MotoGP: tizenhat év után az első japán pole pozíció

Váratlan (?), de annál jobban megérdemelt rajtelsőséget szerzett Nakagami Takaaki a Teruel Nagydíjon, a japán pilóta szárnyal ezen a hétvégén, élvezi a motorozást, mint egy gyerek. Ezzel egyidőben nehéz mit mondani a vörösök szenvedésére az aragóniai pályán. A pénteki vészjósló jelek és sötét felhők szombatra sem vonultak el a fejük fölül.

MotoGP: nem minden az, aminek látszik – Nakagami nyerte az első napot

Érdekesen és sok szempontból meglepően alakult a MotoGP Terueli Nagydíjának első edzésnapja. Mindenki a Ducatik felzárkózására számított, de mintha csak a múlt pénteket éltük volna újra az aragóniai pályán, sőt még annál is rosszabb. Közben Nakagami Takaaki felszabadultan az élre repítette tavalyi Hondáját.

MotoGP: végre Nakagami helye is biztossá vált 2021-re

Ahogy közeledünk a négy hónaposra sűrített világbajnokság végéhez, úgy kerülnek a helyükre az utolsó mozaikdarabok a 2021-es mezőny kapcsán a MotoGP-ben és úgy fogynak az ülések a kisebb kategóriákban is. Néhány kérdőjel egy ideig még marad, és ki tudja, hogy lesz-e még további váratlan fordulat...

MotoGP: Nakagami szerint hibázott a versenyigazgatóság

A mai Andalúz Nagydíj egyik legijesztőbb momentuma hosszú percekig tartott, Pecco Bagnaia két kört tett meg úgy, hogy füstölt a motorja, és csak a szerencsén múlott, hogy nem ontott magából olajat.

MotoGP: első Moto2-es futamát nyerte Talmácsi excsapattársa

A gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában pályafutása első győzelmét szerezte a csehországi futamon Mika Kallio. Talmácsi Gábor korábbi csapattársa mögött a második helyen az élről induló Nakagami Takaaki végzett, míg a dobogó harmadik fokára a svájci Thomas Lüthi állhatott fel.