NFL: Kansas City Chiefs–Cincinnati Bengals – élőben az NSO-n!

Mint ismert, a Philadelphia Eagles 31–7-re legyőzte a San Francisco 49erst az NFC-döntőben, így már csak az a kérdés, hogy az Amerikai főcsoportból a Kansas City Chiefs vagy a Cincinnati Bengals lesz a Sasok ellenfele az LVII. Super Bowlban. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!

NFL: a Philadelphia Eagles jutott elsőként Super Bowlba

A Philadelphia Eagles egy elképesztően furcsa, hihetetlen jelenetekkel dúsított mérkőzésen 31–7 legyőzte a San Francisco 49erst az NFL Nemzeti főcsoportjának döntőjében vasárnap, így bejutott a két hét múlva esedékes Super Bowlba, ahol a Kansas City Chiefs vagy a Cincinnati Bengals lesz az ellenfele.  

Ennyi irányító-sérülést már nem bírt el a 49ers, az Eagles jutott Super Bowlba

A Philadelphia Eagles egy elképesztően furcsa, hihetetlen jelenetekkel dúsított mérkőzésen 31–7 legyőzte a San Francisco 49erst az NFL Nemzeti főcsoportjának döntőjében vasárnap, így bejutott a két hét múlva esedékes Super Bowlba, ahol a Kansas City Chiefs vagy a Cincinnati Bengals lesz az ellenfele.  

NFL: bosszúszomjas Mahomes; Mr. Irrelevant elszomorítaná Philadelphiát

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának főcsoportdöntőiben Kansas City Chiefs–Cincinnati Bengals és Philadelphia Eagles–San Francisco 49ers mérkőzést rendeznek. Vajon Patrick Mahomes végre legyőzi Joe Burrow-t? Továbbtart Brock Purdy mesebeli története vagy Jalen Hurtsék örülhetnek majd?

NFL: megvan a Carolina Panthers új vezetőedzője

A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Carolina Panthers az Indianapolis Colts volt trénerét, Frank Reichot nevezte ki vezetőedzőnek.

NFL: egyetemi bajnokságból az NFC-döntőig – ismét találkozik a két fiatal sztárirányító

Vasárnap rendezik meg a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) elődöntőit, ahol az NFC győzelemért a San Francisco 49ers és a Philadelphia Eagles mérkőzik meg. A csapatokat két rendkívül fiatal játékos, Jalen Hurts és Brock Purdy irányítja, akik az egyetemi ligában végletekig izgalmas mérkőzésen találkoztak már egymással.

NFL: a Green Bay Packers elcserélheti Aaron Rodgerst – sajtóhír

Amerikai sajtóhírek szerint az NFL-ben szereplő Green Bay Packers elcserélheti a 39 éves irányítót, Aaron Rodgerst.

NFL: Tom Brady továbbra sem döntött a jövőjéről

Továbbra sem döntött a jövőjéről Tom Brady, minden idők legsikeresebb amerikaifutballistája, akinek lejárt a szerződése a Tampa Bay Buccaneersszel, miután a gárda az NFL rájátszásának első fordulójában búcsúzott.

NFL: Hamlint óriási ovációval köszöntötték a stadionban – videó

Visszatért az öltözőbe, a stadionban pedig óriási ovációval fogadták Damar Hamlint, a Buffallo Bills amerikaifutballistáját a Cincinnati Bengals elleni főcsoport-elődöntőn azután, hogy a két csapat január eleji alapszakasz-mérkőzésén, a kilencedik percben megállt a szíve, s kórházba szállították, a mérkőzés pedig félbeszakadt.

NFL: igazi védelmi csatát láthattunk, a 49ers legyőzte a Cowboyst

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának főcsoport-elődöntőjében a San Francisco 49ers 19–12-re legyőzte a Dallas Cowboyst.

NFL: meglepetés! A Bengals kiejtette idegenben a Billst

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának főcsoport-elődöntőjében a Cincinnati Bengals 27–10-re kiütötte a Buffalo Billst.

NFL: Mahomes ráijesztett a Chiefsre, de főcsoportdöntőbe jutott a Kansas City

Esélyeshez méltóan az AFC és az NFC első kiemeltje is bejutott a főcsoportdöntőbe a profi amerikaifutball-ligában (NFL). A Kansas City Chiefsre alaposan ráijesztett irányítója, az első félidőben kisebb bokasérülést szenvedő Patrick Mahomes, de végül tudta folytatni a játékot, a Főnökök pedig 27–20-ra legyőzték a Jacksonville Jaguarst. Az NFC első kiemeltje, a Philadelphia Eagles nem kegyelmezett a New York Giantsnek, hiszen már az első félidőben 28–0-ra elhúzott és végül tükörsimán nyert 38–7-re.

NFL: a Cowboys visszavágna a 49ersnek; Burrow nem fél a Billstől

Jön a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának a főcsoport-elődöntője. A Dallas Cowboys visszavágna a San Francisco 49ersnek, a Jacksonville Jaguars pedig idegenben szomorítaná el a Kansas City Chiefs szurkolóit. A New York Giants immár harmadszor néz farkasszemet a Philadelphia Eaglesszel, Joe Burrow nem tartja esélyesebbnek a Buffalo Billst.

NFL: Snoop Dogg és Pete Davidson is csapatot kapott a Pro Bowlon

Nem akármilyen csapatok játszanak idén a Pro Bowlon. Az AFC-t Snoop Dogg és Peyton Manning irányítja, az ellenfél NFC játéka pedig Pete Davidson és Eli Manning kezében lesz.

NFL: a Chiefs, a Patriots és a Bills is Európában lép pályára 2023-ban

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) bejelentette, hogy mely csapatok játszanak mérkőzéseket az Egyesült Államokon kívül a 2023-as idényben.

NFL: Bradyék kiestek, Prescott továbbjuttatta a Cowboyst

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának wild card körében a Dallas Cowboys 31–14-re legyőzte a Tampa Bay Buccaneerst és utolsóként bejutott a Főcsoport-elődöntőbe.

NFL: dráma! A Bengals védője 98 yardos TD-vel ütötte ki a Ravenst

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának wild card körében a New York Giants 31–24-re legyőzte a Minnesota Vikingst idegenben, míg a Cincinnati Bengals 24–17-re megverte a Baltimore Ravenst hazai pályán.

NFL: 17 pontos hátrányból állt fel a Dolphins, de így sem tudott csodát tenni

A Buffalo Bills a vártnál jóval nehezebben, 34–31-re győzte le a Miami Dolphinst az NFL rájátszásának első körében, vasárnap, így bejutott a Főcsoport-elődöntőbe. 

NFL: 27 pontos hátrányból fordított a Jacksonville

A San Francisco 49ers és a Jacksonville Jaguars is bejutott a rájátszás második fordulójába a profi amerikaifutball-ligában (NFL).

NFL: Brady egy győzelemmel beérheti a Steelerst és a Packerst – indul a rájátszás!

Hétfő hajnalban véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 2022–2023-as idényének alapszakasza, szombat este pedig indul a rájátszás. Tom Brady már nem játékos-, hanem franchiserekordokat szeretne megdönteni, Aaron Rodgers pedig csúnyán felsült a Detroit Lions ellen. Andy Reid Bill Belichicket üldözi.


Kézilabda Eb: Tudta-e?