Videó: Pádár Krisztián „palánkborító” szettlabdája Japánban

A magyar férfi röplabda-válogatott egyik legjobbja, Pádár Krisztián jelenleg a japán bajnokságban szerepel. A szélső ütő csapata, a Toray Arrows a hétvégén Naganóba látogatott, ahol a második játszma maratoni csatát hozott: Pádárék 42:41-es vezetésénél a magyar játékos szerválhatott. A mérkőzést egyébként Pádárék csapata nyerte 3:1-re.

Röplabda: Pádár Krisztián már a jövőt tervezi Japánban

Az újdonsült édesapa, Pádár Krisztián vasárnap egyéni csúcsot jelentő 46 pontot szerzett röplabdacsapata, a japán Toray Arrows színeiben, amellyel már a következő szezonról is tárgyal.

Férfi röpi: borkóstolás és hajókázás a válogatott csapatépítőjén

A 18 fős keret jelentős része csatlakozik a férfi röplabda-válogatott péntektől vasárnapig Balatonfüreden zajló csapatépítő programjához. Eldőlt, hogy a januári Eb-selejtező egyik tornáját Szombathelyen rendezik meg.

Röplabda: Japánba igazol Pádár Krisztián

Japánban folytatja pályafutását a röplabdázó Pádár Krisztián.

Oroszország: az utolsó pillanatban sikerült hazajutnia Pádár Krisztiánnak

Hazautazott Pádár Krisztián, az orosz Fakel Novij Urengoj magyar válogatott röplabdázója – számolt be róla a baon.hu.

KoroNapló: Csak a kisbolt – Pádár Krisztián

Bár sokáig állta a sarat, az orosz röplabdabajnokság is „elesett”. Pádár Krisztián, az Urengoj feladó-átlója nem látja sok értelmét a sorozat felfüggesztésének, a vízuma pedig már csak két hónapig érvényes.

Koronavírus: Pádár szerint az orosz röpibajnokságot befejezhetik

Mivel legfeljebb három hét van hátra az orosz röplabda-bajnokságból, a szervezők a koronavírus-járvány ellenére megpróbálják megrendezni a mérkőzéseket Pádár Krisztián, a Fakel Novij Urengoj magyar játékosa szerint.

Férfi röplabda BL: Barótiék előnyben, Pádárék hátrányban a negyeddöntőben

A Baróti Árpádot foglalkoztató lengyel Zaksa Kedzierzyn-Kozle nyert, Pádár Krisztián csapata, az orosz Fakel Novij Urengoj ugyanakkor kikapott a férfi röplabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, szerdai összecsapásán.

Férfi röpi BL: Pádárékra olasz, Barótiékra orosz ellenfél vár

A Pádár Krisztiánt foglalkoztató orosz Fakel Novij Urengoj az olasz Perugia, míg Baróti Árpád csapata, a lengyel Zaksa Kedzierzyn-Kozle az orosz Kuzbassz Kemerovo együttesével találkozik a férfi röplabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Férfi röpi: Pádár a dél-koreai furcsaságokról és a válogatottról

A jelenleg az oroszországi Fakel Novij Urengoj férfi röplabdacsapatában légióskodó Pádár Krisztián terjedelmes interjút adott az Origónak, amelyben beszélt többek között a Dél-Koreában töltött három évéről és a válogatottról is.

Röplabda: remekeltek a magyar légiósok a BL-ben

A Pénzügyőr csapatának sikeres Challenge-kupa nyolcaddöntője mellett a magyar légiósoknak is sikerült maradandót alkotniuk a Bajnokok Ligájában.

Röplabda: sokáig fájó emlék a nőknél; vegetáló férfiválogatott

Sokáig fájó emlék marad, hogy a női válogatott nem jutott tovább a csoportból a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon, amelyen Sándor Renáta és Bokorné Liliom Rita is befejezte pályafutását. A férfiválogatott továbbra is vegetál, szinte remény sincs az előrelépésre.

Férfi röplabda BL: Pádár Krisztián csapata újra nyert

Pádár Krisztián csapata, az orosz Fakel Novij Urengoj második győzelmét aratta kedden a férfi röplabda Bajnokok Ligája csoportkörében.

Férfi röpi BL: mindkét magyar feladóátló csapata győzött

Baróti Árpád és Pádár Krisztián is győztes csapat tagja volt a férfi röplabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Röplabda: Pádár Krisztián az orosz bajnokságba szerződött

A magyar válogatott Pádár Krisztián az orosz Fakel Novij Urengoj röplabdacsapatában folytatja a pályafutását.

Röplabda: Gergye csapata elbukta a CEV-kupa döntőjét

Bár a fordítás kapujában állt, kikapott a Trentinótól a Gergye Rolanddal felálló Galatasaray.

Röplabda: Pádár Krisztián Dél-Koreán belül váltott klubot

Pádár Krisztián a következő szezonban is a dél-koreai röplabda-bajnokságban (V-Legaue) játszik. A 21 éves válogatott játékos közösségi oldalának bejegyzése szerint Pádár a következő idényben a Hyundai Skywalkers csapatát erősíti majd.

Röplabda: Pádár Krisztián újra a legjobb volt, kínai bajnok lett

A magyar válogatott Pádár Krisztián megnyerte a kínai röplabdabajnokságot a Sanghai Golden Age csapatával.

Röplabda: Pádár a dél-koreai liga legjobb feladóátlója

Pádár Krisztián lett a dél-koreai röplabda-bajnokság (V-League) legjobbja a feladóátló poszton.

Videó: 12 ászt ütött a magyar röplabdázó a dél-koreai kupaelődöntőben

A dél-koreai Woori röplabdacsapata bejutott a helyi kupa döntőjébe, nagyban köszönhetően az együttes egyetlen légiósának, Pádár Krisztiánnak, aki 12 ászt ütve segítette csapatát a Samsung Blue Fangs elleni 3:1-es siker során. A gárda a fináléban ezt követően alulmaradt, de ez sem a kétméteres magyar légióson múlt, aki egyébiránt a bajnokság legponterősebb játékosának számít.