Sznúker-vb: Williams legyőzte a világbajnokok csatájában Higginst

A Ronnie O'Sullivant kiejtő Anthony McGill után Mark Williams, Neil Robertson és Kyren Wilson is bejutott a legjobb nyolc közé a sheffieldi sznúker-világbajnokságon.

Sznúker-vb: kiesett a 2. kiemelt, Selby az első elődöntős

A háromszoros győztes Mark Selby jutott be elsőként a sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjébe, mivel 13:7-re legyőzte a második helyen kiemelt Neil Robertsont. Az angol versenyző ellenfele a fináléért a Mark Williams–Ronnie O'Sullivan csata győztese lesz.

Sznúker-vb: bajban a címvédő, a 2. kiemelt és O’Sullivan is

Nehéz helyzetből várja a keddi folytatást Judd Trump a sheffieldi sznúker-világbajnokságon, a címvédő az első nap után 10:6-os hátrányban van Kyren Wilsonnal szemben az egyik fél 13. megnyert frémjéig tartó negyeddöntőben.

Sznúker-vb: Ronnie O'Sullivan bejutott a negyeddöntőbe

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság 2. fordulójának korai vasárnapi mérkőzésein a favoritok diadalmaskodtak.

Sznúker-vb: már van kiemelt búcsúzója a tornának

A második helyen kiemelt Neil Robertson és az ötödikként rangsorolt John Higgins is bejutott a második fordulóba a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokságon. A vasárnapi játéknap nagy nyertese a norvég színekben versenyző Kurt Maflin volt, aki nagy csatában legyőzte David Gilbertet – az angol játékos az idei torna első kiemelt búcsúzója.

Sznúker-vb: ilyen van? A világbajnok elaludt meccs közben – videó

Mint arról beszámoltunk, John Higgins 13:10-re legyőzte Neil Robertsont a sheffieldi Crucible színházban zajló sznúker-világbajnokság negyeddöntőjében. Az egyik frém közben az ötödik kiemelt skót unalmában álomra hajtotta a fejét a jelek szerint, miközben ausztrál ellenfele épp egy bontáson gondolkodott.

Sznúker-vb: kórházban a címvédő; megvan az első negyeddöntős

Kórházba került a címvédő Mark Williams a 2019 sznúker-világbajnokság pénteki játéknapján.

Sznúker: minden idők leghosszabb vb-játékában búcsúzott a kiemelt

A világbajnoki címvédő Mark Williams mellett a 2010-es vb-győztes Neil Robertson és a 2005-ös bajnok Shaun Murphy is győzött a sheffieldi sznúker-világbajnokság első fordulójában, Murphy ráadásul 10:0-ra kisöpörte kínai ellenfelét. Eddig öt mérkőzés ért véget, ezeken egyetlen kiemelt búcsúzott el, a belga Luca Brecel negyedszer is kikapott a vb-főtábla nyitó körében.

Sznúker: O'Sullivan történelmet írt – megvan az 1000. százas brék

Ronnie O'Sullivan lett az első sznúkerjátékos, aki karrierje során elérte az ezredik százas brékjét. Az ötszörös világbajnok 10–4-re legyőzte Neil Robertsont a Players Championship vasárnapi döntőjében, és három százas brékjének köszönhetően elérte az ezres álomhatárt. Mögötte a legtöbb százassal Stephen Hendry (775) és John Higgins (745) rendelkezik.

Sznúker-vb: ennyi bajnok csak egyszer esett ki az első körben

Két korábbi világbajnok, Mark Williams és John Higgins is továbbjutott a sheffieldi Crucible Színházban zajló sznúker-világbajnokság első fordulójában. Öt korábbi vb-győztes viszont már búcsúzott is, szerdán az ausztrál Neil Robertson fejezte be szereplését az első körben.

Sznúker: Robertson drámai hajrával nyerte meg a Scottish Opent

Neil Robertson nyert meg a sznúker Scottish Opent, miután a döntőben 9–8-ra legyőzte Cao Jü-penget.

Sznúker: Robertson és Carter a Nemzeti Sportcsarnokban

Eldőlt, hogy március 18-án a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok nagytermében tart bemutató mérkőzést Neil Robertson és Allister Carter. Az ausztrál és a brit sznúkerjátékos délután és este is összecsap egymással Budapesten. 

Sznúker: Carter és Robertson Budapesten mérkőzik

Március 18-án Budapesten kétszer is megmérkőzik egymással a sznúkersport két nagy alakja, a 2010-es világbajnok ausztrál Neil Robertson és a kétszeres vb-döntős angol Ali Carter.

Sznúker: Trump döntő frémben győzte le O’Sullivant

Judd Trump nyerte meg a European Masters bukaresti sznúkertornát. Az angol játékos a honfitársát, az ötszörös világbajnok Ronnie O’Sullivant győzte le 9:8-ra a döntőben.

Sznúker-vb: ismét búcsúzott egy nagy név; Higgins hengerelt

Magabiztos játékkal, nagyon simán továbbjutott John Higgins a sheffieldi sznúker-világbajnokság első fordulójában a 16 közé jutásért. A négyszeres győztes skót klasszis a szebb napokat látott walesi Ryan Dayt ütötte ki.

Sznúker: O’Sullivan legyőzte az álmatlanságot és Robertsont is

Ronnie O’Sullivan nyerte meg a sznúker Welsh Opent, miután a döntőben 9–5-re legyőzte Neil Robertsont.

Sznúker: O’Sullivan megint zseniális volt, nagyot kombinált

Neil Robertson és Ronnie O’Sullivan vívja a döntőt vasárnap a sznúker Welsh Openen. Az ausztrál játékos az északír Mark Allent, az angol pedig honfitársát, Joe Perryt győzte le az elődöntőben.

Sznúker: nagy meccsen nyert Trump; O’Sullivan a világbajnok ellen

Judd Trump egészen kimagasló színvonalú meccsen győzött 6:5-re Neil Robertson ellen a sznúker Masters negyeddöntőjében. Szintén elődöntőbe jutott a vb címvédője, Stuart Bingham is, aki Ronnie O’Sullivan ellenfele lesz a négy között.

Sznúker: remeklő világbajnokok, jön a Selby–O’Sullivan csata

Öt világbajnok jutott a nyolc közé a Londonban zajló sznúker Mastersen, ennek megfelelően hatalmas rangadókat rendeznek a csütörtöki és pénteki negyeddöntőben.

Sznúker: Robertson lett York bajnoka, 147-es brékkel – videó

Neil Robertson győzelmével ért véget Yorkban a sznúker Egyesült Királyság bajnoksága. Az ausztrál játékos 10:5-re győzte le a döntőben a kínai Liang Ven-pót.