Férfi kézi BL: Henigman hozhatja az öltözőbe a sört – Bánhidi

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a Pick Szeged a horvát PPD Zagreb csapatát fogadta hazai környezetben, és különösebb gond nélkül kilencgólos győzelmet aratott. A meccs utolsó szegedi gólja egyben a 6000. BL-találata volt a magyar csapatnak. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a vezetőedzők értékeltek, Bánhidi Bence csapatkapitány pedig elárulta, mi lesz a feladata a jubileumi gól szerzőjének, Nik Henigmannak.

Férfi kézi BL: „A Szeged a világ egyik legerősebb klubja; Így bejuthatunk a final fourba”

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a Pick Szeged a horvát PPD Zagreb csapatát fogadta hazai környezetben, és különösebb gond nélkül kilencgólos győzelmet aratott. A találkozó után a szegediek két új légiósával, a portugál Miguel Martinsszal és a spanyol Imanol Garciandíával beszélgetett az NSO Tv stábja, de videónkban a zágrábiak magyarja, Leimeter Csaba is megszólal.

Férfi kézi BL: szegedi győzelem a Zagreb ellen

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a Pick Szeged a horvát PPD Zagreb csapatát fogadta hazai környezetben, és különösebb gond nélkül kilencgólos győzelmet aratott. A meccs utolsó szegedi gólja egyben a 6000. BL-találata volt a magyar csapatnak.

A Szeged volt az úr a háznál, fejet hajtott a Zagreb

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a Pick Szeged a horvát PPD Zagreb csapatát fogadta hazai környezetben, és különösebb gond nélkül kilencgólos győzelmet aratott. A meccs utolsó szegedi gólja egyben a 6000. BL-találata volt a magyar csapatnak.

Férfi kézilabda: hetesekkel védte meg a címét a SEHA-ligában a Veszprém

A címvédő veszprémiek összességében negyedszer nyerték meg a SEHA-ligát, a döntőben a rendes játékidő 27–27-es eredménye után hetesekkel felülmúlták a PPD Zagrebet.

Hetesekkel védte meg a SEHA-liga-elsőségét a Veszprém

Története során negyedszer, hétméteresekkel nyerte meg a regionális SEHA-ligát a címvédő Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, amely a zárt kapus zadari négyes döntő fináléjában a koronavírusos játékosa miatt kizárt Vardar helyére beugró horvát PPD Zagrebet győzte le.

Férfi kézi: Leimeter Csaba a hazai Eb-ről álmodik

Negyvenkét mérkőzésen szerepelt az idényben a csurgói kézilabdacsapatot februárban elhagyó négyszeres válogatott Leimeter Csaba, aki gyorsabb lett Zágrábban, és mindent megtesz azért, hogy ott legyen a jövő évi Európa-bajnokságon.

Férfi kézi: meccsek helyett a darts maradt Leimeternek Zágrábban

A BL-búcsút követően leállították a horvát kézilabda-bajnokságot, ezért egyelőre csak edzésen bizonyíthat a PPD Zagreb válogatott jobbátlövője, Leimeter Csaba, aki a történtek ellenére jól beilleszkedett új csapatába, s társaihoz hasonlóan könnyen átvészelte a koronavírust.

Férfi kézi BL: a Flensburg játék nélkül jutott a negyeddöntőbe

Az Európai Kézilabda-szövetség törölte a férfi Bajnokok Ligájában a Flensburg és a PPD Zagreb párharcát, mivel a horvát csapat koronavírusos megbetegedések miatt nem tudott megfelelő csapatot kiállítani a mérkőzésekre. A döntés értelmében a német csapat játék nélkül jutott a negyeddöntőbe – olvasható az EHF hivatalos honlapján.

Telekom Veszprém: a zágrábi győzelemmel biztos a második hely

A férfi kézi Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprémnek 35–28-ra nyert a PPD Zagreb otthonában, így már biztosan a csoport második helyén végez.

Férfi kézi BL: igazi thrillert nyert meg a Kiel az Aalborg ellen

A THW Kiel az utolsó percekben fordította a maga javára az Aalborg elleni csoportmeccset a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

Férfi kézi: a horvát rekordbajnok kivásárolta a Csurgó átlövőjét

Pár nappal a Csurgó férfi kézilabdacsapatának első idei bajnokija előtt a horvát PPD Zagreb kivásárolta élő szerződéséből Leimeter Csabát.

Férfi kézi BL: 11 Sagosen-gól, oda az Aalborg veretlensége

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 5. fordulójában a THW Kiel 31–23-ra nyert az Aalborg vendégeként, így a dán együttes elveszítette a veretlenségét. A másik szerdai mérkőzésen a Celje szintén nyolc góllal győzte le a PPD Zagrebet.

Férfi kézi BL: a Barca 45 gólt szerzett a PPD Zagreb ellen

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Barca hazai pályán 45–27-re nyert a PPD Zagreb ellen, így a Celjét legyőző Veszprémhez és az Aalborghoz hasonlóan továbbra is őrzi hibátlan mérlegét.

Férfi kézi: öt meccs után kirúgták a Zágráb edzőjét

A Bajnokok Ligájában szereplő horvát PPD Zagreb kézilabdacsapata hivatalos honlapján arról tájékoztat: öt mérkőzés után máris megválnak Igor Vori vezetőedzőtől. Sajtóinformációk szerint már meg is van az utódja, Vlado Sola személyében.

Férfi kézi BL: a Veszprém 12 góllal legyőzte a PPD Zagrebet

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 2. fordulójában a Telekom Veszprém hazai pályán 37–25-re legyőzte a horvát PPD Zagrebet.

Nem volt kérdés, a Veszprém átrohant a PPD Zagreben

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 2. fordulójában a Telekom Veszprém hazai pályán 37–25-re legyőzte a horvát PPD Zagrebet. A bakonyiak a 294. BL-találkozójukon a 200. győzelmüket aratták csütörtök este.

Férfi kézi BL: Máthé Dominik négy gólt lőtt, nyert az Elverum

A Barca és a Kiel is idegenbeli győzelemmel kezdte a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényét: előbbi a Motor Zaporizzsja otthonában öt, utóbbi a PPD Zagreb vendégeként tíz góllal nyert. Az A-csoportban Máthé Dominik csapata, az Elverum nagy csatában 30–28-ra legyőzte a Portót.