NB III: Bolival a soraiban is kikapott az FTC II; a Békéscsaba II eggyel nyert

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 9. fordulójában a Kazincbarcika aratta a legnagyobb különbségű győzelmet, 7–0-ra kiütötte a Hidasnémetit. A Közép-csoportban a Vác hazai pályán négyet kapott a Szekszárdtól, míg a Ferencváros második csapata 3–0 kikapott a Dunaújvárostól úgy, hogy az első csapatból száműzött Franck Boli végig a pályán volt. A Nyugati csoportban a BVSC-Zugló 3–0-ra legyőzte a Balatonfüredet.

NB III: elhalasztották a Veszprém–ETO Akadémia meccset

Az ETO Akadémia kérésére elhalasztották a Nyugati csoport 9. fordulójában kisorsolt VLS Veszprém–ETO Akadémia találkozót. A pótlásra november 3-án kerül sor – számolt be róla a veszprémiek honlapja.

NB III: már nem Makrai László a Dabas-Gyón edzője

Távozott a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Dabas-Gyón FC kispadjáról Makrai László vezetőedző – tudta meg a Nemzeti Sport.

NB III: Kisvárdán is megőrizte hibátlan mérlegét a BKV Előre

A BKV Előre a Kisvárda II vendégeként is megőrizte százszázalékos mérlegét a labdarúgó NB III Keleti csoportjában. A 9. forduló egyetlen szombati mérkőzésén a bajnoki éllovas Mile Zsombor és Egressy Máté góljával győzött.

NB III: kikapott az FTC második csapata Cegléden

A labdarúgó NB III 8. fordulójában a Cegléd hazai pályán 2–1-re legyőzte a Ferencváros második csapatát. A Fradiban végigjátszotta a mérkőzést az első csapattól „száműzött” Franck Boli, de ő sem tudott segíteni Borbély Balázs vezetőedzőnek.

NB III: játékosai imádják ifj. Albert Flóriánt – érkezése óta 7/7

Az előző idényben majdnem kiesett a labdarúgó NB III-ból a BKV Előre, ám ifj. Albert Flórián 2021. júliusi kinevezése óta szárnyal a klub – hétből hét meccset nyerve vezeti a harmadosztály Keleti csoportjának tabelláját.

NB III: nem használhatja a városi stadiont az Eger

Szerződésszegés miatt megtiltották az Eger SE NB III-as és megyei I. osztályú labdarúgócsapatainak, hogy a két együttes számára edzéseket tartsanak és mérkőzéseket rendezzenek az önkormányzati sportlétesítményekben – számolt be róla a heol.hu.

NB III: a Balassagyarmat örülhetett a bepótolt meccs végén

Mint ismert, az NB III Közép-csoportjának 1. fordulójában a viharos időjárás miatt a játékvezető az 58. percben, 0–0-s állásnál előbb félbeszakította, majd lefújta a Balassagyarmat–Vác FC találkozót, amelyet szerdán pótoltak, s ifj. Nyilas Elek 11. percben szerzett szabadrúgásgóljával a gyarmatiak nyertek meg 1–0-ra.

NB III: élre állt a Makó; a BKV rangadót nyert, győzött a Fradi is

A labdarúgó NB III aktuális fordulójában a Közép-csoportban a Makó szoros meccsen 3–2-re legyőzte a Rákosmentét. Ugyanakkor értékes győzelem volt, mert ezzel a sikerrel a Makó átvette a vezetést a tabellán, miután a Dunaújváros csak 1–1-es döntetlent játszott idegenben a Dabassal. Az FTC II 3–0-ra nyert a Mohács ellen.

NB III: Mátyus János lett a Sopron vezetőedzője

Mátyus János veszi át a labdarúgó NB III-ban szereplő SC Sopron irányítását – számolt be róla a Győr-Moson-Sopron megyei klub a hivatalos oldalán.

Magyar Kupa: elkészült a 3. forduló pontos menetrendje

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a 2021–2022-es Mol Magyar Kupa 3. fordulójának pontos menetrendjét. Ebben a körben 32 mérkőzést játszanak le a csapatok és már csatlakoznak az NB I-es, illetve NB II-es együttesek is. A találkozókra szeptember 18-án, szombaton és 19-én, vasárnap kerül sor egymeccses párharcok keretében, a tét a legjobb 32 közé jutás.

NB III: Busai termeli a gólokat; Debreceni hármat vágott

Öt forduló, öt győzelem, hét gól – ezt mutatja a BKV Előre gólgyárosának, Busai Attilának a mérlege a labdarúgó NB III mostani idényében. A közlekedésiek szerdán hazai pályán a korábbi négy fordulóban is a kapuba találó Busai góljával 1–0-ra verték meg a Putnokot, és továbbra is százszázalékos mérleggel vezetik a Keleti csoport tabelláját. A Közép-csoport élén álló Dunaújváros 3–0-ra nyert vendége, a Cegléd ellen, és győzött a Nyugati csoport három éllovasa, a Mosonmagyaróvár, a Veszprém és a BVSC is.

NB III: a 93. percben szerzett gól döntött a Honvéd II javára

A Honvéd második csapata 2–1-re legyőzte az MTK II-t a labdarúgó NB III Közép-csoportjának szerdai mérkőzésén.

MK: elkészült a 2. forduló pontos menetrendje

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a 2021–2022-es Mol Magyar Kupa 2. fordulós menetrendjét. Ebben a körben 32 mérkőzést játszanak le az NB III-as és megyei osztályú csapatok. A mérkőzésekre augusztus 27-én, 28-án, és 29-én kerül sor egymeccses párharcok keretében. Az NB I-es és az NB II-es csapatok csak a következő körben, szeptemberben csatlakoznak.

NB III: az Újpest II nyerte a „lila derbit”; a Fradi II ikszelt

Vasárnap rendezték a labdarúgó NB III 2021–2022-es idényének 4. fordulóját, mind a három csoportban. Az Újpest II 2–1-re legyőzte a Békéscsaba II-t idegenben, a Ferencváros II 1–1-es döntetlent játszott a Szekszárddal, míg a BKV Eelőre négy meccs után továbbra is hibátlan és vezeti a Keleti csoportot.  

NB III: kapott gól nélkül maradt továbbra is hibátlan a DEAC

A Hidasnémetinek hintett hetest a DEAC, így továbbra is kapott gól nélkül és hibátlan teljesítménnyel áll az NB III Keleti csoportjának az élén. A Nyugati csoport hibátlan éllovasa a Veszprém, amely a Puskás Akadémiát győzte le 2–1-re, míg a Közép-csoportot százszázalékosan vezető Monor a Vácot verte meg 4–1-re.

NB III, KELETI CSOPORT, 2021–2022

A labdarúgó NB III 2021-2022-es idényének őszi szezonja augusztus 1-jétől december 5-ig, a tavaszi szezon február 13-tól május 29-ig tart. A csoportok győztese feljut az NB II-be, a 18., 19. és 20. helyezettek, illetve a három csoport legrosszabb 17.-je kiesik a megyei bajnokságokba, illetve  BLSZ I. osztályába.

NB III, KÖZÉP-CSOPORT, 2021–2022

A labdarúgó NB III 2021-2022-es idényének őszi szezonja augusztus 1-jétől december 5-ig, a tavaszi szezon február 13-tól május 29-ig tart. A csoportok győztese feljut az NB II-be, a 18., 19. és 20. helyezettek, illetve a három csoport legrosszabb 17.-je kiesik a megyei bajnokságokba, illetve  BLSZ I. osztályába.

NB III, NYUGATI CSOPORT, 2021–2022

A labdarúgó NB III 2021-2022-es idényének őszi szezonja augusztus 1-jétől december 5-ig, a tavaszi szezon február 13-tól május 29-ig tart. A csoportok győztese feljut az NB II-be, a 18., 19. és 20. helyezettek, illetve a három csoport legrosszabb 17.-je kiesik a megyei bajnokságokba, illetve  BLSZ I. osztályába.

MK: a Tatabánya tizenegy, a Sopron kilenc góllal nyert

Vasárnap rendezték a 2021–2022-es Mol Magyar Kupa 1. fordulójának második játéknapját, miután szombaton már lement az első turnus. Íme, az eredmények!