NB II: „Jót nem tudok, rosszat nem akarok” – Pásztor József a Békéscsaba szerepléséről

Pásztor József otthonában kertészkedik, örül Csank János felgyógyulásának, és reméli, hamarosan kiegyenesedik a Békéscsaba.

Videó: amikor a Békéscsaba öt gólt szerzett a Ferencváros ellen

A koronavírus egy időre megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Ezúttal a békéscsabaiak számára legkedvesebb kilencven percet elevenítjük fel, amikor is 5–2-re kiütötték a Ferencvárost. A lelátókon a hivatalos adatok szerint 12 500 drukker volt, ám a helyiek szerint legalább tizenhatezren voltak aznap a Kórház utcai létesítményben.

NB II: Legyen meg bennünk a szikra! – Pásztor József

Pásztor József, az NB II-es Békéscsaba szakmai igazgatója hiába kutatja a tehetségeket, szerinte a gyerekek mostanában nem feszülnek meg a sikerért.

Békéscsaba: Pásztor Józsefék kifulladásig sztoriztak – kép

A terem zsúfolásig megtelt. Békéscsaba városa három korábbi Előre-legendát ünnepelt: Pásztor József 1978-ban a Népsport osztályzatai alapján az év játékosa volt, Vágási Sándor ugyanabban az évben középső védőből lett csatárként a Diósgyőrnek lőtt mesterötöséért kapott tízes osztályzatot újságunktól, Árgyelán Jánost pedig 25 esztendővel ezelőtt választotta a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége az év legjobb futballistájának.

Labda a kántortól – karácsony Pásztor Józsefnél

A Békéscsaba csendes részén álló barátságos családi házában tölti az ünnepeket szeretteivel Pásztor József. Vele beszélgettünk.

NB II: Zoran Szpisljak lesz a Békéscsaba vezetőedzője

A 2013–2014-es szezonban a Debrecen fiókcsapataként működő, a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Létavértesnél dolgozott a szerb Zoran Szpisljak. A tréner vezetésével az együttes már biztosan az élen végez a bajnokságban, Szpisljak azonban nem marad a klubnál, mivel megállapodott az NB II-es Békéscsaba vezetőivel.

NS: Egy kijózanító este; Céltudatos gólgépek Győrben - szombat

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

NB II: A Békéscsaba nem azt hozta, amit vártam - Pásztor

Az NB II keleti tabellájának harmadik helyén, az élvonalba feljutó Mezőkövesd és az ezüstérmes Vasas mögött végző Békéscsaba 1912 Előre SE áprilisban kinevezett vezetőedzője, Pásztor József felemásan értékelte játékosai tavaszi teljesítményét.

NB II: hat játékostól, így Botistól is búcsúzik a Békéscsaba

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a harmadik helyen záró Békéscsaba 1912 Előre SE hat játékosától búcsúzik a szezon végeztével.

NB II: Komjáti András társedző lesz Békéscsabán

A Videoton FC fiókcsapatától érkezik a Békéscsaba 1912 Előre SE-hez Komjáti András, aki társedzőként fog dolgozni Pásztor József vezetőedző mellett.

NB II: Dajka nem szakmai okok miatt távozott Csabáról

Mint ismeretes, Dajka László vezetőedzőnek a Nyíregyháza elleni vereséget követően távoznia kellett az NB II Keleti csoportjában az újabb fiaskót követően a második helyre szoruló Békéscsaba kispadjáról. A távozó edző szerint nem szakmai okok miatt kellett mennie.