NFL: a Raiders hosszabbítás után verte a Cowboyst

A fordulót megelőzően 50 százalékos mérleggel álló New Orleans Saints óriási verést kapott a Buffalo Billstől az észak-amerikai futballbajnokság, az NFL alapszakaszának 12. fordulójában. A Dallas Cowboys rendkívül fordulatos meccsen, a hajrában harcolta ki a hosszabbítást, ám nem tudott nyerni a Las Vegas Raiders ellen.

NFL: gigaszerződéseket osztogattak este a csapatok

Szombat este alaposan belehúztak az NFL-csapatok, több elképesztő szerződés született a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban.

NBA: Pelikánok lehetnek New Orleansban, hazahúz a Hiúz?

A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New Orleans Hornets hamarosan csapatnevet válthat.

Megint nyert a Wallace, Felton, Richardson vezérelte Charlotte

Az NBA, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 21. játéknapján a Charlotte Bobcats meghatározó játékosai remeklésének köszönhetően verte hazai környezetben kilenc ponttal a Portland Trail Blazers együttesét. Otthon nyert a Memphis Grizzlies tizenhéttel a Seattle Supersonics, a Utah Jazz pedig huszonhéttel a New Jersey Nets ellen, idegenben csupán az Orlando Magic tudott győzni, amely a New Orleans Hornets gárdáját verte hét ponttal. Ötödször nyert egymás után az Orlando, a New Jersey viszont egymást követő hatodik mérkőzésen szenvedett vereséget.

A Saints ezúttal sem nyert, lassan készülhet a következő idényre

Egy mérkőzés maradt a harmadik fordulóból az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban. A szokásos hétfő esti rangadót (Monday Night Football) ezúttal a New Orleans és a Tennessee játszotta. A Titans végül idegenben 31-14-re diadalmaskodott, és megszerezte a 2007-2008-as idényben a msodik győzelmét.

A Saints ezúttal sem nyert, lassan készülhet a következő idényre

Egy mérkőzés maradt a harmadik fordulóból az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban. A szokásos hétfő esti rangadót (Monday Night Football) ezúttal a New Orleans és a Tennessee vívta. A Titans végül idegenben 31-14-re diadalmaskodott, s ezzel megszerezte második győzelmét a 2007-2008-as idényben.

Jao Ming remekelt, mégis kikapott a Houston

Az NBA, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság alapszakaszában a Charlotte Bobcats hazai pályán tíz pontot vert vendégére, a nálánál jóval fajsúlyosabb Orlando Magic gárdájára. A győzelemből a csereember Sean May 32 ponttal vette ki a részét a sikerből. Az összecsapáson a második felvonás volt a döntő, amelyet a hazaiak éppen tízzel nyertek. A vendégeknél a 20 pontot szerző Dooling volt a legeredményesebb.


Kézilabda Eb: Tudta-e?