előtte három nappal pedig Andorra otthonában lép pályára. A novemberi két mérkőzés előtt pedig Paulo Sousa szövetségi kapitány javaslatára a korábbiaktól jelentősen eltérő mederben zajlik majd a felkészülés – legalábbis lengyel sajtóhírek szerint.

Vb 2022: Ez egy különleges kihívás volt – Southgate

Anglia Andorra, Lengyelország San Marino ellen győzött 5–0-ra az európai vb-selejtező 7. fordulójában, az I-csoportban. Mindkét ország szövetségi kapitánya elégedett volt a csapatával.

Vb 2022: az Aston Villa védőjével erősítenek a lengyelek – de ellenünk még aligha

A lengyel labdarúgó-válogatottban is bemutatkozhat Matty Cash, az angol élvonalbeli bajnokságban játszó Aston Villa védője. A 24 esztendős játékos hamarosan megkaphatja a lengyel útlevelét, és amint ez megtörténik, Paulo Sousa meghívhatja őt a nemzeti csapatba – a Nemzeti Sport értesülései szerint azonban erre már nem kerül sor a két ország válogatottjának novemberi találkozója előtt.

Vb 2022: rasszizmus miatt indított eljárást a FIFA a lengyel védővel szemben

Mint ismert, Anglia elvesztette hibátlan mérlegét a világbajnoki selejtezőcsoportjában, miután Lengyelország vendégeként Varsóban 1–1-es döntetlent játszott. A mérkőzés után kiderült, hogy az angol válogatott panaszt nyújt be az angol szövetségnek, mivel sérelmezik, hogy Kamil Glik megcsípte Kyle Walker nyakát. A lengyel szövetségi kapitány, Paulo Sousa elégedetten értékelt a meccs utáni sajtótájékoztatón.


Kézilabda Eb: Tudta-e?