Profi boksz: Álvarez a DAZN-t és De La Hoyát is beperelte

Saúl „Cancelo” Álvarez pert indított a meccseit közvetítő DAZN és promotere, a korábbi ökölvívó-klasszis, Oscar De La Hoya ellen. A mexikói peranyaga szerint legalább 280 millió dolláros kárt okozott számára a közvetítő hálózat és saját promotere.

Ökölvívás: Conor McGregor kész kiállni De La Hoyával

A botrányairól is elhíresült Conor McGregor, a kevert harcművészet (MMA) egyik legismertebb alakja kijelentette: kész bokszolni a korábbi profi ökölvívó-világbajnok Oscar De La Hoyával.    

Boksz: De La Hoya 42 évesen a visszatérésen gondolkodik

A visszatérésen gondolkodik Oscar De La Hoya, minden idők egyik legjobb profi ökölvívója, aki 2009-ben döntött a visszavonulás mellett.

Ökölvívás: De La Hoya bejelentette visszavonulását

A világ egyik legismertebb ökölvívója, Oscar De La Hoya bejelentette, hogy befejezi profi pályafutását.

Várható volt, immár hivatalos: elköszönt a ringtől az „Aranyifjú”

Bár a december elején a fülöp-szigeteki Manny Pacquiaótól vereséget szenvedő Oscar De La Hoya hosszú ideig hallgatott a hogyan továbbról, senkit sem lepett meg a kedd este az Egyesült Államokból érkező hír: az „Aranyifjú” 36 éves korában befejezi pályafutását.

Elképzelhető, hogy Oscar De La Hoya mégsem vonul vissza?

Lehet, hogy a visszavonulás helyett a folytatást választja Oscar De La Hoya, az egyik legnépszerűbb profi ökölvívó, aki állítólag 2009-ben Julio César Chávez Jr.-ral csap össze.

„Golden Boy” mégsem vonul vissza, 2009-ben is bokszolni akar

A profi boksz legnagyobbjai közé tartozó Oscar De La Hoya bejelentette, hogy korábbi elhatározásán változtatva mégsem december 6-án bokszol utoljára, hanem még legalább két alkalommal a jövő évben is a kötelek közé lép.

Profi ökölvívás: De La Hoya kényszerű edzőváltása

Utolsó profi mérkőzésére új edzővel készül Oscar De La Hoya.

A Las Vegas-i győztes a legendás Oscar De La Hoyát veheti célba

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban Las Vegasban esik egymásnak a Bokszvilágszövetség (WBA) váltósúlyú világbajnoki címéért a veretlen Miguel Cotto és kihívója, Antonio Margarito.

De La Hoya visszavonulót fúj, de előtte bokszol még egy kicsit

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban a kaliforniai Carsonban kezdi meg visszavonulását a 35 éves Oscar De La Hoya (38–5–0, 30 K. O.–T. K. O.). Az Aranyifjú ellenfele a váltósúlyú mérkőzésen Steve Forbes lesz.

De La Hoya Forbes ellen készül, de már Mayweatherre gondol

Az amerikai Oscar De La Hoya a héten megkezdi pályafutása utolsó, nagy menetelését. Szombaton a Kalifornia állambeli Carsonban megmérkőzik Steve Forbesszel, majd szeptemberben Floyd Mayweatherrel, pályafutása utolsó meccsét pedig decemberben játszhatja, a hírek szerint Miguel Cottóval.

Oscar de la Hoya futballklubot venne az Egyesült Államokban

Tulajdonrészt szeretne vásárolni a kétszeres Major League Soccer-bajnok Houston Dynamo együttesénél Oscar de la Hoya. Az ökölvívó olimpiai bajnok 25 százalékot szeretne a magáénak tudni a texasi csapatból.

Woods vezeti a kereseti listát, Räikkönen már a negyedik helyen

Hét NBA-kosárlabdázó, négy golfozó, két-két ökölvívó, Formula–1-es pilóta, teniszező, labdarúgó, amerikaifutball- és baseball-játékos, illetve egy-egy motorkerékpár- és NASCAR-versenyző került be a legjobb 25 közé a Forbes magazin által vizsgált, 2006 júniusától 2007 júniusáig tartó gazdasági év legjobban kereső sportolóinak listáján. A rangsor élén továbbra is Tiger Woods áll, az újdonsült Formula–1-es világbajnok Kimi Räikkönen a negyedik.