Bundesliga: az idény végén visszavonul a Freiburg gólrekordere

Az idény végén befejezi labdarúgó-pályafutását Nils Petersen, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) jelenleg negyedik Freiburg támadója.

Labdarúgás: két Bundesliga-játékos vezetett egy alsóbb osztályú bajnoki meccset

Két Bundesliga-játékos, Nils Petersen és Anton Stach vezetett egy alsóbb osztályú német labdarúgó-mérkőzést szombaton.

Sallai csaknem egy órát játszott, cseréje döntötte el a bajnokit

A német Bundesliga 30. fordulójának nyitó mérkőzésén a Mönchengladbach egy góllal kikapott a Freiburg otthonában.

Bundesliga 2.: az első forduló hőse Simonékat is elintézte

Simon Krisztián nem kapott játéklehetőséget az 1860 Münchenben, amely hazai pályán 1–0-ra kikapott a Freiburgtól a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 2. fordulójának szombati játéknapján.

Eurofutball: triplázott a Bayern volt csatára – 3–0 a 13. percben

A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) első fordulójának záró mérkőzésén az élvonalból kieső Freiburg hazai pályán 6–3-ra legyőzte a Nürnberget.

Werder Bremen: „megtartják" a Bayerntől kapott csatárt

Egy szezon kölcsönjáték után végleg átigazolja Nils Petersent a Werder Bremen labdarúgócsapata a német bajnok Bayern Münchentől. A 24 éves támadó négyéves szerződést írt alá a brémai együttessel.

Bundesliga: Petersen parádés három perce okozta Husztiék vesztét - videó

Hiába volt több helyzete a hazai pályán játszó Werder Bremennek a Huszti Szabolccsal felálló Hannover ellen a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának nyitó mérkőzésén, a hajráig nem esett gól. Nils Petersen azonban a lefújás előtt három perc alatt duplázva eldöntötte a meccset. Különösen a második találata sikeredett emlékezetesre, amikor kapásból, a kapufa érintésével lőtt bombagólt. Huszti végigjátszotta  a meccset.


Kézilabda Eb: Tudta-e?