Profi boksz: Donaire kiütötte a bajnok Oubaalit

Nonito Donaire a bajnok Nordine Oubaali legyőzésével elhódította a Boksz Világtanács (WBC) harmatsúlyú világbajnoki címét.

Profi boksz: Pulev Joshuát fenyegeti; Donaire koronavírusos

Kubrat Pulev verést ígért a profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok Anthony Joshuának azon a címmérkőzésen, amelyet szombaton a londoni Wembley Arénában vívnak. Nonito Donaire és Emmanuel Rodríguez harmatsúlyú címmérkőzése Donaire koronavírus-fertőzése miatt elmarad.

Ökölvívás: Bedák a harmadik menetig bírta Donaire ellen

Bedák Zsolt technikai K. O.-val vereséget szenvedett Nonito Donaire-től a Fülöp-szigeteki Cebuban megrendezett kispehelysúlyú ökölvívó-világbajnoki címmérkőzésen.

Ökölvívás: Bedák Zsolt technikai K. O.-val kikapott

Bedák Zsolt a Bokszvilágszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnoki címéért bokszolt a címvédő Nonito Donaire-rel, Cebu Cityben.

Profi boksz: Donaire nehezebb Bedáknál – mérlegelés

Nonito Donaire 55.23, budapesti kihívója, Bedák Zsolt alig 10 dekával kevesebb, 55.11 kilogrammal mérlegelt pénteken kettejük szombati Fülöp-szigeteki kispehelysúlyú WBO (Bokszvilágszervezet) világbajnoki címmérkőzése előtt.

Profi boksz: Pokoli küzdelem vár Donaire-re – Bedák Zsolt

Bedák Zsolt alig több mint két hét múlva küzd meg a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnoki címéért. Az álmai mérkőzése előtt álló bokszoló a felkészüléséről és ellenfeléről beszélt.

Profi boksz: megvan az aláírás, április 23-án Donaire–Bedák!

A Felix Promotion hivatalos közleményben jelentette be, hogy aláírták a szerződést: április 23-án Manilában a WBO (Bokszvilágszervezet) kispehelysúlyú világbajnoki címéért csap össze a címvédő Nonito Donaire és kihívója, Bedák Zsolt.

Profi boksz: Bedák élete meccse jön – a vb-címért Donaire ellen

Bedák Zsolt lesz a következő kihívója a Fülöp-szigeteki Nonito Donaire-nek, a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnokának, aki áprilisban lép kötelek közé magyar riválisa ellen.

Profi boksz: egyre biztosabbnak tűnik Donaire és Bedák meccse

Fülöp-szigeteki sajtóhírek szerint egyre biztosabbnak tűnik, hogy április 23-án, Manilában a „Filippínó Villanás", azaz Nonito Donaire Bedák Zsolt ellen védheti meg WBO-kispehelysúlyú övét.

Boksz: Donaire már majdnem feladta, aztán kiütötte ellenfelét

A vártnál nehezebben, ponthátrányban bokszolva ütötte ki a visszavágásra éhező Vik Darcsinjant a korábban számos súlycsoportban is világbajnok Nonito Donaire, aki az Egyesült Államokban rendezett szombati meccs közben már arra is gondolt, feladja az összecsapást.

Ökölvívás: „Én teremtettelek, most én semmisítelek meg!”

November 9-én, hat év után immár pehelysúlyban találkozik ismét a szorítóban az egymással korábban még légsúlyban megküzdő Nonito Donaire és Vic Darcsinjan. A két fél közül akkor a filippínó ökölvívó győzedelmeskedett, méghozzá egy látványos kiütéssel, amit az örmény ökölvívó azóta is meg akar bosszulni. A lehetőség most eljött, Darcsinjan pedig úgy gondolja, megtöri a rajta keresztül a világhírnév felé felkapaszkodott Donaire-t.

A Sakál napja: Rigondeaux a profik között is klasszis

Rácáfolt a fogadóirodákra Guillermo Rigondeaux: az amatőrként kétszeres olimpiai bajnok pontozással győzte le Nonito Donaire-t. A kubai Sakál a New York-i meccsen taktikai csatára kényszerítette ellenfelét, amelyben a Filippinó villám alulmaradt.

Videó: így verte meg Rigondeaux Donaire-t

Mint arról beszámoltunk, a kubai Guillermo Rigondeaux szombat este a New York-i Radio City Music Hallban egyhangú pontozással legyőzte a Fülöp-szigeteki Nonito Donaire-t. Íme!

Ökölvívás: Rigondeaux padlózott, de megverte Donaire-t

A kubai Guillermo Rigondeaux szombat este a New York-i Radio City Music Hallban egyhangú pontozással legyőzte a Fülöp-szigeteki Nonito Donaire-t, ezzel megtartotta a Bokszvilágszövetség (WBA) kispehelysúlyú vb-övét, valamint megszerezte hozzá a Bokszvilágszervezetét (WBO) is.

Belecsap-e a Filippínó villám a Sakálba?

Az év mérkőzése következhet, azt persze csak az esztendő végén tudhatjuk meg, az lesz-e. A Fülöp-szigeteki Nonito Donaire és a kubai Guillermo Rigondeaux csap össze vasárnap hajnalban New Yorkban a Radio City Music Hallban. Meglátjuk, mit hoz a kispehelysúlyú csata.

Khan legyőzte az eddig veretlen Molinát

A britek korábbi kisváltósúlyú világbajnoka, Amir Khan végig dominálva legyőzte az eddig veretlen amerikai Carlos Molinát a Los Angelesben rendezett ökölvívógálán. A mérkőzésvezető a tizedik menet végén vetett véget az egyoldalú küzdelemnek. A Fülöp-szigeteki Nonito Donaire a Bokszvilágszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnoki címéért és a Bokszvilágtanács (WBC) gyémánt övéért szállt harcban Houstonban a mexikói Jorge Arce ellen, és a harmadik menetben kiütéssel győzött.

Ökölvívás: Khan legyőzte az eddig veretlen Molinát

A britek korábbi kisváltósúlyú világbajnoka, Amir Khan végig dominálva legyőzte az eddig veretlen amerikai Carlos Molinát a Los Angelesben rendezett ökölvívógálán. A mérkőzésvezető a tizedik menet végén vetett véget az egyoldalú küzdelemnek.

Ökölvívás: Donaire is úgy jár majd, mint Pacquiao - Arce

A mexikói Jorge Arce abban bízik, ő is képes lesz ugyanolyan bravúrra Fülöp-szigeteki ellenfele, Nonito Donaire ellen, mint amilyent honfitársa, Juan Manuel Márquez vitt véghez a szintén filippinó Manny Pacquiao kiütésével.

Danny Garcia kiütéssel védte meg címét

Danny Garcia megvédte a WBC és WBA kisváltósúlyú vb-címét, miután a 4. menetben kiütötte Erik Moralest.


Kézilabda Eb: Tudta-e?