-->
Darts: Wright kétszer fordított, mégis kikapott Van den Berghtől

Dimitri Van den Bergh óriási meccsen Peter Wright legyőzve, míg Michael van Gerwen Nathan Aspinallon túljutva elődöntős a Blackpoolban zajló darts World Matchplayen.

Darts: Wright őrületes meccsen verte Ratajskit Blackpoolban

A darts World Matchplay második fordulójának keddi játéknapján fantasztikus csatákat, igazi minőségi dartsot láthatott a közönség Blackpoolban.

Darts-vb: kiesett a világranglista 7. és 10. helyezettje

Luke Humphries mérkőzés nélkül, Alan Soutar José de Sousát, míg Callan Rydz Nathan Aspinallt legyőzve jutott tovább a nyolcaddöntőbe a PDC-dartsvilágbajnokság szerdai versenynapjának délutáni programjában.

Darts-vb: „Sherrock sem verhetetlen, túl nagy körülötte a felhajtás”

Nathan Aspinallt aggodalommal tölti el az alkarsérülése, de úgy érzi, így is képes lehet a vb-cím elhódítására – nyilatkozatok a londoni PDC-dartsvilágbajnokság szerdai játéknapja után.

Darts-vb: Aspinall a kiesés széléről jutott tovább, Whitlock búcsúzott

A Londonban zajló PDC-dartsvilágbajnokság szerdai napjának esti programjában a 10. kiemelt Nathan Aspinallt meglegyintette a kiesés szele a 4. szettben meccsnyilat hibázó Joe Murnan ellen, de végül továbbjutott. Szintén készülhet a következő mérkőzésre Dirk Van Duijvenbode, Kim Huybrechts és a Simon Whitlockot legyőző Martijn Kleermaker is.

Darts: a lengyel és az osztrák kiemelt is búcsúzott Budapesten

A kiemeltek fele járt szerencsével a Papp László Budapest Sportarénában zajló PDC Hungarian Darts Trophy 2. fordulójának szombat délutáni etapján, amelyen két és fél ezer néző előtt léptek színpadra a dartselit tagjai. A lengyel Krzysztof Ratajski és az osztrák Mensur Suljovic mellett a dél-afrikai Devon Petersen és a holland Dirk van Duijvenbode is elbúcsúzott.

Darts: kiesett a vb-döntős Gary Anderson; Peter Wright is a nyolcban

A tavalyi világbajnok Peter Wright a nap egyetlen könnyű győzelmét aratta a Blackpoolban zajló darts World Matchplay-torna nyolcaddöntőjében. Búcsúzott a kétszeres világbajnok skót Gary Anderson, Nathan Aspinall győzte le, akire a holland klasszis, Michael van Gerwen vár a nyolc között.

Darts PL: kiejtette Van Gerwent, Clayton a végső győztes

Az újonc Jonny Clayton sikerével zárult a darts Premier League 2021-es kiírása, miután a walesi Michael van Gerwen legyőzése után José de Sousánál is jobbnak bizonyult.

Darts PL: Ez az én trófeám, nem fogom könnyen odaadni – Van Gerwen

Az ötszörös Premier League-győztes Michael van Gerwen mellett két PL-újonc és a tavalyi döntős Nathan Aspinall készül a dartsverseny péntek esti négyes döntőjére Milton Keynesben. A holland a favorit, amivel ő maga is tisztában van.

Darts PL: Clayton is elődöntős, De Sousa 180-as rekordja

A darts Premier League 2021-es ligaszakaszának utolsó mérkőzésén Jonny Clayton legyőzte Dimitri Van den Berghet, így Michael van Gerwen, José De Sousa és Nathan Aspinall után negyedikként bejutott a pénteki négyes döntőbe.

Darts PL: Van Gerwen ismét nyert, már alapszakaszelső

Michael van Gerwen 8–6-ra nyert José de Sousa ellen a darts Premier League 15. fordulójában szerdán, ezzel biztossá vált, hogy az élen zárja az alapszakaszt. Peter Wright 8–5-re legyőzte Jonny Claytont, emellett pedig két döntetlen született. 

Darts PL: újra Van Gerwen az élen, Wright magára talált

Nathan Aspinall döntetlent játszott James Wade-del, így a Gary Andersont legyőző Michael van Gerwen visszavette a vezetést a darts Premier League tabelláján a 14. forduló végeztével.

Darts PL: Aspinall maradt az élen, MVG 109-es átlaggal nyert

Szerda este megkezdődtek az alapszakasz második etapjának küzdelmei a Milton Keynesben (most még) zárt kapuk mögött zajló darts Premier League-sorozatban: a 10. forduló rangadóján Michael van Gerwen 110 ponthoz közeli körátlaggal nyert 8–3-ra Dimitri Van den Bergh ellen, míg a listavezető Nathan Aspinall 8–5-re győzte le Peter Wrightot.

Darts PL: eldőlt, hogy Cross is kiesik az első szakasz végén

A címvédő létére már biztos kieső Glen Durrant Peter Wrighttól is vereséget szenvedett a darts Premier League-ben, így nyolc mérkőzés után is pont nélkül áll. Wright győzelme azt jelenti, hogy a sorozat első szakaszának záró napja előtt eldőlt, Durrant mellett Rob Cross a másik kieső.

Darts PL: nincs már veretlen; Aspinallé a nap átlaga MVG ellen

Nincs már veretlen játékos a 2021-es darts Premier League-ben: az ötödik forduló záró meccsén a negyedik kör után még listavezető Dimitri Van den Bergh 7–3-ra kikapott José de Sousától, aki az első győzelmét könyvelte el a sorozatban.

Darts PL: hiába a kilencnyilas, De Sousának csak döntetlenre futotta

A negyedik forduló után az újonc belga, Dimitri Van den Bergh vezeti a darts Premier League tabelláját; a csütörtöki játéknapon José de Sousa révén kilencnyilas született, győzni azonban nem tudott – ellenben James Wade-del, aki az első sikerét az eddig veretlen háromszoros világbajnok Michael van Gerwen ellen érte el az új kiírásban.

Videó: Sousa-parádé – a portugál kilencnyilast dobott Aspinall ellen

A darts Premier League 4. fordulójában José de Sousa parádés kilencnyilassal egyenlített Nathan Aspinall ellen. Az angol fiú is remekül játszott, de nem tudott mit tenni, így csak nevetett, amikor a portugál a kilencedik nyilával ki tudott szállni. Videó!

Darts PL: Aspinall sikere után zsinórban négy döntetlen a nyitó napon

Az angol Nathan Aspinall megnyerte a 2021-es darts Premier League-sorozat első mérkőzését, ezt követően pedig zsinórban négy döntetlen született a nyitó napon.

Darts PL: Van den Bergh és De Sousa is tagja a mezőnynek

Nem sokkal a Gerwyn Price sikerével zárult világbajnoki döntő után a PDC kilenc játékos kilétét nyilvánosságra hozta a várhatóan csak húsvét tájékán kezdődő 2021-es Premier League-sorozat tízfős mezőnyéből. A listán egyelőre többek között Dave Chisnall, James Wade, Daryl Gurney és Michael Smith neve sem szerepel, két újoncé, Dimitri Van den Berghé és José de Sousáé ellenben igen.

Darts-vb: kiesett a 2019-es döntős Michael Smith!

Megszületett a 2021-es PDC-dartsvilágbajnokság eddigi legnagyobb meglepetése: a 2019-es döntős, világranglista-4. Michael Smith négy szettben kikapott a vb-újonc Jason Lowe-tól. A legutóbbi két évben elődöntős Nathan Aspinall is nagyon közel volt a kieséshez, de Scott Waites négy meccsnyilat is elrontott ellene a döntő játszmában.


Kézilabda Eb: Tudta-e?