Az Olümposz tetején – 50 éve játszott BEK-döntőt Puskás Panathinaikosza

Ma ötven éve, hogy a magyar vezetőedző Puskás Ferenc irányításával a Panathinaikosz első és mindmáig egyetlen görög csapatként BEK-döntőt játszott.

Edzősors: ezért búcsúzott Bölöni László a Panathinaikosztól

Az elismert magyar edző segítője, ifjabb Szergej Kuznyecov beszélt arról, hogy a Panathinaikosznál elfogyott a türelem, de a hullámzó teljesítményhez a túlzott elvárás is hozzájárult.

Panathinaikosz: már nem Bölöni László a vezetőedző – hivatalos

A Panathinaikosz bejelentette, hogy már nem Bölöni László a vezetőedzője. A magyar szakember hétfőn mondta el a Nemzeti Sporttal, hogy távozik az athéni klubtól, amely kedden hivatalosan közölte a szakítást.

Edzősors: Holnaptól nem én vagyok a Panathinaikosz edzője – Bölöni

„Holnaptól már nem én vagyok a Panathinaikosz edzője, az utolsó két bajnoki mérkőzésen már más irányítja a csapatot” – tájékoztatta a Nemzeti Sportot a 68 éves erdélyi szakember, Bölöni László. A szakvezető távozása nem először kerül szóba, korábban görög és román sajtóhírek többször is a menesztéséről szóltak.

Görögország: Bölöni László nem foglalkozik mendemondákkal

Nemzetközi kupaindulásért harcol a görög élvonal rájátszásában a Panathinaikosz, a jelek szerint továbbra is a BEK-győztes Bölöni László irányításával.

FFT: A „Pentagol”-legenda, avagy bunda volt-e a '87-es Panathinaikosz–Honvéd?

A FourFourTwo magazin Döglött akták sorozatában hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal megpróbálja kideríteni, tényleg bunda volt-e az 1987-es Panathinaikosz–Honvéd meccs.

Görögország: Bölöni Lászlót kirúgták a Panathinaikosztól – sajtóhír

Görög és román sajtóhírek szerint a 2020 októberében a Panathinaikosz vezetőedzőjének kinevezett Bölöni Lászlót menesztették, így a 68 éves szakember távozik a klubtól.

Görögország: a Pana menesztheti Bölöni Lászlót – sajtóhír

Görög sajtóhírekre hivatkozva több román sportportál is Bölöni László közelegő menesztéséről ír, miután az erdélyi magyar edző csapata, a Panathinaikosz már öt mérkőzés óta nyeretlen és csupán a 6. helyen áll a görög élvonalban. A Telekom Sport televízió és a Prosport portál is azt állítja, Razvan Lucescu lehet Bölöni utódja az athéni klubnál. 

Görögország: a hó megzavarta Bölöniék felkészülését is

Hatalmas mennyiségű hó zúdult Görögországra, különösképpen Athénra, és a hirtelen téliesre forduló időjárás – mint Bölöni László vezetőedzőtől megtudtuk – megzavarta a vasárnap rangadót nyerő athéni labdarúgócsapat, a Panathinaikosz felkészülését is.

Panathinaikosz: Tudjuk, nagy örömet szereztünk szurkolóinknak – Bölöni

Alig négy hónapja nevezték ki Bölöni Lászlót a görög élvonalban szereplő Panathinaikosz vezetőedzőjének, s a jelek szerint csodát tett a rendkívül rosszul rajtoló csapattal. Tizennyolc bajnoki mérkőzésből tizenkettőt nyert meg a nagy múltú együttes, háromszor játszott döntetlent, és háromszor kapott ki.

Görögország: sorozatban ötödször győzött Bölöni csapata

A Bölöni László irányította Panathinaikosz 2–0-s győzelmet aratott a Volosz otthonában a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. Az athéni csapatnak ez volt sorozatban az ötödik győzelme a bajnokságban, a legutóbbi tíz meccsén 8 győzelem mellett egy döntetlen és egy vereség a mérlege.

Görögország: sorozatban harmadszor is győzött Bölöni csapata

A görög bajnokság 17. fordulójában a Bölöni László vezetőedző által irányított Panathinaikosz 1–0-ra győzött az Arisz otthonában.

Légiósok: Nagy Dominik újra képbe került a Panathinaikosznál – sajtóhír

A görög SPORT FM arról ír, hogy a jelenleg klub nélküli Nagy Dominik iránt ismét érdeklődik a Panathinaikosz labdarúgócsapata.

Görög foci: Bognár Tamás vezeti a PAOK–Pana bajnokit

Bognár Tamás vezeti vasárnap a görög bajnokságban a PAOK–Panathinaikosz bajnokit – jelentette be a görög szövetség.

BL: Bölöni László védelmébe vette a rasszizmussal vádolt román bírót

Hosszú és részletes interjút közöl az Adevarul bukaresti napilap Bölöni Lászlóval, a Panathinaikosz edzőjével: a beszélgetés egyetlen témája a Paris Saint-Germain–Basaksehir Bajnokok Ligája-mérkőzésen dolgozó negyedik játékvezető rasszistának minősített kifejezése miatt kirobbant botrány. A román válogatottban 102 alkalommal pályára lépő Bölöni védelmébe veszi a román bírókat, és szélkakas-politikával vádolja a hazai mérkőzések magyarellenes kirohanásai alkalmával szemet hunyó Román Labdarúgó-szövetséget.

Edzősors: volt FTC-s lett Bölöni segítője a Panathinaikosznál

Eldőlt, hogy az ukrán-magyar állampolgárságú ifjabb Szergej Kuznyecov lesz Bölöni László segítője a görög Panathinaikosznál.

FFT: Bölöni nagy elődjeként Puskás a Panathinaikosznál!

Bölöni Lászlót a napokban nevezték ki a Panathinaikosz vezetőedzőjévé. Nagy elődje, Puskás Ferenc 1971-ben BEK-döntőbe vezette az athéniakat, máig egyetlen görög csapatként! A FourFourTwo felidézi, hogyan!

Görögország: Meg kell találnunk a betegséget, amelyben a páciens szenved – Bölöni

A görög labdarúgó-élvonalban szereplő Panathinaikosz hétfőn jelentette be új vezetőedzőjét: Bölöni Lászlót. A korábban Puskás Ferenc által is irányított klub kedden sajtótájékoztatót tartott, s az erdélyi szakember az újságírók kérdéseire válaszolt.

Görögország: Bölöni László a Panathinaikosz új edzője – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi információi: a Panathinaikosz bejelentette, hogy a klubvezetés egyezségre jutott Bölöni Lászlóval, így a legutóbb Belgiumban dolgozó szakember lesz a görög csapat vezetőedzője.

Panathinaikosz: elviekben megegyeztek Bölöni Lászlóval

Bölöni László elviekben megegyezett a Panathinaikosz vezetőségével, hamarosan bejelenthetik mint a görög labdarúgócsapat új vezetőedzőjét – értesült a Nemzeti Sport.