NB II: Nehéz időszak van mögöttem – fél év után állhatott újra a kapuba Kovácsik Ádám

Döntetlennel zárult a labdarúgó NB II első tavaszi fordulójának hétfő esti záró mérkőzése Szegeden, ahol az ETO FC Győr már magáénak érezhette a három pontot, de a hazaiak a hajrában egyenlítettek (1–1). A találkozó után a győriek kapusával, Kovácsik Ádámmal beszélgetett az NSO Tv stábja, aki fél év után állhatott újra a kapuba.

NB II: Szeretnék tavasszal feljutni a Szegeddel az NB I-be – Prosser

Döntetlennel zárult a labdarúgó NB II első tavaszi fordulójának hétfő esti záró mérkőzése Szegeden, ahol az ETO FC Győr már magáénak érezhette a három pontot, de a hazaiak a hajrában egyenlítettek (1–1). A találkozó után az NSO Tv stábja Prosser Dániellel beszélgetett, aki a dániai légióskodás, majd fél év pihenő után lépett pályára csereként, és az egyenlítő gólt megelőző szabadrúgást kiharcolta.

NB II: Látom már a pályafutásom végét – Priskin Tamás

Priskin Tamás 36 éves, már látja is a pályafutása végét, ami nagyban függ a tavaszi szezonjától. A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr saját nevelésű csatára reméli, idén elkerülik a sérülések, és így még gólokkal lehet csapata hasznára. A klub két csatárt is igazolt a télen, de a rutinos támadó nem félti a helyét: megküzd érte, ahogy tette eddig is minden évben. Az NSO Tv interjúja a 63-szoros válogatott játékossal.

Újpest: Jó időben gyújtották a szurkolók a tüzeket, kellett is nekünk – Csoboth

A labdarúgó NB I 17. fordulójában az Újpest az első félidőben hátrányba került a Budapest Honvéd ellen, de a másodikban magához ragadta a kezdeményezést, fordított, és megnyerte a kiesés elkerülése szempontjából roppant fontos találkozót. A mérkőzés után a mindent eldöntő büntetőt kiharcoló Csoboth Kevinnel beszélgetett az NSO Tv stábja.

NB I: Akkor is jól ment – a Fradi ellen mindig parádézik a Vasas újonc kapusa

A labdarúgó NB I 17. fordulójában a listavezető Ferencváros nem bírt a sereghajtó Vasassal (0–0). A találkozó után az angyalföldiek remek napot kifogó újonc kapusával, Uram Jánossal beszélgetett az NSO Tv stábja, aki egyébként egyszer lila-fehér színekben már kibabrált a Fradival…

NB II: A megvalósult dél-amerikai álom – gólokkal jutna az NB I-be a Győr paraguayi légiósa

A labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr néhány héttel ezelőtt szerződtette a korábbi paraguayi utánpótlás-válogatott támadót, Nicolás Morínigót, akinek magyar felmenői is vannak. A csatár az NSO Tv-nek mesélt arról, mennyire boldog, hogy megismerheti dédnagyszülei szülőhazáját, hogy mennyire más kultúrába csöppent itt bele, de meghatározta győri céljait, élményeit, mesélt a paraguayi ligáról, és azt is megmondta, milyen szavakat ismer már magyarul.

NB II: „Jövőre kész lehet a csapat ahhoz, hogy az NB I-et célba vegyük”

A labdarúgó NB II tavaszi rajtja előtt a bajnokság 10. helyén álló ETO FC Győr sajtótájékoztatót tartott, amelyen Világi Oszkár tulajdonos mellett Tóth Miklós ügyvezető, Tímár Krisztián vezetőedző és Priskin Tamás, a csapat támadója mellett a klub új igazolásai (Nicolás Morínigo, Szendrei Ákos, Csontos Dominik, Keresztes Krisztián) vettek részt. Világi Oszkár szerint a csapat jövőre kész lehet ahhoz, hogy az NB I-et célba vegye, azonban a tulajdonos fájlalja, hogy a szurkolók egyelőre nem állnak igazán a gárda mellett.

NB I: Rémálmaimban jön majd elő, hogy ilyen gólt kaptunk a Fraditól – Huszti András

A labdarúgó NB I 2. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Ferencváros 2–1-re legyőzte idegenben a Zalaegerszeget. A találkozó után a ZTE FC gólszerzőjével, Huszti Andrással beszélgetett az NSO Tv stábja.

Kosár: Megmutattuk, kik vagyunk valójában – Aho Nina a DVTK Sopron elleni sikere után

A női kosárlabda Euroliga 10. fordulójában újabb lenyűgöző fordítást mutatott be Völgyi Péter csapata, a DVTK. A tavalyi Magyar Kupa-döntő után az elitsorozat csoportkörében is hosszabbításban bánt el a címvédő Sopron Baskettel. A találkozó után a miskolciak játékosával, Aho Ninával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Videó: óriási ünneplés Miskolcon a Sopron elleni Euroliga-siker után

A női kosárlabda Euroliga 10. fordulójában újabb lenyűgöző fordítást mutatott be Völgyi Péter csapata, a DVTK. A tavalyi Magyar Kupa-döntő után az elitsorozat csoportkörében is hosszabbításban bánt el a címvédő Sopron Baskettel. A találkozó után természetesen a szurkolók és a játékosok együtt ünnepelték a bravúrt: nézze meg videón!

Kosár: „A szurkolók kitartottak, nekünk is ki kellett” – így győzte le a DVTK a Sopront

A női kosárlabda Euroliga 10. fordulójában újabb lenyűgöző fordítást mutatott be Völgyi Péter csapata, a DVTK. A tavalyi Magyar Kupa-döntő után az elitsorozat csoportkörében is hosszabbításban bánt el a címvédő Sopron Baskettel. A drámai mérkőzés után az NSO Tv kamerája előtt értékeltek a vezetőedzők.


Kézilabda Eb: Tudta-e?