Szerb Szuperliga: Tomiszlav Szivics két hónappal a kinevezése után lemondott posztjáról

A Novi Pazar elleni mérkőzést (3–1-es vereség) követő sajtótájékoztatón lemondott a Radnicski Nis vezetőedzői posztjáról a korábban négy NB I-es csapatot is irányító szerb szakember, Tomiszlav Szivics.

Kellemetlen meglepetés, kikapott otthon a Topolya

Hatalmas meglepetésre a Novi Pazar 1–0-ra nyert Topolyán a szerb Szuperliga 5. fordulójában.

Szerbia: európai kupainduló csapott le Tomiszlav Szivicsre

A korábban sokáig Magyarországon dolgozó Tomiszlav Szivics a Radnicski Nis új vezetőedzője – adta hírül pénteken hivatalos honlapján a szerb labdarúgó-bajnokság legutóbbi negyedik helyezettje.

Szerb Szuperliga: csak döntetlenig jutott a Topolya a sereghajtó ellen

A Topolyai SC 1–1-es döntetlent játszott idegenben a Novi Pazar ellen a szerb élvonal (Szerb Szuperliga) 16. fordulójának pénteki játéknapján, így már öt bajnoki óta nyeretlen.

Egyenlített, de fordítani már nem tudott a Topolya a sereghajtó ellen

A Topolyai SC 1–1-es döntetlent játszott idegenben a Novi Pazar labdarúgócsapata ellen a szerb élvonal (Szerb Szuperliga) 16. fordulójának pénteki játéknapján, így már öt bajnoki óta nyeretlen.

Volt hátvédje öngóllal sietett a Topolya segítségére

A Topolyai SC hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Novi Pazart a Szerb Szuperligában a 2021–2022-es bajnoki idény első mérkőzésén.

Szerb Szuperliga: a Topolya kikapott a Novi Pazartól

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 30. fordulójának keddi játéknapján a Topolyai SC idegenben 2–1-re kikapott a Novi Pazartól.

A Novi Pazar visszavágott a Topolyának a kiütéses vereségért

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 30. fordulójának keddi játéknapján a Topolyai SC idegenben 2–1-re kikapott a Novi Pazartól.

Légiósok: Holender vezérletével újra nyert a Partizan – videó

Holender Filip góljának és gólpasszának is köszönhetően a Partizan Beograd 4–1-re legyőzte hazai pályán a Novi Pazart a szerb labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában pénteken.

Szerb Szuperliga: hét Topolya-gól a Novi Pazar ellen

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 11. fordulójában a Topolyai SC hazai pályán 7–0-ra kiütötte a Novi Pazart.

Kiszakadt a gólzsák, a Topolya meg sem állt hétig

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 11. fordulójában a Topolyai SC hazai pályán 7–0-ra kiütötte a Novi Pazart.

Szerbia: fegyvert fogtak egy 11-est kihagyó futballistára

Saját csapatának szurkolói támadtak rá a szerb élvonalbeli Novi Pazar labdarúgójára két nappal az után, hogy kihagyott egy büntetőt.

Videó: 3 métert zuhant a szurkoló - rohammentő vitte el

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Crvena Zvezda 1–0-ra nyert a Novi Pazar otthonában. A találkozó közben lelátói zavargás tört ki, és egy szurkoló felmászott a kerítésre, a rossz egyensúly miatt azonban leesett és három métert zuhant fejjel előre. A drukkert rohammentő vitte kórházba. Íme!

Kit érdekel a meccs, ha itt lenget a legszexibb partjelző?

Novi Pazar városából, egy szerbiai labdarúgó mérkőzés partvonaláról indult világhódító útjára Alekszandra Milojevics női partjelző, kinek a férfi tekinteteket mágnesként vonzó munkásságát már több mint egymillió alkalommal nézték meg a YouTube-on.


Kézilabda Eb: Tudta-e?