MK: iskoláskori példakép – az MTK védője Szabics Imre ellen készül

Mérnöki precizitással készül Nagy Zsombor, az MTK labdarúgója a Mol Fehérvár elleni csütörtöki Magyar Kupa-elődöntőre, ráadásul iskoláskori példaképével, Szabics Imrével is találkozhat.

Hiába vezetett két góllal az örökrangadón a Fradi, a vége iksz

A labdarúgó NB I 23. fordulójának nagy rangadóján a Ferencváros hiába vezetett már két góllal is az MTK otthonában, a kék-fehérek egyenlíteni tudtak. A mérkőzés 2–2-re végződött, a csereként beálló Róbert Mak büntetőjét kivédte a hajrára fordulva a hazai kapus, Milan Mijatovics, a ráadásban pedig Tokmac Nguen elképesztően nagy helyzetet puskázott el.

NB I: az MTK 2025 nyaráig hosszabbított fiatal tehetségével

A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2025 nyaráig meghosszabbítja a 22 éves Nagy Zsombor szerződését. 

NB I: A Fradi ellen túlestem az izgalmon, most már nem ért meglepetés – Nagy Zsombor

Az MTK 3–1-es győzelmet aratott a Budapest Honvéd felett a labdarúgó NB I 2. fordulójában. A mérkőzés után a kék-fehérek 22 éves védőjével, Nagy Zsomborral beszélgetett az NSO Tv, aki a Ferencváros ellen mutatkozott be az élvonalban. 

NB II: korábbi ferencvárosi védő is érkezett az MTK-hoz

Két védővel bővült az NB II-be kieső MTK labdarúgócsapatának kerete: Nagy Zsombor hosszú távú megállapodást, míg Fülöp Noel egyéves szerződést írt alá a kék-fehérekhez – jelentette be hivatalos honlapján a fővárosi klub.