Nyílt vízi úszás: ezüstérmes a magyar váltó Abu-Dzabiban

Remekül úszott mind a négy magyar Abu-Dzabiban, a nyílt vízi úszók világkupadöntőjének első felvonásán: a vegyes váltónk ezüstérmet szerzett – az olaszok mögött.

Úszás: Rasovszky és Olasz nyerte a hosszútávúszó medencés ob-t

A két tokiói olimpikon, Rasovszky Kristóf és Olasz Anna győzött tíz kilométeren Szegeden, a hosszútávúszó medencés országos bajnokság első napján.

Úszás: „A sirály kikapott egy döglött patkányt a vízből. Másnap abban versenyeztem”

A nyílt vízi úszók élete nemcsak játék és mese, ezt Olasz Anna sem tagadja, a verseny közbeni ádáz harcok azonban sosem tántorították el szeretett sportágától. Adja magát a kérdés: a nehezített körülmények ellenére miért lett belőle éppen nyílt vízi úszó? Erre is választ adott a Sportkrém stábjának, ahogy felidézte az eddigi pályafutása alatt tapasztalt legextrémebb versenykörülményt is.  

Nyílt vízi úszás: Olasz Anna új szerepkörben tűnt fel

Kihagyta a szombati szardíniai tíz kilométeres versenyt: szakkommentátorként próbálta ki magát Olasz Anna a budapesti világkupa-viadalon.

Nyílt vízi úszás: Olasz Anna nyerte az ohridi világkupaversenyt

Két magyar, Rasovszky Kristóf és Olasz Anna indult a világkupa-sorozat második állomásán, Ohridban: a tíz kilométeres táv végén Olasz érintette meg elsőként a panelt, Rasovszky negyedik lett.

Tokió 2020: Bízom abban, hogy Raso bejön egy éremre – Olasz Anna

Európa-bajnoki ezüstérmesünk, Olasz Anna a tokiói tíz kilométeren „megtartotta” Eb-második helyét: Gellért Gábor tanítványa a negyedik helyen végzett. Helyszíni interjúnk a magyar úszóval.

Tokió 2020: Olasz Anna 4. lett, remekeltek kajakosaink – ez történt az éjjel

Magyar idő szerint szerda hajnalban – sőt, valójában már kedd este – folytatódtak Tokióban a 32. nyári olimpiai játékok, ezúttal Olasz Anna hosszútávúszónknak, kajakosainknak és atlétáinknak szoríthattunk az éjszakai órákban. Mostanság ébredő olvasóink kedvéért röviden felidézzük az éjjel és hajnalban történteket.

Tokió 2020: Motivált, hogy megehetem az előttem lévőket – Olasz Anna

Olasz Anna a negyedik helyen végzett a női nyílt vízi úszók 10 kilométeres tokiói viadalán.

Tokió 2020: Olasz Anna a 4. helyen végzett 10 kilométeren

Olasz Anna a negyedik helyen végzett 10 kilométeres nyílt vízi úszásban a tokiói olimpián. Az aranyérmet a brazil Ana Marcela Cunha szerezte meg, a második a riói győztes holland Sharon van Rouwendaal, a harmadik az ausztrál Kareena Lee lett.

Tokió 2020: a nyílt vízi úszók ébresztőórája hajnali háromkor csörög

A medencések után a nyílt vízi úszókon a sor: Rasovszky Kristóf és Olasz Anna egészséges izgalommal várja a rajtot a tokiói olimpián.

Tokió 2020: Olasz Anna kvótát szerzett nyílt vízi úszásban

Megnyerte az olimpiai kvalifikációs versenyt Olasz Anna a portugáliai Setubalban, így végre alanyi jogon készülhet az ötkarikás viadalra. Rohács Réka 14. lett, neki három év múlva nyílhat új esély.

Nyílt vízi úszás: Most vagy soha – Olasz Anna

Kilenc kvóta talál gazdára szombaton Setúbalban a nyílt vízi úszók olimpiai pótkvalifikációs viadalán, ám Olasz Anna és Rohács Réka közül csak az egyik magyar örülhet.

Vizes Eb: nyílt vízi úszásban bronzérmes a magyar váltó

Bronzérmet nyert a Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összeállítású magyar váltó a nyílt vízi úszók csapatversenyében a budapesti vizes Európa-bajnokságon.

Vizes Eb: Mindjárt elsírom magam örömömben – Olasz Anna

Kockáztatott, és bejött: Olasz Anna sokszor vezette a mezőnyt tíz kilométeren a budapesti Európa-bajnokságon, és ez a Lupa-tavon egy ezüstérmet hozott a számára.

Vizes Eb: Olasz Anna második lett 10 kilométeren!

Olasz Anna ezüstérmet nyert csütörtökön a nyílt vízi úszók 10 kilométeres versenyében a budapesti vizes Európa-bajnokságon – számolt be róla az MTI.

Úszó Eb: Jobb formában vagyok, mint valaha – Olasz

Az úszó Olasz Anna saját bevallása szerint jobb formában várja a hétfőn rajtoló hazai rendezésű Európa-bajnokságot és az azt követő olimpiai kvalifikációs viadalt, mint valaha.

Tokió 2020: Olasz Anna kiváló formában várja az olimpiai kvótaszerzőt

Az egy évvel ezelőtti állapothoz képest még jobb formában várja Olasz Anna a nyílt vízi úszók olimpiai kvalifikációs viadalát, amelyet májusban rendeznek a Japánban.

Úszó ob: Kalmár Ákos új rekorddal nyerte meg a 10 km-t

Egészen lenyűgöző teljesítményt nyújtott Kalmár Ákos a medencés hosszútávúszó országos bajnokság nyitó napján Debrecenben: nem hivatalos országos csúccsal győzött 10 kilométeren, csaknem hat perccel előzve meg a táv nyílt vízi királyát, Rasovszky Kristófot. A hölgyeknél Olasz Anna ért elsőként a falhoz.

SUP, evezés, utazás – így nyaralnak úszóink – KÉPEK

Izland, Ausztria, Olaszország, Szlovénia – pihenőidejüket töltik úszóink, mindannyian az öreg kontinensen.


Kézilabda Eb: Tudta-e?