Darts: az utolsó nagy verseny a vb előtt – Wright és Aspinall nélkül

Péntektől vasárnapig rendezik meg a december 15-én rajtoló PDC-dartsvilágbajnokság előtti utolsó nagy versenyt, a Players Championship Finalst a dél-angliai Mineheadben.

Darts: Anderson régi önmagát idézte De Sousa ellen

Gary Anderson, Krzysztof Ratajski, Stephen Bunting és Andrew Gilding is a döntő játszma döntő legjében jutott tovább a darts PDC World Grand Prix 1. fordulójából a hétnapos leicesteri torna nyitó estéjén. Gerwyn Price és Michael Smith szettet sem vesztett a dupla beszállós, dupla kiszállós játékrendszerű viadal hétfő estéjén.

Hungarian Darts Trophy: Van Gerwen, Michael Smith és Price is továbbjutott

A Hungarian Darts Trophy szombati játéknapjának esti szakaszában egyetlen kivétellel minden esélyes továbbjutott. Michael van Gerwen, Michael Smith és Gerwyn Price is nyolcaddöntős lett, ellenben Nathan Aspinallal, aki 6–1-es vereséggel búcsúzott.

Darts: Michael van Gerwen nyerte a World Series Finalst – videó

Az Amszterdamban rendezett darts World Series Finals sorozatot a hazai közönség előtt szereplő háromszoros világbajnok, Michael van Gerwen nyerte meg, miután a döntőben viszonylag simán, 11:4-re győzött a brit Nathan Aspinall ellen.

Darts: Aspinall simán legyőzte Claytont a döntőben

Nathan Aspinall 18–6-ra legyőzte Jonny Claytont a darts World Matchplay döntőjében Blackpoolban.

Darts: Aspinall és Clayton vívja egymással a döntőt Blackpoolban

Kialakult a döntő párosítása a darts World Matchplayen Blackpoolban. Nathan Aspinall 17–9-re győzött Joe Cullen ellen, míg Jonny Clayton 17–15-re nyert Luke Humphries ellen.   

Darts: Cullen és Aspinall jutott elődöntőbe Blackpoolban

Joe Cullen és Nathan Aspinall már biztosan elődöntős a darts World Matchplayen. Előbbi Daryl Gurneyt, utóbbi Chris Dobeyt győzte le a blackpooli torna csütörtöki negyeddöntőjében.  

Darts: három világbajnokot ejtettek ki a World Matchplay keddi játéknapján

Nathan Aspinall, Joe Cullen, Chris Dobey és Daryl Gurney egyaránt bejutott a Blackpoolban zajló darts World Matchplay negyedöntőjébe, utóbbi három játékos világbajnok ellen diadalmaskodott.

Darts PL: Van den Bergh nyert Aberdeenben, Clayton jutott a playoffba

Dimitri Van den Bergh győzelmével ért véget Aberdeenben a darts Premier League alapszakaszának utolsó állomása. A playoffba kerülésért vívott párharcban Nathan Aspinall legyőzte Jonny Claytont, ám végül utóbbi jutott a jövő heti rájátszásba.

Darts PL: Smith nyert Sheffieldben, és megelőzte Van Gerwent

Michael Smith nyerte meg a darts Premier League 15. állomását Sheffieldben. A világbajnoki cím védője a döntőben a walesi Gerwyn Price-t győzte le 6–3-ra.

Darts PL: 110 feletti átlaggal nyert a világbajnok, aki kis híján kilencnyilast is dobott

Michael Smith győzelmével ért véget a darts Premier League 14. állomása Manchesterben. A világbajnoki cím védője Jonny Claytont győzte le a döntőben.

Darts PL: Aspinall megverte Van Gerwent és Price-t is, nyert Rotterdamban

Az angol Nathan Aspinall nyerte a darts Premier League 2023-as sorozatának 12., rotterdami állomását, miután a döntőben 6–4-re legyőzte a tabellát vezető Gerwyn Price-t.

Darts PL: Price rekordátlagot dobott, majd megnyerte a brightoni állomást

Gerwyn Price legyőzte Michael Smitht a darts Premier League brightoni állomásának döntőjében.

Darts: a világbajnok Michael Smith nyert Münchenben

Michael Smith nyerte meg a PDC European Tour idei kiírásának negyedik állomását Münchenben. A világbajnok angol a döntőben 8–5-re győzött honfitársa, Nathan Aspinall ellen.

Darts PL: Wright feltámadt, de Clayton újabb tornát nyert

Jonny Clayton győzelmével ért véget Birminghamben a darts Premier League 10. állomása. A walesi játékos az utolsó meccsen döntő legben verte meg a skót Peter Wrightot.

Darts PL: Clayton három világbajnokot verve nyert Berlinben

Jonny Clayton győzelmével ért véget a darts Premier League kilencedik, berlini állomása. A walesi a három meccsén három világbajnokot legyőzve nyerte meg a tornát.

Darts PL: Price pazar játékkal verte Van Gerwent Newcastle-ben

Gerwyn Price nyerte meg a darts Premier League idei kiírásának nyolcadik állomását. A newcastle-i torna döntőjében a walesi közel 115-ös körátlagot elérve múlta felül a holland Michael van Gerwent.

Darts PL: Gerwyn Price nyerte meg a nottinghami tornát

Gerwyn Price győzelmével ért véget a darts Premier League hetedik tornája Nottinghamben. A walesi világbajnok a döntőben a nagyszerűen teljesítő Chris Dobeyt győzte le.

Darts PL: Van Gerwen legyőzte Michael Smitht Liverpoolban

Michael van Gerwen győzelmével ért véget a darts Premier League hatodik állomása Liverpoolban. A holland, aki a döntőben a világbajnok Michael Smitht győzte le, sorozatban a harmadik tornáját nyerte meg.

Darts PL: megvan az első duplázó – ezt a fordulót is Van Gerwen nyerte

Michael van Gerwen győzelmével ért véget a darts Premier League ötödik, exeteri állomása. A holland klasszis Jonny Clayont verte meg a forduló döntőjében.       


Kézilabda Eb: Tudta-e?