Röplabda: „Leesett az álluk, amikor hazajöttem egy Alfa Romeóval”

Iszonyatosan rossz gyerek voltam – mondja magáról Mészáros Dömötör, aki még 43 évesen is aktívan röplabdázik a Dunaferr első osztályú csapatában. Rengeteg sportot kipróbált, többek között dzsúdózott, úszott, kosárlabdázott, de jazzbalettre és társastáncra is járt. Bár bevallottan ügyetlen volt az első edzéseken, ötödikes korában mégis rá kellett jönnie, a röplabda az ő sportja. És sokkal több is volt annál.

Légiósok: Feczesin Róbert Dabason állt edzésbe

Feczesin Róbert egyelőre egyedül edz Dabason, miután olasz csapata, a Padova csődbe ment, és a támadó most arra vár, hivatalosan is szabadon igazolható játékossá nyilvánítsák.

Légiósok: nagy múltú olasz klub érdeklődik Feczesin iránt

Olasz sajtóértesülés szerint a Lecce labdarúgócsapata érdeklődik Feczesin Róbert iránt.

Olaszország: csődbe ment Feczesin Róbert csapata

A Feczesin Róbertet foglalkoztató Padovának és a Sienának nem sikerült előteremtenie a profibajnokságban való induláshoz szükséges feltételeket, így egyikük sem kapott rajtengedélyt – az olasz sajtó beszámolója szerint a két patinás futballklub csődbe ment.

Serie B: nagyon szomorú percek jutottak Feczesinnek

Feczesin Róbert csapata, a bennmaradásért küzdő Padova hazai pályán 1–0-ra kikapott a Cesenától az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 38. fordulójának pénteki játéknapján, és továbbra is kiesőhelyen áll.

Olaszország: újra a kerettel edz a magyar csatár

Feczesin Róbert, a Padova magyar labdarúgója felépült sérüléséből, hétfőtől – a szintén felgyógyuló Luca Di Matteo társaságában – újra együtt edzett az olasz másodosztályban (Serie B) a bennmaradásért harcoló csapattal.

Eurofutball: Vanczákék kiesés elleni hadjárata sikerrel zárult

A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a Vanczák Vilmost végig a soraiban tudó Sion hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Aaraut, így tízpontnyi előnyre tett szert a Lausanne-nal szemben, vagyis biztossá tette a bennmaradását, hiszen a sereghajtónak már csak három meccse van hátra.

Légiósok: módosíthatja Feczesin szerződését a Padova

Olasz sajtóértesülés szerint a helyi másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Padova a közeljövőben módosíthatja magyar támadója, Feczesin Róbert szerződését.

Serie B: régen nyert ennyire simán Feczesin csapata

Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a kiesés ellen harcoló Padova 3–0-ra nyert a Varese otthonában. A Feczesin Róbertet nélkülöző vendégek idegenben legutóbb 2012 januárjában nyertek ilyen nagy különbséggel. A Kovácsik Ádámot a kispadon tartó Carpi 1–0-ra kikapott a mérkőzést tíz emberrel befejező Cittadellától.

Serie B: befejezték „minden idők leghosszabb olasz meccsét”

Hat hónappal és 11 nappal azt követően, hogy tavaly augusztus 31-én félbeszakadt, ma befejezték a Carpi–Padova mérkőzést az olasz másodosztályú bajnokság 2. fordulójából, a végeredmény 1–1 lett.

Padova: Laczkó Zsolt a Fradiba igazol - hivatalos

Az olasz másodosztályú Padova hivatalos honlapján közölte, hogy Laczkó Zsolt a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a magyar klub legkésőbb jövő hét elején bejelenti a válogatott labdarúgó szerződtetését. 

FTC: visszatér a Padovából elvágyódó Laczkó?

Olasz sajtóhír szerint Laczkó Zsolt visszatér a Ferencváros labdarúgócsapatába.

Serie B: Laczkó távozhat a Padovától - sajtóhír

Sajtóhírek szerint felére csökkenhet az olasz másodosztályú (Serie B) Padova magyar labdarúgóinak száma, Laczkó Zsolt ugyanis távozhat a Feczesin Róbertet is foglalkoztató klubtól.

Serie B: korábbi Juventus-játékos Laczkóék új edzője

Michele Serena lett az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Padova vezetőedzője. A 43 éves tréner a szezon végéig írt alá a Feczesin Róbertet és Laczkó Zsoltot foglalkoztató együtteshez.

Válogatott: Laczkó megsérült, nem csatlakozik a kerethez

Laczkó Zsolt, az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Padova magyar védője mégsem csatlakozik a válogatotthoz a törökországi edzőtáborban.

Eurofutball: Laczkóék kikaptak; menetel a belga éllovas

Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának nyitó mérkőzésén a Laczkó Zsoltot az 56. percig soraiban tudó, Feczesin Róbertet pedig nem nevező Padova 2–1-es vereséget szenvedett a Trapani otthonában, így már öt meccse nyeretlen a Serie B-ben, és továbbra is kiesőhelyen áll. A belga első osztályban a Standard Liege egy öngóllal győzött a Lokeren vendégeként, ezzel jelenleg tíz pont az előnye az egy meccsel kevesebbet játszó Anderlecht előtt.

Légiósok: Laczkó kisebb sérülése ellenére kezdeni fog

A vádlisérüléssel bajlódó Feczesin Róbert mellett Laczkó Zsolt is külön edzett az olasz másodosztályban szereplő Padova keretétől hétfőn, de amíg a csatár játéka kérdéses a Trapani elleni pénteki bajnokin, a védő minden bizonnyal helyet kap a klub kezdőcsapatában.

Serie B: újabb alsóházi klub érdeklődik Feczesin iránt

Olasz sajtóhírek szerint a Serie B-ben szereplő Modena is szemet vetett Feczesin Róbertre, a szintén az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Padova magyar támadójára.

Serie B: Feczesin ügye függőben van a Juve Stabiánál

Fabio Lupo, az olasz másodosztályú (Serie B) Juve Stabia labdarúgócsapatának sportigazgatója elismerte azt a korábbi sajtóinformációt, miszerint tárgyalásban állnak a Padova magyar légiósának, Feczesin Róbertnek a szerződtetéséről.