DVTK: kétméteres támadót igazoltak a Kisvárdától

A DVTK játékosaként folytatja pályafutását Horváth Zoltán. A csaknem kétméteres támadó a Kisvárdától érkezik Kondás Elemér együtteséhez – adta hírül a DVTK honlapja.

NB II: két játékost szerződtetett Iváncsáról a Siófok

Varga Bence és Tóth Zoltán személyében két új játékost igazolt a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok Iváncsáról – számolt be róla a Balaton-parti klub honlapja.

NB II: Fradi-nevelésű kapus a Budafok következő új szerzeménye

Oroszi István személyében 20 éves, korosztályos Európa-bajnokságot is megjárt kapust szerződtetett a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafok – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: a Vasastól kapott kölcsön középpályást a Szeged

Kovács Milán a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasastól a Szeged-Csanád GA együtteséhez került kölcsönbe – számolt be róla az angyalföldi klub honlapja.

NB II: két év után visszatért a középpályás Budaörsre

Lengyel Béla két év után után visszatért a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsi SC-hez – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Romániából igazolt támadót a Nyíregyháza

Fiatal csatárral állapodott meg a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus, Andrei Banyoi a román második ligás AFC Farul Constantától érkezett a szabolcsiakhoz – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: végleg a Siófoké lett a fiatal Honvéd-szélső

Az NB II-ben szereplő BFC Siófok és az élvonalbeli Budapest Honvéd megállapodott arról, hogy a tavasszal a kispestiek kölcsönjátékosaként Siófokon futballozó Cipf Dominik végleg a Balaton-partiak labdarúgója lesz – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: több fiatal játékos távozott a Nyíregyházától

Öt fiatal játékos távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyházától: Motkó Benjámin után Kovács Norbert is az NB III-as Tállyában futballozik kölcsönben a következő idényben, míg Starosta Dávid, Kecskeméti Péter és Trencsényi Bence végleg elhagyta a klubot – számolt be róla a szabolcsiak honlapja.

NB II-es felkészülés: négy gólt szerzett a DVTK, hatot a Kecskemét

Több másodosztályú labdarúgócsapat játszott felkészülési mérkőzést szerdán. A DVTK fölényesen győzte le a Békéscsabát, míg a Kecskemét hat gólt szerezve verte meg szlovén ellenfelét. A Pécs – két új játékossal, Bukrán Erikkel és Svedjuk Alexszel a soraiban – három góllal múlta felül a Szegedet.

NB II: Dorog után Budafokon bizonyíthat Zuigeber Ákos

A labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2021–2022-es idényre kölcsönvette az élvonalbeli MTK Budapest támadóját, Zuigeber Ákost.

NB II: Paksról vett kölcsön középpályást a Budaörs

A labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsben folytatja pályafutását Bognár Dávid. A 23 éves középpályás Paksról kölcsönbe érkezett a klubhoz – számolt be róla a Pest megyeiek honlapja.

NB II, ÁTIGAZOLÁSOK, 2021 NYÁR

Az átigazolási időszak hivatalosan június 15-én kezdődött a labdarúgó NB II-ben is (s augusztus 31-ig tart), a játékosmozgások már bőven zajlanak. Kövesse nyomon folyamatosan frissülő körképünkben a keretek változásait egész nyáron!

NB II: rutinos védő és középpályás érkezett a Szegedhez

Vári Barnabás és Farkas Aurél a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád GA együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: a Soroksárról távozó támadó Ajkán kötött ki

Korábban beszámoltunk róla, hogy Orosz Márk négy év után távozott a Soroksár NB II-es labdarúgócsapatától, mostanra pedig az is eldőlt, hogy a 31 éves támadó a szintén másodosztályú FC Ajkában folytatja pályafutását.

NB II: fiatal támadó a Budaörs első nyári érkezője

Bejelentette első igazolását a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsi SC, Winkler András személyében 20 éves támadó érkezett az együtteshez.

NB II: a Fradiból igazolt fiatal támadót a Nyíregyháza

Folytatódik a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus keretének kialakítása, a klub mindenben megállapodott Pócsik Botonddal, Sigér Ákossal és Nemes Milánnal is, miközben Farkas Aurél távozott – számolt be róla a szabolcsiak honlapja.

NB II: három játékos távozik a Nyíregyházától

Újabb három játékos távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacustól, Végső Előd mellett Szinanovics Sinan és Svedjuk Alex is elhagyja a klubot – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Budafokról érkezett a Haladás első nyári szerzeménye

Romic Danijel személyében megvan a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás első nyári igazolása – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Szedlár végleg távozik a Vasastól, Dorogon folytatja

Kilyen Szabolcs és Ivan Rados után Szedlár Zoltán is végleg távozik a Vasas NB II-es labdarúgócsapatától, míg Ujvárosi Ádám továbbra is Szentlőrincen szerepel kölcsönben – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: négy év után távozik a szurkolók kedvence Soroksárról

Négy év után távozik a Soroksár NB II-es labdarúgócsapatától Orosz Márk – számolt be róla a klub honlapja.