Sznúker: mind a két világbajnok bejutott a negyeddöntőbe

A sznúker Masters nyolcaddöntőjének utolsó játéknapján a két világbajnok, Judd Trump és Stuart Bingham is győzött és bejutott a negyeddöntőbe.

Sznúker: jön a Williams–O’Sullivan rangadó a Mastersen

A londoni Alexandra Palace-ban a sznúker Masters első fordulójának szerdai játéknapján Mark Williams 6–2-re legyőzte David Gilbertet, míg Barry Hawkins meglepetésre 6–0-ra nyert Mark Allen ellen.

Sznúker: O'Sullivan kiütötte Brecelt, de hullottak a nagy nevek a Mastersen

A sznúker Masters első körében Ronnie O’Sullivan remek játékkal 6–1-re kiütötte Luca Brecelt. Kiesett a címvédő Neil Robertson, és búcsúzott John Higgins is.

Sznúker: Mark Allen megvédte címét a belfasti tornán

Az északír Mark Allen 9–4-re legyőzte a kínai Csou Jüe-lungot a vasárnapi döntőben, így megvédte címét a sznúker északír bajnokságon Belfastban.

Sznúker-vb: Higgins a negyeddöntő küszöbén, Trump is vezet

A sheffieldi sznúker-világbajnokság vasárnapi játéknapján nem ért véget egyik mérkőzés sem, de a korábbi négyszeres győztes skót John Higgins és a szintén világbajnok angol Judd Trump is meggyőző játékkal került egészen közel a negyeddöntőhöz.

Sznúker-vb: Neil Robertson négy százassal a 16 között

Az ausztrál Neil Robertson is bejutott a nyolcaddöntőbe a sheffieldi sznúker-világbajnokságon, miután 10:5-re legyőzte az angol Ashley Hugillt.

Sznúker: Ronnie O'Sullivan a hetedik vb-címére hajt

Az egyik nagy esélyes, az ausztrál Neil Robertson sokat tudna mesélni, hogy mi a baj a Crucible Színházzal, de az angol hagyományok rendkívül erősek, így mint 1977 óta mindig, ezúttal is Sheffield kultikus épülete ad otthont a szombaton kezdődő sznúker-világbajnokságnak.

Sznúker: Robertsonnak megvan a 22. pontszerző győzelme

Neil Robertson sikerét hozta a sznúker Players Championship döntője Wolverhamptonban. Az ausztrál az angol Barry Hawkinst győzte le 10–5-re.

Sznúker: Robertson fölényes győzelme a Masters döntőjében

Neil Robertson győzelmével ért véget Londonban a sznúker Masters. A döntőben az ausztrál 10–4-re győzött az angol Barry Hawkins ellen.

Sznúker: Robertson és Hawkins döntőzik; Selby mentális problémája

A sznúker Masters elődöntőjében Neil Robertson nagy csatában legyőzte Mark Williamst, és Barry Hawkins is döntő frémes ütközetben múlta felül Judd Trumpot. Eközben a negyeddöntőben búcsúzó világbajnok, Mark Selby, mentális problémájáról beszélt.

Sznúker: O'Sullivan a nyolc között búcsúzott a korábbi világelső ellen

Az ötödik kiemelt ausztrál Neil Robertson tíz frémben, 6:4-re győzte le a világranglista harmadik helyén álló Ronnie O'Sullivant a londoni Alexandra Palace-ban zajló sznúker Masters negyeddöntőjében.

Sznúker: O'Sullivan megnyerte a 38. pontszerző tornáját

Ronnie O'Sullivan győzelmével ért véget a Coventryben megrendezett sznúker World Grand Prix. A hatszoros világbajnok angol klasszis az ausztrál Neil Robertsont múlta felül 10–8-ra a döntőben.

Sznúker: Robertson legyőzte Higginst, övé az English Open

Az utolsó frém döntött az ausztrál Neil Robertson javára a skót John Higgins ellen a sznúker English Open döntőjében Milton Keynesben. A 9–8-ra győző Robertsonnak ez volt a 21. pontszerző tornagyőzelme a pályafutása során.

Sznúker-vb: Williams legyőzte a világbajnokok csatájában Higginst

A Ronnie O'Sullivant kiejtő Anthony McGill után Mark Williams, Neil Robertson és Kyren Wilson is bejutott a legjobb nyolc közé a sheffieldi sznúker-világbajnokságon.

Sznúker-vb: kiesett a 2. kiemelt, Selby az első elődöntős

A háromszoros győztes Mark Selby jutott be elsőként a sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjébe, mivel 13:7-re legyőzte a második helyen kiemelt Neil Robertsont. Az angol versenyző ellenfele a fináléért a Mark Williams–Ronnie O'Sullivan csata győztese lesz.

Sznúker-vb: bajban a címvédő, a 2. kiemelt és O’Sullivan is

Nehéz helyzetből várja a keddi folytatást Judd Trump a sheffieldi sznúker-világbajnokságon, a címvédő az első nap után 10:6-os hátrányban van Kyren Wilsonnal szemben az egyik fél 13. megnyert frémjéig tartó negyeddöntőben.

Sznúker-vb: Ronnie O'Sullivan bejutott a negyeddöntőbe

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság 2. fordulójának korai vasárnapi mérkőzésein a favoritok diadalmaskodtak.

Sznúker-vb: már van kiemelt búcsúzója a tornának

A második helyen kiemelt Neil Robertson és az ötödikként rangsorolt John Higgins is bejutott a második fordulóba a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokságon. A vasárnapi játéknap nagy nyertese a norvég színekben versenyző Kurt Maflin volt, aki nagy csatában legyőzte David Gilbertet – az angol játékos az idei torna első kiemelt búcsúzója.

Sznúker-vb: ilyen van? A világbajnok elaludt meccs közben – videó

Mint arról beszámoltunk, John Higgins 13:10-re legyőzte Neil Robertsont a sheffieldi Crucible színházban zajló sznúker-világbajnokság negyeddöntőjében. Az egyik frém közben az ötödik kiemelt skót unalmában álomra hajtotta a fejét a jelek szerint, miközben ausztrál ellenfele épp egy bontáson gondolkodott.

Sznúker-vb: kórházban a címvédő; megvan az első negyeddöntős

Kórházba került a címvédő Mark Williams a 2019 sznúker-világbajnokság pénteki játéknapján.


Kézilabda Eb: Tudta-e?