Menetelő Loki, remeklő Pécs, felzárkózó Vasas – NB II-es értékelés

Véget ért a labdarúgó NB II 2020–2021-es kiírásának őszi szezonja, sőt már két, tavaszról előrehozott fordulót is lejátszottak a csapatok. A Nemzeti Sport Online szokás szerint értékeli az őszt; a várakozásoknak megfelelően vezeti a bajnokságot a Loki, s többen pozitív meglepetést szereztek szereplésükkel, mégpedig a feljutó helyen álló PMFC, illetve a Budaörs. A rosszul rajtoló Vasas Schindler Szabolcs irányításával „megérkezett" a dobogósok mögé, így reális esélye van a feljutásra. Az újoncok közül a kiváló Pécs mellett elfogadhatóan teljesített a Szentlőrinc, míg a DEAC helyzete már-már reménytelen.

Menetelő MTK, a Budafok is vállalná az NB I-et – NB II-es értékelés

Véget ért a labdarúgó NB II 2019–2020-as kiírásának őszi szezonja, sőt már két, tavaszról előrehozott fordulót is lejátszottak a csapatok. A Nemzeti Sport Online szokás szerint értékeli az őszt; a várakozásoknak megfelelően vezeti a bajnokságot az MTK, s többen pozitív meglepetést okoztak szereplésükkel, mégpedig a feljutó helyen álló Budafok, illetve a dobogó közelében álló Csákvár és Siófok. A Vasas és a Haladás ellenben abszolút várakozáson alul szerepelt, előbbinek szinte semmi esélye sem maradt a feljutásra, míg utóbbi kieső helyen telel. Az újoncok közül a legjobban a Szeged-Csanád GA teljesített, de az Ajka és a Tiszakécske sincs kieső helyen. A licencétől első- és másodfokon is megfosztott Balmazújvárost augusztus végén jogerősen is kizárták, így azóta 19 együttessel zajlik a bajnokság, és csak két kieső lesz az idény végén.

Megállíthatatlan Gyirmót, meglepetést okozó újonc – NB II-es értékelés

Véget ért a labdarúgó NB II 2015–2016-os kiírásának őszi szezonja. A Nemzeti Sport Online szokás szerint értékeli a félidényt: a várakozásoknak megfelelően magabiztosan vezeti a bajnokságot a Gyirmót FC Győr, míg jó hajrájának köszönhetően a sok meccsét idegenben játszó ZTE küzdötte fel magát a szintén feljutást jelentő második helyre. A Mezőkövesd várakozáson alul szerepelt, de nem reménytelen a helyzete az NB I-be való jutás tekintetében. Az újoncok közül remekelt a Budaörs és a Kisvárda, előbbi a harmadik, utóbbi a hatodik helyen áll, míg a Vác annak is örülhet, hogy az idény végére nem szakadt le teljesen a többiektől.