NHL: Bergeron az ezredik pontját szerezte, Tampában nyert a Bruins

A bostoni Patrice Bergeron az ezredik pontját szerezte a Tampában 5-3-ra megnyert mérkőzésen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.

NHL: 19. idényét kezdi Bostonban a kétszeres olimpiai bajnok

Újabb egy évre, 2.5 millió dollárért szerződést hosszabbított Patrice Bergeron az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Boston Bruinsszal – számolt be róla az MTI.

NHL: Patrice Bergeron rekordot döntött

Rekordot jelentő ötödik alkalommal érdemelte ki a legjobb védekező csatár díját az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) a bostoni Patrice Bergeron.

NHL: 34 évesen is brillírozik, s újra döntőbe vezetné a Bostont

A méltatlanul kevés figyelmet kapó Patrice Bergeron a „Quadruple Gold Club” mindössze kilenc tagjának egyikeként 34 évesen is brillírozik, s újra döntőbe vezetné a Bostont.

NHL: törött bordával játszott a bostoni, kilyukadt a tüdeje

Kilyukadt tüdeje miatt kezelik egy bostoni kórházban Patrice Bergeront, a Stanley-kupa döntőjét 4–2-es összesítéssel elveszítő Boston Bruins sztárját, aki annak ellenére játszott a Chicago Blackhawks elleni finálé hatodik összecsapásán, hogy már törött volt a bordája.

Drámai meccsen a Chicago nyerte a Stanley-kupát

A Chicago Blackhawks az utolsó két percben szerzett két góllal 3–2-re nyert a Boston Bruins otthonában az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság döntőjének hatodik mérkőzésén, és ezzel 4–2-es összesítéssel megnyerte a Stanley-kupát.

NHL: Patrice Bergeron súlyos sérülést szenvedett

Egy ütközést követően kórházba került Patrice Bergeron, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL)szereplő Boston Bruins játékosa. A kanadai korongost a Philadelphia Flyers elleni mérkőzés első harmadának végén lökte nagy erővel palánkra Randy Jones.


Kézilabda Eb: Tudta-e?