NB II: a DVTK profi szerződést kötött a 19 éves középpályással

A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján bejelentette, Zsemlye Balázs profi szerződést írt alá a miskolci klubbal.

NB II: hosszabbított szudáni válogatottjával a Nyíregyháza

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus három évvel meghosszabbította Hamed Yasin szerződését. A szudáni válogatott támadó tavaly igazolt a szabolcsiakhoz – írja a klub közleménye.

NB II: korosztályos válogatott érkezett az Ajkához

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas FC korosztályos válogatott játékosa, Murka Benedek kölcsönbe érkezik a szintén másodosztályú FC Ajkához – jelentette be hivatalos oldalán mindkét klub.

NB II: ismerős érkezők, három új igazolás Szolnokon

Szabó Alex a Budapest Honvédtől, Gohér Gergő az NB III-as Gyöngyöstől, Tóth László pedig Kazincbarcikáról igazolt a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV-hoz – számolt be róla a szoljon.hu.

NB II: szerb-magyar támadót tesztel a DVTK

Hivatalos oldalán jelentette be a DVTK, hogy a héten próbajátékon vesz részt a klubnál a 18 esztendős szerb-magyar kettős állampolgárságú Dimitrije Antics.

NB II: a Haladástól igazolt középpályást a Szentlőrinc

Hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a Szentlőrinc, hogy szerződtette a Szombathelyi Haladás középpályását, Jancsó Andrást.

NB II: kölcsönvette az FTC fiatal középpályását a Kecskemét

Hivatalos oldalán jelentette be a labdarúgó NB II-ben szereplő Kecskeméti TE, hogy kölcsönvette a Ferencváros 18 éves tehetségét, Katona Bálintot.

NB II: magánbefektető érkezik, átalakul a tulajdonosi háttér a PMFC-nél

A pécsi önkormányzat cége, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. augusztus 1-jétől a városnak, illetve a magántulajdonban lévő S-Gast Kft.-nek értékesíti a PMFC labdarúgóklubot működtető gazdasági társaság tulajdonrészének túlnyomó részét – írja a bama.hu

NB II: a Diósgyőr új támogatót jelentett be

A Hell Energy lett a Diósgyőri VTK támogatója – jelentette be a borsodi klub a hivatalos honlapján.

NB II: a Fehérvártól igazolt fiatal középpályást a PMFC

Hivatalos oldalán jelentette be a PMFC, hogy szerződtette a Mol Fehérvár utánpótlás-válogatott középpályását, Kövesdi Pétert.

NB II: két rutinos labdarúgót szerződtetett a Soroksár

Ternován Patrik és a szlovákiai Kovac Alan személyében két rutinos labdarúgó szerződtetését jelentette be az NB II rajtjára készülő Soroksár szerdán a hivatalos honlapján.

NB II: az MTK-tól igazolt a Kecskemét

Hivatalos oldalán jelentette be a Kecskeméti TE, hogy szerződtette az ETO FC Győr korábbi középpályását, Szuhodovszki Somát.

NB II: Guzmics Richárd már nem készül a Vasassal

Úgy tűnik, Guzmics Richárd nem lesz az NB II-re készülő Vasas labdarúgója – derült ki a budapesti klub hivatalos honlapján megjelent tájékoztatóból.

NB I: a Mezőkövesd 22 éves középpályást igazolt – hivatalos

A labdarúgó NB I-re készülő Mezőkövesd a hivatalos honlapján bejelentette Derekas Zoltán szerződtetését.

DVTK: kétméteres támadót igazoltak a Kisvárdától

A DVTK játékosaként folytatja pályafutását Horváth Zoltán. A csaknem kétméteres támadó a Kisvárdától érkezik Kondás Elemér együtteséhez – adta hírül a DVTK honlapja.

NB II-es felkészülés: döntetlent játszott a Haladás a Groznijjal

A Rapid Wien második számú csapatának 4–1-es legyőzése után gól nélküli döntetlent játszott az orosz élvonalban szereplő Ahmat Groznij ellen a Szombathelyi Haladás.

NB II: szerződést hosszabbított tehetségével a Vasas

Hivatalos oldalalán jelentette be a Vasas FC, hogy szerződést hosszabbított saját nevelésű játékosával, Rétyi Róberttel. A klub és a futballista 2024 nyaráig szóló megállapodást írt alá.

Felkészülés: kettős kiállítás és Dzsudzsák-gól a Loki–Vasason

Az NB I rajtjára készülő Debreceni VSC 3–0-ra legyőzte a Vasast a két labdarúgócsapat szombati, Telkiben megrendezett felkészülési mérkőzésén. A felek a kétszer 45 perc után egy harmincperces harmadik játékrészt játszottak.

NB II: Hollandiát is megjárt támadóval erősített a Csákvár

A labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvárban folytatja a pályafutását Bencze Márk. A 21 éves játékos a Mezőkövesdtől érkezik klubhoz – számolt be róla a Csákvár honlapja.

NB II: a Bp. Honvéd támadója is Szolnokon folytatja pályafutását

A szoljon.hu beszámolója szerint Kovács Péter, Lakatos Csaba és Tömösvári Bálint is Szolnokon folytatja pályafutását.