Dopping: hat és nyolc évre felfüggesztettek két korábbi orosz tisztségviselőt

Az Orosz Atlétikai Szövetség két korábbi tisztségviselőjét nyolc és hat évre felfüggesztette a nemzetközi szövetség (WA).

Válogatott: olvasóink szerint Dibusz és a három védő volt a legjobb

A Nemzeti Sport Online olvasói szerint Botka Endre, Dibusz Dénes, Willi Orbán és Szalai Attila érdemelt 7-esnél jobb osztályzatot az Oroszország elleni 0–0-s döntetlen során.

Az őszi meccsek megmutatták, Marco Rossinak van kiből válogatnia

Az Oroszországban szerdán 0–0-s döntetlent játszó magyar labdarúgó-válogatott idei, eddigi öt mérkőzése után keretelemzésünkben posztról posztra végignéztük a szóba jöhető választási lehetőségeket a szeptemberi és októberi találkozók tapasztalatai alapján. Kiderült, a védelemben és a csatársorban a korábbi évekhez képest meglepően jól állunk a választási lehetőségek dolgában, viszont a középpálya védekező szekciójában már adódhatnak problémák...

Válogatott: „Ébresztő Csercseszovnak”; az oroszok a vb-sorsolás miatt aggódnak

Gól nélküli döntetlent játszott a magyar labdarúgó-válogatott Oroszország vendégeként a Nemzetek Ligája negyedik fordulójában, ezzel továbbra is a második helyen áll a csoportjában. Az orosz sajtóban több lap aggódik, hogy a gyenge októberi teljesítménye miatt a harmadik kalapba kerül az orosz együttes a 2022-es világbajnokság selejtezőjének decemberi sorsolásán.

NL: Büszke vagyok a srácokra, oroszlánként küzdöttek! – Rossi

Gól nélküli döntetlent játszott a magyar labdarúgó-válogatott Oroszországgal a Nemzetek Ligájában. A moszkvai mérkőzés után a két szövetségi kapitány értékelt a sajtótájékoztatón. 

Válogatott: Nem lehet más a célunk, mint kijutni az Eb-re – Szalai Ádám

Szalai Ádám a magyar válogatott moszkvai gól nélküli Nemzetek Ligája-mérkőzését követően arról beszélt az M4 Sportnak, hogy nem lehet más a célunk, mint kijutni a 2021-re csúsztatott Európa-bajnokságra. A Mainz támadója úgy véli, olyan csapategység van jelenleg, amelyből rengeteg erőt meríthetünk az Izland elleni „döntőre”, és úgy véli, az új játékrendszer elképesztően sokat adott hozzá a mostani eredmények eléréséhez.

Válogatott: osztályozza az Oroszország elleni teljesítményt!

Mint beszámoltunk róla, a Nemzetek Ligájában a B-liga 3. csoportjának 4. fordulójában a tartalékos magyar válogatott gól nélküli döntetlenre végzett a csoportelső Oroszország otthonában. Osztályozza a mieink teljesítményét!

Nemzetek Ligája: döntetlenre végeztünk Moszkvában

A Nemzetek Ligájában a B-liga 3. csoportjának 4. fordulójában a magyar válogatott Oroszország vendégeként lépett pályára Moszkvában, és gól nélküli döntetlenre végzett.

Bravúrgyőzelmek után bravúros döntetlen!

A Nemzetek Ligájában a B-liga 3. csoportjának 4. fordulójában a magyar válogatott Oroszország vendégeként lépett pályára Moszkvában, és gól nélküli döntetlenre végzett.

Orosz–magyar: Szalai Ádám és Nego is a válogatott kezdőjében

A Nemzetek Ligájában a B-liga 3. csoportjának 4. fordulójában a magyar válogatott Oroszország vendégeként lép pályára Moszkvában. Alig több mint egy órával a kezdés előtt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a hivatalos honlapján tette közzé a két együttes kezdőcsapatát.

Válogatott: olvasóinknál Nikolics és Könyves kezdene elöl az oroszok ellen

A Nemzeti Sport Online-on több mint tízezren jeleztek vissza a kérdésre, hogyan állítanák össze a magyar labdarúgó-válogatott szerda esti, Oroszország elleni kezdőcsapatát. A voksolók többsége a csatársoron nem változtatna, a Szerbiában bevált Nikolics Nemanja, Könyves Norbert párossal kezdene.

Két mérkőzés, 21 gól – az első magyar–orosz futballmeccsek története

A magyar és az orosz labdarúgó-válogatott 1912-ben játszott először egymással – két napon belül két mérkőzést. A magyar együttes akkorra már 10 éve játékban volt és Európa egyik legjobbjának számított, míg a tapasztalatlan „szbornaja” az első mérkőzését éppen az 1912-es stockholmi olimpián vívta. A két meccs a mieink fényes sikerét, az oroszok katasztrofális kudarcát hozta. 

Válogatott: megvan, milyen mezben játszik a csapat az oroszok ellen – kép

Belgrádban már bejött: a Magyar Labdarúgó-szövetség az Instagram-oldalán jelentette be, milyen színösszeállításban lép majd pályára a válogatott Moszkvában. Marco Rossi együttese 20.45 órától Oroszország ellen játszik majd a Nemzetek Ligája 4. fordulójában.

Válogatott: a tucattól a féltucatig – múltidéző a szerdai meccs elé

Amire emlékezhetünk: rekordot jelentő, tizenkét gólos győzelem a hőskorban – a mélypont pedig az irapuatói 0–6 a szovjetek ellen.

Koronavírus és sérülések az oroszoknál – „van esélye a magyar csapatnak”

Három kör után veretlenül vezeti Nemzetek Ligája-csoportunkat az orosz válogatott, amely azonban – a magyarhoz hasonlóan – több kulcsjátékosára nem számíthat. Legutóbbi meccsén, vasárnap odahaza csak 1–1-es döntetlenre volt képes a török csapat ellen. Az Oroszország–Magyarország Nemzetek Ligája mérkőzés előtt az orosz futball jó ismerői nyilatkoztak a Nemzeti Sportnak a szerdai ellenfélről.

Válogatott: állítsa össze az Oroszország elleni kezdőcsapatot!

Szerda este Oroszország vendégeként lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott a 2020-as Nemzetek Ligája negyedik fordulójában. Ön hogyan állítaná össze a mieink kezdőcsapatát a harmadik, egyben utolsó októberi mérkőzésünkre?

Válogatott: „A hazai vereség óta megjött játékosaink önbizalma”

Szerdán 20.45-től Magyarország Oroszországgal találkozik a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában. Lássuk, mit tippelnek a találkozó végkimenetelére a magyar labdarúgás szereplői!

Válogatott: Amit átéltünk, még jobban összekovácsolt minket – Dibusz

A futball szépségét újra és újra megtapasztaló kapus, Dibusz Dénes a jó szériáról, a moszkvai rangadóról és a hatalmas lehetőségről is nyilatkozott az NL-meccs előtt.

NL: „Az oroszok elleni meccs nem az Izlandra való felkészülést szolgálja”

Szerda este az oroszok ellen lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligájában. A moszkvai találkozó előtt Marco Rossi szövetségi kapitány és Sigér Dávid válaszolt az újságírói kérdésekre. 

NL: „Az előző meccsen nem mutatott semmi különlegeset a magyar válogatott”

Megtartotta az orosz labdarúgó-válogatott a magyarok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóját. Az újságírók kérdéseire Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitány és Anton Mirancsuk válaszolt.