Férfi vízi ob I: 30 gólos meccsen nyert az FTC, győzött a Szolnok is

A férfi vízilabda ob I alapszakaszának 10. fordulójában szombaton nyert az FTC, a Szolnok, a Miskolc és a BVSC is.

Férfi vízilabda ob I: kilenc góllal nyert idegenben a Fradi

Az FTC-Telekom könnyed, 14–5-ös győzelmet aratott a PVSK-Mecsek Füszért felett a férfi vízilabda ob I alapszakaszának pénteki játéknapján. Pohl Zoltán három lövésből három gólt szerzett.      

Férfi vízilabda: vezetőedzőt váltott a pécsi együttes

Távozott a PVSK-Füszért férfi vízilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Lukács Gergely, akinek a helyét az eddig másodedzőként dolgozó Török Viktor veszi át.

Férfi vízi ob I: pécsi döntetlen a Miskolccal

A Pécs hazai medencében 8–8-as döntetlen játszott a Miskolccal a férfi vízilabda ob I vasárnapi mérkőzésén.

Férfi vízi MK: nagy győzelmet aratott az FTC és az OSC

A BENU férfi Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésein a győzött a Miskolc, az OSC és az FTC is, a Szolnok pedig ikszelt a ZF-Eger ellen.

Férfi vízi ob I: csak a 15. helyért játszhat a Vasas

A Honvéd a Szőnyi úton győzött, s egyenlített a BVSC ellen a férfi vízilabda ob I 2018–2019-es szezonjának záró szakaszában, az 5–8. helyért zajló párharcban szombaton.

Férfi vízi ob I: könnyedén nyert a Szolnok és az FTC

A Szolnok fölényesen, kilenc góllal verte meg vendégként a Vasast a férfi vízilabda ob I alapszakaszának szombati játéknapján. Az UVSE a háromgólos Konarik Ákos vezérletével 9–6-ra győzött a vendég Debrecen ellen. Az Eger a KSI, míg a BVSC-Zugló a Szombathely ellen nyert. A Szentes szoros találkozón diadalmaskodott a Honvéd ellen, az FTC esélyt sem adott a PVSK-Mecsek Füszértnek.

Férfi vízi ob I: győzelemmel kezdett az FTC; hazai sikerek

Az Eger, a Budapesti Honvéd, az OSC, a Miskolc, az FTC és a Szolnoki Dózsa is győzött a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján, így mind a hat csapat hibátlan maradt.

Férfi vízi ob I: „Nem párharcot, csak egy meccset nyert a Pécs”

A PVSK nyerte meg a férfi vízilabda ob I 9. helyéért zajló rájátszás első mérkőzését. A pécsiek hazai környezetben 13–9-re győzték le a Kaposvárt.

Férfi vízilabda ob I: sima pécsi siker Szegeden

A PVSK tíz góllal nyert Szegeden a férfi vízilabda E.ON ob I pénteki mérkőzésén.

Férfi vízi ob I: nyolcból nyolc – képtelen nyerni a Szeged

A Szeged nyolcadik mérkőzését is elveszítette a férfi vízilabda ob I-ben: a Tisza-partiak szerdán hazai környezetben a Tatabányától kaptak ki 7–5-re. A Pécs viszont 9–5-re legyőzte odahaza a Honvédot.

Férfi vízi ob I: egyenlített a BVSC, ötösökkel nyert a DVSE

A férfi vízilabda ob I rájátszásában az 5. helyért folytatott párharc második mérkőzésén a BVSC 8–7-re legyőzte az MVLC-t, így egyenlített. Az Európa-kupát érő pozícióról a harmadik találkozó dönt Miskolcon. A 11. helyet a Debrecen szerezte meg, mivel ötméteresekkel legyűrte a PVSK-t.

Férfi vízi ob I: a Honvéd és a PVSK is idegenben nyert

A Honvéd a KSI, a PVSK pedig a Tatabánya vendégeként győzött a férfi vízilabda ob I középszakaszában, az alsóház 5. fordulójában.

Férfi vízi ob I: 12 gólos meccs, pécsi győzelem

A Pécs csapata 8–4-re múlta felül a vendég KSI együttesét a férfi vízilabda ob I múlt hétről elhalasztott és kedden pótolt összecsapásán.

Férfi vízi ob I: már az első negyedben eldőlt a PVSK sikere

A PVSK hat góllal legyőzte a vendég Tatabányát a férfi vízilabda ob I alsóházi középszakaszának keddi mérkőzésén.

Férfi vízi ob I: nyert a PVSK, még egyszer utazhat az FTC-hez

A PVSK hazai pályán 14–13-ra nyert az FTC ellen a férfi vízilabda ob I 9. helyéért zajló párharcában, amelyet ezzel 1–1-re alakított. A felek így még egyszer összecsapnak egymással, mégpedig a Ferencváros otthonában.

Férfi vízilabda ob I: előnyt szerzett az EKF a Pécs ellen

A férfi vízilabda ob I-ben a 9–14. helyért játszott szombat déli mérkőzésen, kevés gólos, sok kiállításos küzdelemben az alapszakaszban előkelőbb helyen végző EKF-Egerfood-Imola 7–5-re legyőzte a rutinosabb pólósokkal felálló pécsieket.

Férfi vízi ob I: húsvéti nyuszikat győzött le a Vasas

A Vasas a Honvéd, a Ferencváros pedig a Pécs ellen nyert hazai pályán a férfi vízilabda ob I szerdai játéknapján.

Vízilabda ob I: villámkezdés után sima szegedi siker

Az A-Híd Szegedi VE férfi vízilabdacsapata magabiztos, 13–6-os győzelmet aratott a PVSK-Fűszért felett az ob I egyetlen szombati mérkőzésén. A szegediek az első negyedben 5–0-ra elhúztak – ráadásul ekkor dobott góljaik közül négy is akcióból született –, és a hatalmas előny birtokában kényelmesen pólózhattak a továbbiakban.  A PVSK 6–3-ra fel tudott jönni, de ennél közelebb már nem jutott a házigazdákhoz.

ING férfi vízilabda ob I: szoros meccsen szegedi siker Pécsett

A Pécs otthonában tudott két góllal nyerni a Szeged együttese a férfi vízilabda ob I-ben.