Sportlövészet: Sidi Péter elnöki figyelmeztetésben részesült

Miként a Nemzeti Sport kedden megírta, Nagy György, a Magyar Sportlövők Szövetségének elnöke, Sinka László főtitkár és Győrik Csaba szövetségi kapitány edzőivel együtt meghallgatta a 25 és 50 méteres országos bajnokságon a 3x40 lövéses összetett versenyszám döntőjében szóváltásba keveredő Péni Istvánt (UTE) és Sidi Pétert (KOSE). A vezetők a békéltetést szorgalmazták a két sportoló között, amely azonban nem vezetett eredményre.

A Vasasnál már az NB I-re is készítettek költségvetést

Nagy Miklós és Nagy György decemberben lett a Vasas FC tulajdonosa, előbbi klubigazgatóként a napi működésben is részt vesz, ott van az edzéseken, bejár az öltözőbe. A jövőről elmondta: kimondottan magyar játékosokra, saját nevelésű fiatalokra épülő csapatban gondolkodnak – így teremtenének értéket.

Curling: Nagy György a világszövetség technikai bizottságában

A magyar szövetség honlapja szerint Nagy Györgyöt a WCF főtitkára értesítette személyesen arról, hogy bekerült a testületbe, melynek 2021-ig lesz tagja a mostani felkérés szerint.

Curling vegyespáros-vb: hatodik lett a magyar duó

A Nagy György, Szekeres Ildikó magyar kettős a hatodik helyen végzett a svédországi Östersundban rendezett curling vegyespáros-világbajnokságon.

Curling-vb: negyeddöntős a magyar vegyes páros

A magyar kettős bejutott a negyeddöntőbe a svédországi Östersundban zajló curling vegyespáros-világbajnokságon.

Curling: a mieink vereséggel zárták a csoportkört

A norvégok elleni vereséggel zárta a csoportkört a magyar kettős a svédországi curling vegyespáros-világbajnokságon, amelyen már korábban biztosította a helyét a nyolcaddöntőben.

Curling: harmadszor is győztek a magyarok a vegyespáros-vb-n

Harmadik mérkőzését is megnyerte a magyar kettős a svédországi curling vegyespáros-világbajnokságon Östersundban.

Curling: újabb magyar siker a vegyespáros-vb-n

Második mérkőzését is megnyerte a magyar kettős a svédországi curling vegyespáros-világbajnokságon, Östersundban.

Pjongcsang 2018: világbajnokok oktatták a curlinget

Mi mással is hangolhatna a magyar sportsajtó a február 8-án kezdődő pjongcsangi téli olimpiára, mint egy jó délutáni curlingoktatással, amelyen a világbajnok Kiss Zsolt, Palancsa Dorottya, valamint a vb-ezüstérmes Nagy György, Szekeres Ildikó vegyes páros mutatta meg a fogásokat. Nem mellesleg megnézhettük Kulcsár Krisztián MOB elnök „jeges kitörését” is. 

Sportlövészet: Nagy György maradt az elnök

További négy évre Nagy Györgyöt választotta meg elnöknek a Magyar Sportlövőszövetség (MSSZ) küldöttgyűlése.

Sportlövészet: két Eb-t is hazánkban rendeznek

Nagy Györgyöt, a magyar szövetség (MSSZ) első emberét beválasztották az Európai Sportlövő-szövetség (ESC) elnökségébe a szervezet moszkvai közgyűlésén, amelyen Magyarország két felnőtt kontinensviadal rendezését is elnyerte.  

Curling Eb: kevésen múlt a bravúr, kikaptunk a németektől

A magyar férfi curlingválogatott eddigi hat lejátszott mérkőzéséből hatszor szenvedett vereséget a svédországi Európa-bajnokság rendkívül erős mezőnyében. Ezúttal 6–5-re kaptunk ki Németországtól.

Sportlövészet: tizenhárom év után váltás a szövetség élén

Nagy Györgyöt választották meg a Magyar Sportlövőszövetség elnökének a szervezet hétfői tisztújító közgyűlésén.

Vegyes curling-vb: magyar győzelem a második mérkőzésen

Az észtektől elszenvedett szombati vereség után javított a Szekeres Ildikó, Nagy György duó a finnországi Vierumäkiben zajló vegyes curling-világbajnokságon.