NFL: Snoop Dogg és Pete Davidson is csapatot kapott a Pro Bowlon

Nem akármilyen csapatok játszanak idén a Pro Bowlon. Az AFC-t Snoop Dogg és Peyton Manning irányítja, az ellenfél NFC játéka pedig Pete Davidson és Eli Manning kezében lesz.

NFL: rengeteg pont, nagyon kevés amerikai futball – ez volt az idei Pro Bowl

A tengerentúli prof amerikaifutball-liga (NFL) idény végi gálamérkőzésén rengeteg pont, viszont nagyon kevés szerelés született: az AFC 41–35-re legyőzte az NFC-t.

Pro Bowl: az NFL krémje is Kobe Bryantre emlékezett – videó

Az Amerikai Főcsoport (AFC) csapata nyerte meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) All Star-gálájának számító Pro Bowlt Orlandóban. Természetesen a futások, elkapások mellett itt is a helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant volt a középpontban.

NFL: sima győzelemmel a Super Bowlban az Atlanta Falcons

Az NFL első főcsoportdöntőjén a Green Bay Packers sima, 44–21-es vereséget szenvedett az Atlanta Falcons otthonában, a Georgia Dome-ban rendezett utolsó NFL-mérkőzésen – így az Atlanta utazhat Houstonba a Super Bowlra.

Videó: a pénzfeldobást 12-en nézték, nem hittek a szemüknek

Érdekes jelenet játszódott le az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett Arizona Cardinals–Green Bay Packers főcsoport-elődöntőjében.

NFL: Irány a Vadnyugat!

Holtszezon összefoglaló és draft kitekintő – NFC West Nyugatra véve az utunkat ebben a részben a „legtökösebb” csoport holtszezonjába pillantunk...

NFL: Keletről jön a fény..?

Holtszezon összefoglaló és draft kitekintő – NFC East Sorozatunk ötödik részében napkeletre látogatunk, és azt fürkésszük, hogy a Nemzeti...

Elütötte már a harang a delet..?

Holtszezon összefoglaló és draft kitekintő – NFC South Innét már csak fölfelé van, mondhatnánk a Nemzeti Főcsoport déli divíziójának négyeséről...

Előttem van Észak...

Holtszezon összefoglaló és draft kitekintő – NFC North A mai nappal megkezdjük a holtszezon értékelők sorát, amiben kitekintünk az április...

Miért éppen Vadnyugat!?

NFC Nyugat szezonértékelő A Nemzeti Főcsoport nyugati csoportja 2014-ben sem okozott csalódást. Folytatódott az elmúlt évek talán legnagyobb...

NFC Kelet szezonértékelő – „És a kör bezárult…”

A Dallas Cowboys csoportgyőzelmével bezárult a kör a Nemzeti Főcsoport Keleti csoportjában. Ezzel ugyanis az elmúlt négy évben mind a négy csapat...

Összefoglaló, NFL 2014 Championship Games

Egy sima, egy fordított. A régmúltat idéző kötési technika, Oláh Ibolya első szólóalbumának címe és az NFL 2014-es szezon két konferenciadöntőjének...

Beharangozó, NFL 2014 Championship Games

Hát, eljutottunk eddig is: vasárnap este az Amerikai Főcsoport (AFC) és a Nemzeti Főcsoport (NFC) két-két riválisa száll harcba, hogy megszerezze...

NFL: visszakerülhet az Amerikai főcsoportba a bajnok Seattle?

Szerdán rendezték meg az idei őszi tulajdonosi találkozót, amelyen az NFL csapatok tulajdonosai vettek részt. Szóba került Roger Goodell NFL komisszár jövője, de egy új, Los Angeles-i csapat is megalakulhat a jövőben.

Tíz év után címvédés az NFL-ben? Mindenki a Seahawks ellen

Magyar idő szerint péntek hajnalra virradóra kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonja. Ennek apropóján megkezdjük szezonbeharangozó sorozatunkat, amelyben első lépésként a Nemzeti főcsoport (NFC) csapataival foglalkozunk.

Az NFC nyert a Pro Bowlon - talán ez volt az utolsó

Az NFC 62–35-re legyőzte az AFC csapatát az NFL All Star-mérkőzésén, a Pro Bowlon, amely lehet, hogy egy darabig az utolsó mérkőzés volt az észak-amerikai futball-ligában. A legértékesebb játékosnak járó díjak Kyle Rudolph, a Minnesota tight endje kapta meg, miután öt elkapásból 122 yardot és egy touchdownt jegyzett.

NFL: az NFC elsöprő győzelmét hozta a Pro Bowl

Az NFC 62–35-re legyőzte az AFC csapatát az NFL All Star-mérkőzésén, a Pro Bowlon, amely lehet, hogy egy darabig az utolsó mérkőzés volt az észak-amerikai futball-ligában. A legértékesebb játékosnak járó díjak Kyle Rudolph, a Minnesota tight endje kapta meg, miután öt elkapásból 122 yardot és egy touchdownt jegyzett.

A történelem ismétli önmagát: Pats–Ravens az AFC-döntőben

A profi amerikaifutball-liga (NFL) Nemzeti Főcsoportjának elődöntőjében a hazai pályán játszó Atlanta Falcons már 20–0-ra és 27–7-re vezetett a Seattle Seahawks ellen, hogy aztán az utolsó negyedben összeomoljon, és 28–27-es hátrányba kerüljön. Az Atlantának minimális ideje maradt a fordításra, de Matt Bryant egy 49 yardos mezőnygóllal megszerezte a győzelmet (30–28) a hazaiaknak az őrületes végjátékban. A Falcons irányítója, Matt Ryan először örülhetett playoffbeli győzelemnek.  Az Amerikai Főcsoportban a New England Patriots hazai pályán 41–28-ra legyőzte a Houston Texanst. A győzelem ugyanakkor áldozatot is követelt, Rob Gronkowski ismét eltörte a karját, ebben a szezonban már nem játszhat.

Hullottak az elit irányítók: Manningék és Rodgersék is búcsúztak

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának konferencia-elődöntőjében a Baltimore Ravens egy egészen hihetetlen mérkőzésen, kétszeri hosszabbításban 38–35-re legyőzte idegenben a Denver Broncost, a San Francisco 49ers pedig a parádésan játszó Colin Kaepernick (263 passzolt, 181 futott yard, 2-2 TD-vel), Frank Gore (119 futott yard, 1 TD), Michael Crabtree (119 elkapott yard, 2 TD) hármas vezérletével 45–31-re kiütötte a Green Bay Packerst.

A Bengals átka nem tört meg, a Packers revánsot vett

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának első fordulójában az Amerikai és a Nemzeti főcsoport harmadik helyén rangsorolt csapata, az AFC Southt megnyerő Houston Texans és az NFC Northban első helyen végző Green Bay Packers is nyert, előbbi a Cincinnati Bengalst, utóbbi a Minnesota Vikingst fektette két vállra. Előbbi összecsapásnál megismétlődött a két nap híján egy évvel korábbi párharc, annál azért most szorosabb meccsen nyert a Texans, utóbbinál pedig Aaron Rodgersék visszavágtak hat nappal ezelőtti vereségükért.


Kézilabda Eb: Tudta-e?