Női kézi: súlyos sérülést szenvedett a hollandok tehetsége

Súlyos térdsérülést szenvedett a fiatal holland kézilabdázónő, Larissa Nüsser, így lemarad a novemberi Európa-bajnokságról – írja a nu.nl hírportál.

Női kézi BL: a Bresttel játszik a Győr a final fourért

A női kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Brest 29–26-ra legyőzte az Odensét – ezzel eldőlt, a francia csapattal mérkőzik meg a Győri ETO a final fourért.

Női kézi BL: az Odense került közelebb a Győr elleni negyeddöntőhöz

Az Odense került előnybe a női kézilabda Bajnokok Ligája nyolc közé jutásért zajló párharcának első mérkőzésén, mert a dán csapat hazai pályán 25–24-re legyőzte a francia Brestet. A továbbjutóra a Győri ETO vár a negyeddöntőben. 

Női kézi: gyereket vár a Győr lehetséges BL-ellenfelének klasszisa

A dán női kézilabda-bajnokságban szereplő Odense a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Lois Abbingh anyai örömök elé néz, így ebben az idényben már nem lép többet pályára.

Női kézi BL: minimális győri diadal az Odense ellen

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában a B-csoportot eddig hibátlan mérleggel vezető Győri Audi ETO KC a dán Odensét elképesztő izgalmak végén, egyetlen góllal, 27–26-ra múlta felül hazai pályán, a győztes találatot Linn Blohm bő 20 másodperccel a rendes játékidő letelte előtt vitte be.

Az utolsó percben győzött az ETO az Odense ellen

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában a B-csoportot eddig hibátlan mérleggel vezető Győri Audi ETO KC a dán Odensét elképesztő izgalmak végén, egyetlen góllal, 27–26-ra múlta felül hazai pályán, a győztes találatot Linn Blohm bő 20 másodperccel a rendes játékidő letelte előtt vitte be.

Női kézi BL: Moszkvában nyert a címvédő Vipers

A Vipers Kristiansand 32–28-ra legyőzte Moszkvában a CSZKA-t a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 10. fordulójában. Az Odense a Krim Ljubljana vendégeként nyert (24–19).

Női kézilabda BL: ikszelt az Odense és a CSZKA Moszkva

Nem bírt egymással az Odense és a CSZKA Moszkva a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a Győri ETO-t is a soraiban tudó nyolcasban.

Dánia: „Egyáltalán nem félek” – Eriksen döntött a jövőjéről

Zöld jelzést kapott az orvosoktól a folytatásra és élni is akar ezzel a lehetőséggel Christian Eriksen. A dán válogatott karmestere június 12-én, a Finnország elleni Európa-bajnoki mérkőzésen esett össze, a pályán újra is kellett éleszteni, ám sikerült megmenteni az életét. Bő fél év elteltével érezte úgy, eljött az idő, hogy a nyilvánosság elé álljon a terveivel.

Női kézi: dán rekordért igazolt az Odenséhez Nusser

A Köbenhavn HB hivatalos honlapjának beszámolója szerint távozik a csapattól a 21 éves holland világbajnok irányító, Larissa Nusser. Ráadásul a közleményben írtak szerint a több poszton is bevethető fiatal játékos dán ligarekordot jelentő összegért kerül az Odenséhez –, ám, hogy ez pontosan mekkora összeget jelent. Az viszont biztos, hogy a dán fővárosban nem örülnek, hogy a több poszton is bevethető tehetség az idény közepén távozik.

Dánia: régi csapatánál kezdte újra az edzéseket Eriksen

Nevelőegyesületénél, az Odensénél kezdte újra az edzéseket Christian Eriksen 109-szeres dán válogatott labdarúgó, aki a nyári Európa-bajnokságon egy mérkőzés közben esett össze szívmegállás miatt.

Női kézi BL: a Brest ellen győzött először a Buducsnoszt

A Buducsnoszt Podgorica 30–28-ra legyőzte az előző évad ezüstérmesét, a Brest Bretagne-t. A Rosztov-Don a Podravka, a Krim Ljubljana a CSZKA Moszkva, a Vipers Kristiansand pedig az Odense ellen nyert.

Női kézi BL: biztos győri győzelem az Odense ellen

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének B-csoportjában a Győri ETO Dániába látogatott, és az Odense ellen is folytatta győzelmi sorozatát. Már az első félidőben ötgólos különbség alakult ki a két csapat között, és a másodikban is a kezében tartotta a meccset a Győr, és kiengedve is biztosan nyert.

Dániában sem kegyelmezett a Győr az Odensének

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének B-csoportjában a Győri ETO Dániába látogatott, és az Odense ellen is folytatta győzelmi sorozatát. Már az első félidőben ötgólos különbség alakult ki a két csapat között, és a másodikban is a kezében tartotta a meccset a Győr, s kiengedve is biztosan nyert.

Női kézi: a CSM Bucuresti világbajnok holland kapust igazolt

A román CSM Bucuresti női kézilabdacsapat a hivatalos honlapján bejelentette, a nyáron érkezik Tess Wester, a holland válogatott kapusa.

Női kézi BL: a Vipers megfordította a párharcot Grooték ellen

A Vipers Kristiansand 30–26-ra legyőzte az Odensét a női kézilabda Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, ezzel kiharcolta a továbbjutást.

Női kézi BL: az Odense legyőzte a Viperst, sima Brest-siker

A női kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Vipers Kristiansand pályaválasztóként 36–35-re kikapott az Odensétől, míg a Brest 33–27-re legyőzte az Esbjerget.

Kézi BL: karanténban az Aalborg, nem utazik Norvégiába az Odense

Nagyban érinti a koronavírus-járvány a kézilabda Bajnokok Ligájában érdekelt dán együtteseket: az Aalborg férficsapatának kapusa, Simon Gade pozitív koronavírustesztet produkált, ami miatt veszélybe került a gárda csütörtöki, Celje elleni csoportmeccse, míg az Odense női alakulata a nyolcaddöntő oda- és visszavágóját egyaránt Dániában játszhatja.

Női kézi BL: a Győri ETO egy pontot hozott el Dániából

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában a Győri ETO a dán Odense otthonába látogatott, és bár a hazaiak nagyon jó napot fogtak ki, és a meccs vége felé ötgólos előnyre is szert tettek, a Győr visszakapaszkodott, és a sírból hozott vissza egy pontot.

A sírból mentett pontot a Győr az Odense ellen

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában a Győri ETO a dán Odense otthonába látogatott, és bár a hazaiak nagyon jó napot fogtak ki, és a meccs vége felé ötgólos előnyre is szert tettek, a Győr visszakapaszkodott, és a sírból hozott vissza egy pontot.


Kézilabda Eb: Tudta-e?