NB II: négyen hosszabbítottak, heten távoznak Budafokról

Ugyan a labdarúgó NB II 2018–2019-es kiírásából egy forduló még hátravan, a Budafoki MTE vezetősége már hónapok óta dolgozik a jövő keretének kialakításán. Ennek újabb lépéseként a klub négy játékossal szerződést hosszabbított, míg hét labdarúgótól elköszön – számolt be róla a klub honlapja.

NB III: Csizmadia duplázott, a Budafok kiütéssel nyert

A labdarúgó NB III Középcsoportjának éllovasa, a Budafok hazai pályán 5–0-ra kiütötte a Békéscsaba második csapatát a 27. forduló vasárnapi játéknapján. A találkozón Csizmadia Csaba duplázott, valamint gólt jegyzett Oláh Lóránt, Pölöskey Péter és Ihrig-Farkas Sebestyén is. Az Ferencváros II 2–2-es döntetlent játszott a Hódmezővásárhellyel, amely így már kilenc forduló óta nem talált legyőzőre. A Paks II 4–1-re nyert a Mórahalom ellen, többek között Kesztyűs Barna mesterhármasának köszönhetően.

NB III: hét magyar a Tatabánya kezdőjében, ikszelt az ETO

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 27. fordulójában a Várhidi Péter által irányított, hét magyar (!) játékossal a kezdőcsapatában felálló Tatabánya idegenben 3–1-re megverte a Csornát, míg az ETO FC Győr gól nélküli döntetlent játszott a Mosonmagyaróvárral. Keleten a Nyíregyháza Pölöskey Péter két góljával nyert a Somos vendégeként, míg nagy skalpot gyűjtött be a REAC, amely a Kazincbarcikát verte meg.

NB III: Pölöskey duplázott, a Szpari továbbra is hibátlan

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában az NB I-ből kizárt Nyíregyháza hazai pályán 4–2-re legyőzte a Ceglédet. Pölöskey Péter két gólt szerzett a Szpariban.

NB III: Pölöskey Péter triplája szomorította el az újpestieket

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában a Nyíregyháza Spartacus Pölöskey Péter triplájának is köszönhetően 4–1-re legyőzte az Újpest második csapatát. A Nyugati csoportban a Marek Strestíkkel felálló MTK II 2–2-es döntetlent játszott a III. Kerülettel.

NB III: új szerkezet új játékosokkal Nyíregyházán

Továbbra is vannak még hiányzók betegség miatt az NB III rajtjára készülő Nyíregyházánál.  Jagodics Bence és Szokol Zsolt is hiányzott a hétfői tréningről. A csapat új szerkezetben játszhat ősszel – derül ki a klub hivatalos honlapján megjelent helyzetjelentésből. 

NB III: Pölöskey aláírt, majdnem teljes a Nyíregyháza kerete

Pölöskey Péter aláírt Nyíregyházán, így már csak két játékos szerződtetésén dolgozik az NB I-es licencétől megfosztott, az NB III-ban visszasorolt Spartacus.

NB III: hondurasi és szerb játékos a Szpari edzésein

A labdarúgó NB III-as Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján közölte, hogy a hondurasi Luis Ramos a Szpari edzéseit látogatja – akárcsak Rudolf Gergely, Pölöskey Péter, Jagodics Bence és Tóth Dániel.

NB III: Jagodics és a korábbi Fradi-támadó is a Szparinál

A labdarúgó NB I-től licencproblémák miatt búcsúzó Nyíregyháza Spartacus két élvonalbeli játékossal erősödhet – tudta meg a Nemzeti Sort Online. A korábban a Ferencvárosban is futballozó támadó, Pölöskey Péter és a legutóbb az élvonalbeli Lombard Pápa védőjeként szereplő Jagodics Bence is már a többiekkel készül, megállapodás holnapra várható.

Békéscsaba: már a Fradi volt középcsatára is képben

Igazi népvándorlás tanúi lehetnek a békéscsabai szurkolók, hiszen amint már jeleztük, a hétfői edzésen félszáz labdarúgó – köztük az NB III-ban induló második csapat játékosai és több próbajátékos is – volt jelen az élvonalra készülő Előre tréningjén, és a kiszemeltek köre is folyamatosan bővül (miközben még egy új igazolást sem jelentett be a klub).

NB I: a fradisták „kedvenc” Pölöskeyje az első kiállítására készül

Noha Pölöskey Pétert szerződés köti a Pécsi MFC-hez, az már biztos, hogy a tavaszt nem a futballpályán, hanem a festőállvány mellett tölti. Klubja nem bontotta fel a szerződését, de felmentette a munkavégzés alól, ezért aztán jobb híján egyedül gyakorol, ám nem Pécsen, hanem a fővárosban, és amikor csak teheti, képeket fest.

PMFC: Mohlt és Pölöskeyt tovább fizetik, de nem játszhatnak

Az NB I-ben sereghajtó PMFC-nél tovább húzódik Mohl Dávid és Pölöskey Péter ügye. Mint ismert, a szakmai stáb már decemberben közölte, hogy nem számít a két játékosra, és bár voltak irántuk érdeklődő klubok, egyezség nem született, és a tegnapi átigazolási határidőig a szerződésüket sem bontotta fel a klub. Így jelen állás szerint továbbra is kapják a fizetésüket, miközben még az edzéseket sem látogathatják.

PMFC: végrehajtás nincs; csatár még lehet; Mohlék mehetnek?

A Pécsi MFC-vel kapcsolatban több kérdés is felvetődött az elmúlt időszakban. Az átigazolási határidő zárása előtt ezeket beszéltük végig a klub ügyvezetőjével, Győri Jánossal.

PMFC: Nem játszhatok a csapattal, az öltözőbe se mehetek be - Pölöskey

Pölöskey Péter nem lesz a Nyíregyháza játékosa. A hír alapvetően nem vágja mellbe az embert, az átigazolási szezon már csak ilyen, néhány futballistának összejön az új szerződés, és van, akinek nem. Azonban ha hozzátesszük, hogy a pécsi csatárra – a védő Mohl Dáviddal egyetemben – január eleje óta nem tart igényt a PMFC szakmai stábja, ezért nem készülhet együtt az első csapat keretével, mindjárt érdekesebb a helyzet.

Nyíregyháza: Pölöskey Pétert mégsem szerződtetik

Bár korábban már szinte biztosnak tűnt, hogy a Pécsről távozó csatár, Pölöskey Péter Nyíregyházán folytatja a pályafutását, végül mégsem sikerült megegyeznie a feleknek – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

NB I: lila-fehérek érdeklődnek a Pécs távozó csatára iránt

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Kecskeméti TE érdeklődik Pölöskey Péter, a PMFC csatára iránt, akinek a szolgálataira nem tart igényt Robert Jarni, a pécsiek vezetőedzője.

PMFC: megy a takarítás, Mohl és Pölöskey sem kell Jarninak

A Pécsi MFC bejelentette, hogy Lantos Levente és Wittrédi Dávid mellett Mohl Dávid és Pölöskey Péter is távozhat a klubtól, Robert Jarni vezetőedző ugyanis nem számít rájuk.

MLSZ: maradt az Újpest büntetése; Pölöskey - 3 meccs

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága szeptember 30-i ülésén helyben hagyta az Újpest büntetését – tudatta a szövetség.

PMFC: Még hogy Pölöskey nem szeret edzeni! - Véber

Véber György, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC újdonsült vezetőedzője elismerően nyilatkozott Pölöskey Péterről, a pécsiek támadójáról.

PMFC: Pölöskey Péter kölcsön után végleg a Pécsé

A labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC hosszú távra szerződtette az eddig kölcsönjátékosként nála szereplő Pölöskey Pétert.